Aktuellt 2024

lördag 29 februari 2020

ac dittgråhus

Väderbild Lördag


Likmaskar. Ett försök till god gärning ihållande alter... Barnen på likmaskar och svart syns med raisade plastic pengar...

Så är jämförelsen på hur många liv i definition drog med dem och knarket... Yttersta radiak-bevisen också. De krigen är barbarerna och kommunisterna, religionerna och vistelserna.

Rätt I fällorna av deras "krigare". Vi ser dem. 

torsdag 27 februari 2020

Månenoch väderbilder idag, Torsdag












Det vakas när de krigar

Bara massa yin och yanger. Det är otroligt att inte polisen har skjutit dem alla. Det gäller high treason. Ingen är eller kan bli rätt på farsan och mig.

Några rådjur springer löst. En värre vaka-story för en stund sedan, en Corp.

torsdag 20 februari 2020

ac princeandheritage

Ett följd-beslut begagnat

Inte kommunist. Ändå kallas "andra" för höger-revolutionerande krafter eller höger-extremister. Helt ointressant för original man.

Det finns ingen rätt eller medel-väg i detta, som eller om detta. Inte ens inte. Jag yrkar på platina-fängelse och platina psykvård. Detta även för att dölja den diplomati och forskning som vilseför sig och andra.

Elit är elit. Även som "krigare och spirit". Det har du noll med att göra.

Väderbilder, inverterad display


Onsdag 1 Januari 

Idag, Torsdag 20 Februari 

Sacramento idiota, hypoklutis äggförstärkare - VARDAGS-SCIENCE

Mycket mat att spana in... Eller varför inte lära sig elementära naturen?

https://volcanoes.usgs.gov/volcanoes/yellowstone/article_home.html?vaid=250

Om du har problem som agrar i fortifikationen kan det vara en skapad eller samlad blixt som vill genom bygget. Annars kan taket och materialen samla det om marken dessutom ser "funktionell" ut. Glim-tändare är en genomgående "vandrings-sak" har jag sett. Stuprör för högt och samlat på närhet är annat, det måste man lösa så det inte kommer in eller samlas(multi-view). Även vägbeläggning, saltning och dikning, t o m gamla rör och skrot i marken kan vara orsaken.

måndag 17 februari 2020

ac onemanforestblue

Fight or sense?

Henritigras Tegison... 

Extremer, lufttryck och RH - om grundämnen i siffror

Max 1042.9 hPa och min 951.3 hPa. 36% RH och 17% RH. Mycket torrt och inte så grundligt kall vinter hittills, hoppas att jag slipper det.

Just nu 973.5 hPa och 27% RH.

Kolla grundämnen på nära 900 grader... på tal om över 70 m/s på Island,
https://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_grund%C3%A4mnen

Det var nåt i grand slam för Karate-Kurt Karl...

torsdag 6 februari 2020

ac dropdomino

Elstörningar

Det var himla envist, syns något. Jag skulle spela musik på synten med datorn men det knastrade. Till slut blev det helt rött.

Nattens konst



Based on a hand-drawing from Hustler Magazine, August 2018, by Apatcho Cheied SEdL this very day. 

Photo Apps Camera, Comica and PicsArt on Android, Nokia 7 plus.

söndag 2 februari 2020

Night Sky February

https://watchers.news/

Här har du chansen att värdera det mesta och försöka att utröna om det kommer att bli(rr) ett syndrom eller en skillnad... Läs Apatcho Quinn, mitt tips.

Vi andra ser redan på saken som fiasko-pengar och annat. Det är särskilt intressant nu eftersom Cosmic Rays och space-weather säger sitt. Det är inte så kallt ännu heller. Men det kommer lite till. Dessutom kan någon vulkan bli jobbig. Jag har redan sett luftkvalitet...

Mina tips: Ha alltid solglasögon med dig. Se till att du har en del varierbar kost om det händer något. Ibland är det bara jobbigt med en del som du ändå känner igen. Visserligen är detta solminimum, men dess existens är inte så olika.

Bara en jämförelse är möjlig: När himmels-skyddet är ok eller inte förekommer detta. Även en del jordskalv och andra syndrom. Vi måste lära oss immun i vatten, luft och annat. Du jämför dig med respekt för just original man.

Demo, today fantastic sound-developing!



And here is the setup, the recording with a sound-fix. That's all! Right. Not even a string. A Fairtrade shaker, some pins, food-covers for boxes(paperback and tape montage) and a piece of playwood. Snowball ICE Blue Microphone.


Hm.

Tavlor och pengar flyger för andra...