Aktuellt 2024

torsdag 10 mars 2022

Upplockate, på gång

Alaska och andra vulkaner i världen har ibland dubbelspel som spökar. Area, altitude och velocity förekommer i upplockares vyer och naturliga konsekvenser. Ibland blir det  multiproblem på små och stora områden som kan försvaga säkerheten nära på olika sätt. Bra koll på sånt är måste. Notera gärna sånt som du och andra upptäckt.

Ibland eller ofta har allmänheten inte förstått detta eller riskerna. Ibland vet de om detta och har förstånd och historia i sånt i perspektiv.

Vissa egenskaper önskas och kan ibland beaktas för att låta denna information att komma fram.

Dubbelspel kan handla om "kläm", xyzt förskjutningar och t o m temperaturer och väder-fenomen. Det är ofta en risk och en utväg kan bli till för att lyckas evakuera och transportera. Såna observationer kan vara direkta lösningar eller metodik annalkas. Hittills har vi haft tur och förlitat oss på det, men det kan eller skulle kunna gå illa annars.

Det har gått att ibland efterforska sådant också, även för alternativ och analys kvarstår. Men god sjövana och undervattens-vana blir snart detta om man är där även på olika sätt. Då behöver någon veta detta. Det kallar vi för Sjövett.



7 kommentarer:

  1. Ha en fin dag även i ubåtar och på andra sätt.

    SvaraRadera
  2. Vi är lite mera såna. Andra vänjer sig kanske eller söker hjälp ganska snart.

    SvaraRadera
  3. Ofta kan man parera före. Det är meningen. Men krisen är lätt nära. Det är just när det händer.

    SvaraRadera
  4. Vilka EN och ETT DATA kan vara såna?

    SvaraRadera
  5. Bra koll A och O. Lite svårt ibland själv men man måste lita på att detta fungerar galant. Precis som original man.

    SvaraRadera
  6. Jag gissar att de listade vulkanerna har Samer i grottorna och att de kan krångla lite. Kanske bara att där men lite var? Bäst att plocka om vissa har samma events som förut vid vissa händelser.

    SvaraRadera

Hm.

Kom på något kul. "Dom har Sandra qvotar". Dom hars... Andas och Voodoo... San drack... Drak-votar... Hehe. Vilka k-ärr_nSr snöt?