Aktuellt 2024

torsdag 22 juli 2021

Det finns ingen bostadsmarknad

Det är för lätt med konstnärligt bosättande utan konster. Klart är att den bostadsmarknaden driver allt åt helsike. Finns knappt normalklass på ljud och luft. Klart man kräver lite egendom att sköta om, kanske med andra också. Då skulle det se normalt ut. Så långt något gott. Men den onda biten är fatal. Jag tycker inte ens att halva hyran är förenlig med en deposition. De vågar inte värdera skräpet längre då. Där skulle annat skötas då, en självavgift direkt för sopor, cykel, tvätt och annat. Dessutom förvaringsutrymmen och sådan städning annat. Parkeringsbolaget kan ju fastighetsskötaren rå om, t o m taxiplatserna kan vara speciella för att säkerställa ett billigt pris och en attraktiv kommunikation. Till och med sådant kan t o m en privat eller kommun business eller annat göra avtal med, kanske naturreservat, fritidsanläggning eller något annat. Även små eller mindre handel och sysselsättning.

Men en sak kommer de inte åt. Att denna beskrivning stjälper eller avvisar t ex uppfinnare, idémakare och så långt som royalties. Det har inte så mycket med det att göra.

Det här är lagligt mot high treason.

4 kommentarer:

  1. Inte kommer detta att begagna industri och redan etablerat skit i samhället. De är inte så powerful som något verkar.

    SvaraRadera
  2. Fråga gamla. Det är skiten. Så blir det nog i alla fall.

    SvaraRadera
  3. Dags att omvärdera avgifter och försäkringsnormer till normalt. Utan ränta kan man inte vänta sig annat.

    SvaraRadera
  4. Inga problem för sjöfart att få marknad heller.

    SvaraRadera

Hm. Dagens mat.

Ris med ryggbiff. Pasta.