Aktuellt 2024

torsdag 30 juni 2022

Demo "So hard" 2022

Vad är detta, nedladdningar?

 Stoppar plötsligt. Ingen info utom nån fladdrande absurd VPN-ruta. Ungefär när mikrofonen kom fram.


Acer Swift 3, Windows, Edge, Ableton.

Upplockare, på gång ALARM world

Fatta detta.

Många sjunkhål.
Mycket kajmaner.
Många jägare.
Laharer.
Flooding.
Liquefaction.
Stormar.
Marken rör sig.

De är uppe på marken.

Leta trasiga kläder, madrasser, dynor, hammockar, hängmattor, tunnor(bevakar vatten), mattor, gummibåtar, fiskeförråd, hundkojor, sandlådor, lekplatser, papperskorgar, omklädningsrum, cykelställ, bänkar, fontäner, trädgårdar, altaner, parker, parkeringar, garage, lastbryggor(transport), meka-bil-lyftar, maskinparker...

Just nu en i en camping i Italien vid husbil eller husvagn.

Alla öar, båtar, fiske, bad, stugor, kollon, gruppresor, MC, utedass, drive-through, skidbackar och pulkabackar, hissar, handikapp på och i, transport också. Även fartyg, bilfärjor och taxibåtar. Kanoter och kajaker, surf och jolle. Även på land i ställningar alltså. Till och med återvinning, busshållplatser, mjölkpallar och kvarnar, lador, loge eller hängbroar.

Var som helst. Punkt slut. På riktigt. Detta är fakta och äkta erfarenhet. Inte ens fjällen och Norden/Barents. Samma året om. Lita på det först att risken finns eftersom vatten finns under. Mitt i stan utan åbeller älv, eller en by. Var som helst.

Det handlar om kajmaner, krokodiler och alligator. Reptiler.

Där har de att äta och troligen kollen går inte heller. De kan ta hela djurparker i skräck. Även torghandel och parader, sport och uppvisning. Då luktar det fara och mat. De bor snart där och kan folk ibland, tror att det finns mat.

Att mata fåglar är proffs. Mycket farligt.

Alla sand och grus. T o m kullersten och asfalt. Alla hustyper och fundament. Oavsett verksamhet.

Skolor och andra sommarstängt måste kollas. Typiskt norrut så är t ex Skellefteå och Umeå. Infart skola söder, Skellefteå... Mycket kolla... Hotell, bilfirmor, rondeller... Cykelvägar och gångvägar, genvägar över park och vid väg, busshållplatser...

Bureå rinnande vatten. Viking Line, Helsinki i plock där?

Upplockare, på gång ALARM world

Kajmaner slaktar på Galapagos uppepå.

Kolla var mera kajmaner, men glöm inte marint. De jobbar på sånt.

Vilt kan vara farligt.

Norberg Grizzly?

Det borde och ska finnas eller ha funnits olika experter på detta. Möjligt någon behövs nu nästan var som helst.

Flödena Norra Sverige kan vara var de är.

Kolla uppkomster och djupa i plock.

Koll på kånkarånger. Redan i bilplockar och hus nere/plockade?

Upplockare, på gång ALARM world

Folk i Sommen?

Kajmaner i Cayman Island och Mexico?

Rundgång om många med Sverige. Livsfarligt i alla fall till extremare.

Kajmanmarning var som helst alltså. Marken rört på sig med hydrologi och laharer.

De kan vara plötsligt extremt många och kämpiga små.

Husplock centrala Småland. Kajman där.

Misstänkt kajmaner kommer hit, eller andra reptiler direkt från någonstans.

En person, Norgerg 11 pers i Morocco.

Portugal och Nilen kajmaner härifrån?

9 saknade jägare här. Flera samma plock korsning, vägen Avesta och Björkås någon?

800 kajmaner i Brazil. Letar. Hjälp till.

Upplockare, på gång ALARM world

Samer från Norberg plock, förra, i Bolivia och Chile. Ubåt där.

Kajmaner dit från Sverige?

Snabb grotta, misstanke Brazil. En i kajman där och flera?

Räkna med Bergslagens kajmaner och jakt på sistone. 800 jägare. Många skadade. 900 Samer...

Upplockare, på gång ALARM world varningar

Vipvägen, hoppa inte ur. Kajmanskadade flera. Lekplats och Fågelvägen busshållplatser. Samer. Även i mirisplock. Någon kvar vid och i plocken. Vanliga stället där de brutit plocken? 11 st ska de vara. 1 ren.

Marken rör på sig efter laharer. Mycket svårt upptäcka reptiler mm. Kan sitta fast och komma fram många?


Upplockare, på gång

Höga flöden kan gälla. Vecka 26 nu.

Krisinformation.


Bilar.
Samer Onega, Ozero...

Upplockare, på gång

Ser ut att bli molnigt framåt... Ett lågtryck över Arctic och skarpt växlande med värme i Kanada och Ryssland i motsats till ett kallt Grönland.

Hinner vi se hur detta ändras? Ett blåsigt Atlanten kan redan börjat. Vad vaknar för tectonic och vulkaner om det blir något? Stannar det här då?

Upplockare, på gång ALARM

Barn och folk i klumpfisk, rocka, jättesköldpadda, bläckfisk, varan("jätte-ödla")... Alla möjliga sorters fisk. Väldigt konstigt bäbis i noshörning och flodhäst? Landdjur också. Kan ligga bland kadaver också, djur som gömt dem, eller människor. Glöm inte isbjörn eller Grizzly om de ätit vad som är inuti. De kan ligga i ugglebo, örnbo och vara i bäver dammar mm. Även ute i havet och på isen eller på land, t o m vattenfall, stubbar, ihåliga träd och stockar... På berg! På broar(flooding, storm, liquefaction eller parkbroar)... Allt kan hamna också i trädgårdar, jordkällare, under hus, träd och vägar... Brunnar, häckar, diken, rör, ledningar, joggingspår...

Runt Stormyren och Estersmark sånt...

Hels sjöar till synes inget onormalt kan vara sånt. Även myrar med något under varje litet träd som ändå är urgammalt. Under fauna debris, även skogsbruk och landslide/uppkomst.

Myrar har luft och vatten även under samma...

Samer och indianer har bott hela vintern ibland i såna hålor... Bilgrottor och stenblock/klippor som rört på sig... Även i och under berg runt och i myrar. Det finns såna grottor där. Alla objekt.

Var är Same-grottan? Är den kvar? Även gruvor och sandtag... Kolla under bondgårdar och älgstolar... Kom ihåg sinkholes! Där kan du hitta reptiler, marint och vilt... Även livestock...

onsdag 29 juni 2022

Upplockare, på gång ALARM

Incidenter med Perus ubåtar utan uppsikt och inte propellerskydd.

Skadade i Novaya Zemlja. Har de inte koll på ens bassängerna eller meddelar samtliga experter vid alla behov? Påståtts en haj i bassäng. Även om det inte är våra eller okänt. Någon var i annan bassäng och någon skulle tas dit?

Samer i vattnet/havet Peru, skadade? En ubåt där med plock i eller vid propeller.

Lista upp samtliga officerare inför summit. Detta gäller allas säkerhet redan internationellt.

Sånt här får aldrig hända.

NATO är inblandat. Samtidigt opererade Peru i krig med eller mot Talibaner. Här är det skumbags överallt. Även Polisen.

Samma påstår att det är en radiakkälla i Bottenviken och att de plockade där.

Inget vi känner till utom att såna förfaranden skall vara omöjliga. Även situationer.

NATO påstås inte vilja vara med på mig(?).

Atlantic tiger. Stealth inte med? Kolla detta vems fel. De får inte operera så. Punkt slut. Just i dessa systematiska fel.

Det ska hjälpa dem(Stealth) om de är rätt. Annars är de skurkar och terrorister som vägrar. Inte ens marknaden har andra val möjliga.

Var är krigen evigt nu?

Ni ville veta vad NATO har missat. Även Ryssarna. Vi plockare, combats, FN och säkerhetstjänster opererar inte åt er alls. Ni har lagen mot er att undersöka eller klassificera. Så enkelt är det.

Här är samtliga myndigheter via lag bestämda att ta dessa ärenden om så händer omedelbart. NATO kan inte ge er high treason eller knarkskydd, krigsskydd eller business så heller. Inte varken den ena eller den andre.

Det finns inga såna proportioner tillgängliga eller mottagliga på grund av grundlag. Den är FN beskydd att få vara godkänd, en egen sådan grundlag och princip. I detta läge försvarar jag både NATO, Ryssland, Norden, EU och andra. Detta i besittning finns och kvarstår genomgående även i Kina och Australien m fl, ja, jorden runt.

Sluta klanta er. Talibanerna har lyssnat och känner väl till detta. Vari problemet är finns att en del terror-gerillor och terror-välden kan ha orsakat en del av detta. Troligt kan de inte veta exakt. Att det är tillgängligt kan alltså uteslutas. Precis som knark och vapen om inte pengar.

Vi ser konfrontationera på onaturlig basis. Så är inte meningen.

Jag åberopar signifikant problemlösning omedelbart. Oavsett NATO och andra försök. Deras lag säger så att i det yttersta räcker det med en som vet. Den har säkerligen aldrig med dem att göra eller andra på grund av dem. Original man når detta.

Ni kan inte köra på folk på vägarna. Fordonstvätt är lag här, även du eller ni/det som passerar. Detta är särskilda betydande lagar eftersom inte ambulans eller brandkår ska göra det i motsvarande besiktning eller klagan. Ärendet anses prioriterat då logiskt.

Propellerskydd måste beaktas mera än rättvist. Så är det.

Knark och vapen kan aldrig få samma. Inte ens om du säljer kött eller spannmål mm från din jakt, eller från din verksamhet som agrar.

Vi känner redan till problemen i alla liknelser.

Därmed lämnar jag över ärendet mitt sagt till samtliga experter. Om så måste som original man.

Vi ser dem nu också. Självklart har även t ex Peru en fin grundlag. Alla kan den även oskriven...

"Om de felar kan bara närmaste anklaga mot att åsidosätta". Dessutom "bara"?

Fel sätt finns i bl a USA och hos andra där någon form av "frihet" har biplanterat och biplanetäriserat detta okunnigt och i klass med terrorism. Det räcker inte till. Ej heller för barn och släktingar. Jag vet många jorden runt. Tyvärr.

Tyvärr, "militären" m fl. Jorden runt. Be beautiful, I am.

Peru uppträdde i detta felaktiga mönster. Helt uppenbart. Plockare, rapportera såna!

AI, IQ, human... är att inte att definition och att definiera är så. Detta är också personligt. Inte bara internationellt och marknaden.

Du kan omöjligen operera så ens på egen hand och med den utrustning och säkerhet som är gällande.

Inlärningen är ibland i krigs-avmattat och skenheligt tillstånd(situation och bemärkelse). Mycket eftertraktat av t ex massmördare, terrorister och signifikant mera än simpla brott. Detta sysslar samtidigt säkerhetstjänster med lokalt och internationellt.

Den överlämningen är annan.

Fel har möjligt och definitivt anklagat hänt, mera och mindre i brottsärenden och understruket. Oavsett ansvars-plikt eller annan kapacitet.

Nivån är säkerhet och en anklagelse med polislag, även i ärendet högförräderier. Detta känner marknaden till väl. Men så här gör världen och så här gjorde världen mina egna orätt och väldigt illa.

Tyvärr ger inte jag garantier. Inte heller de andra vetande. Så synd att såna får tillgång, möjlighet och passar på.

Marknaden har mitt ord. Jag är en som vet hur man gör. Men ni andra borde säkerligen vara utbildade och förståndiga. Det är inte vi som bär ansvar för eller ursäkterna ni behöver.

Läs väl här: Det finns inget mera.

Om folk är såna... Hjälper inte. Läs igen.

Om det gick att säga, sluta vara lika dumma i alla fall som kommunister och andra.

Vi uppfann en bättre värld. Så enkelt är det.

Nu hoppas jag att det går perfekt bra.

Så här överger vi inte egna.

Finfint. Dygnet runt. Good stuff. Nu kan stealth...

Visage - Fade To Grey (Official Video)

Salt-N-Pepa - Let's Talk About Sex (Official Music Video)

Madonna - La Isla Bonita (Official Video)

Tarzan Boy

Japanese Boy

NASA Gigolette Wetter

Bipolär promille av allt

 Hm.


Det var det envisaste försök...


Det kallas för underhållning.


Lonkeys duett. Ta-taa....

I Feel Love (12" Version)

Bellini - Samba Do Brasil

Kaoma ( Grille / France 1990 )

Eric Prydz – Call On Me (Official HD Video) [2004] | MINISTRY VAULTS

Patrick Hernandez - Born to Be Alive - Official Video (Clip Officiel)

Lipps Inc Funkytown Cynthia Johnson

Trans-X - Living On Video (Official Music Video)

M - Pop Muzik (Official Video)

Fun Fun - Happy Station (Extended scratch version) HQ

Krush - House Arrest

Demo: "Body-dance boop bonga" 2022

tisdag 28 juni 2022

Upplockare, på gång ALARM

Pansarvagnar uppkomster och berg. 900 pers i bassöng Novaya Zemlja länge.

Munkviken en NATO. Kan vara 9.000 st.

Sydafrika 90.000 pansarvagnar.

Flera redan härifrån, kan vara mera...

Kebnekaise 
Den stora älgvandringen
Kraftverk
Älvar
Bodö
Svalbard
Sidorna Grönland
Holmön

Lava-amfibier Den Stora Älgvandringen. Snabbtåg Yucatan...

Korea...

900 Mongoliet.

Ryssarna också.

Kazakhstan 900 st.

Upplockare, på gång ALARM

En ont benmärg, Same. I lava lahar eller fastnat i något i liquefaction? Fast i objekt? Fordon upp och ner. Folk i. Flera objekt. Båt, 5 personer.

Under broar Avesta Fagersta? Tracka.

Byggnät, vägnät? Gruva? Stugby?

Ren håller i Samer med ont? Reptil eller Marint?

Hus och transport där. Staket?

Debris? El, vatten, avlopp... Pump? Kolla objekt och i.

Barn med.

Flodhäst...

Folk håller i andra...

Karesuando Samer.

Stugby sjunkit ner? Ett hus i alla fall.

Mera flodhästar? Med vilt?

Gamla stan, parken Norberg? Mera olika håll? Avesta, Bolmen? Island, NO havet. Hus.

Växthus glas nere?

Lava nära Salong, torget, korsningen? ICA-Konsum? Busshållplatsen torget? Grillen?

Kolla vattenskydd, ledningar... Scanners. Grotta blockerad av glashus, paviljong-glas?

Om vatten, lera... Kan bli glaskross där folk går. Var försiktiga.

Upplockare, på gång ALARM world

Vänern folk från "fatal tornado" i Nederländerna. Fiskebåt nära. Kolla gammalt.

Flera fynd. Vänern. Sommen. Oslofjorden. Bornholm-Tyskland. Mo-i-Rana en plockad. 5 i bil.

Engelska kanalen en bil. "Flyghamnen" en bil.

En husbil Isle Of Man... 7 personer, hund.

Norska havet en person. Båt där.

Grönland en person havet. Fartyg där.

Mera, hav och andra vatten...
Göta kanal sjö, Same...
Damm udde Malmö, Same...
Estonia, Samer...
Inari, Samer, folk...

Tornado eller tyfon måste ni leta i träd, buskar mm... Långt bort. Går att morfa? Dagbrott, sandtag, stränder, pellets, virke, rishögar, gruvor, hustak, skorstenar, trädgårdar, presenningar, segel, flaggstång... På höghus, balkonger, fönster(trasiga)... Alla vägar,skogsvägar, diken, bäckar, stigar, idrottsplatsen, konsert, arena, kyrkogårdar... Bondgårdar, glashus... Åkrar. Parker... Industriområden...

100 personer på byggnad?

En hurtigrutten i marint Nävekvarn?

North Atlantic Ridge och Reykjanes Ridge, Island Mera?

Även de som landar i vatten behöver specialist koll direkt.

Upplockade, på gång ALARM

Alla fem posterna sist med vårat gamla. Kina kan upprepa, flera ställen. Som tefat space ner... En på ytan? Kolla Samer och folk före och efter... Fastnar de?

Upplockare, på gång ALARM world

Folk från färjetrafik med. Hurtigrutten och Finlands åtar. Lilla Björkås... Mera ställen?

Vättern.

Leta fiasko plockare. Annan rutt väder?

Kolla hamnar mm... Resor?

Hurtigrutten på Åland?

Kajmaner Åland. Marint, tar barn...

Upplockade, på gång ALARM world

Alla polishus, säkerhet och utryckning ställen koll. Gamla stan, kyrkor, bibliotek...

Motorsport. EU, Grekland?

Livets Ord, bilar. Sverige. Många?

Lots, Isbrytare... Antarctica i Sverige? 19 dagar? Hamn? Uddevalla? Kan vara hela flottor ibland med ubåtar som plockat dem... En ubåt Östersjön. Släppt plock. Minst en. Mera med? Snöscooter, bandvagnar? Skidåkare under Norberg.

Glidflygare. Heby? 3 st?

Leta hundspann och liknande. Även på hjul. Afrika? Adriatiska havet? Mera där? Van och Kaukasus, sjöar. Kaukasus, sjöar.

Kennel Ottawan, alla objekt. 900 hundar.

Vakthundar, Sverige. 50 st? Folk lika många? Madagaskar?

Mera broar, plockar. Vattentorn... Sala-Heby tåg med vatten nere. Södra Sverige. Avesta-Norberg? Flera i. En ur redan. Varning marint, reptiler och vilt... Monaco?

Bergslagen, mera plock, min Maps. Samer, skidåkare, kollo... Västerås avloppsreningsverk. Larm? Kolla gammalt.

Kolla alla grottor Sala... 

Colombia folk?

Bolmen.

Grotta Tibet.

Österbybruk.

Stockholm, Göteborg. Kolla allt.

Uppsala-Stockholm.

Enköping båt.

Selaön, flera objekt, ser konstigt ut från väst.

Birka, vägmaskin... Bonde urhopp.

Bönder, även utland. Olika objekt.

Gruvor, även utland. Svappavaara? Norge, Singapore, docka.

Skrothög, marinen boj, extra ställe räddningsfartyg.

Upplockare, på gång ALARM

Plockar med folk i sprickorna, Göta Kanal, slussar, i kanalen... Lund, Göteborgs hamn. Varning propellrar. Siljan eller nära bilsjöar? Myckelgen eller Degerträsket?

Alperna-Frankrike kraftverk. Kolla sjöarna.

Håll koll på sommarbarn mm...

Samer i sprickorna samma som Norberg? Lava där. En till eller en plock till? Varning marint, reptiler och vilt. Även snabbare haven och Nordkalotten... En Padmafs Bjuröklubb, havet? Daglösten-Sövar rakt ut? Slut på syrgas. 19 dagar?

Holmön sidan? Hus. Mera?

Upplockade, på gång ALARM

Flyg Ural och ett till med lång tid. Räddningstransport/syre. Mera med? Andra flyget i Sverige?

Nordmaling fartyg? Bilar ramlat ner? Seinäjoki? Finland mera kusten eller inland? Vasa eller Oulu norrut från Rauma eller Jakobstad? Kristiinankaupunki?

Ubåt fiasko där?

Hus Kina, US och Kanada? Panama? Keitele-Oulujärvi. Chile flera oljeplattformar? Kolla gammalt.

Samer koll uppepå.
Venezuela och mera med? Atlantic ridge? Ubåtar där. Plock hänger ner.

Evakuering ubåt Mid Atlantic från Arctic?

Kolla Brazil och Karibien. Gulf?

Sommargrottorna Chile-Argentina? Gulf därifrån?

Fartyg, Alperna under Afrika/Medelhavet i Azorerna? Ett i Cayman från Norra Afrika.

Upplockare, på gång

Kolla Hawaii tremor något ner. Kolla gammalt ordentligt runt och nytt djup eller bottnen. Konstiga laharer eller hydrologi? Det går att komma under i havet och under ögrupp minst några ställen. De kvar? Andra objekt många olika på något ställe? Alaska objekt? New Foundland eller runt om? Whitehorse, Yakutat, Saskatchewan, Hudson och Baffin? Skandinavien?

Finns motsatt Finland där de kan hamna?

Upplockare, på gång ALARM

Laharer Bergslagen. Många risk och kollställen. Lava-amfibier opererar.

Laharer i sprickorna. T ex Oslo.

Norden, Atlantic Ridge och Novaya Zemlja, öar... Transporter. En North Atlantic Ridge via eller runt om nära Island till Novaya Zemlja, 19 dagar?

Dalälven runt i Avesta koll på sidorna och under.

4-5 sjöar, eller 3 och Göta kanal. Östkusten dit?

Polen floden, broar. Även Tyskland där industri använder broar.

En lava-amfibie under Björkås där jag är.

Kolla gammalt på Bensinmackar. I Bergslagen, Uppsala och Västkusten. Öland, Danmark, kolla Sverige och Finland. Masskrockstöllet Finland...

Oslofjorden skrothögar.

Skottland och Lerwick?

Kollen på Västerbotten och misstänker nytt Kvarken, kanske Holmön, Bjuröklubb, Skellefteå och Umeå...

Seismozonen. Sprickor med Känkarånger och plockar med före MM. T o m Mohn's Ridge.

Kina från fel håll? USA, Gulfen och Arctic? Lena-Volga-Ob och mellan?

Kolla snurr runt Bergen, Ålesund, Bodö, Kirkenes, Vita Havet... Även Bottenviken... Samma Norska Havet och Grönlandshavet...

Snurr Ladoga-Onega? Olika med Estonia... Djupare, 19 dagar?

Padmafs-Höga kusten?

Åland drar iväg flera ställen? Bilar in i  samma i annan grotta eller sinkhole+bottnen+laharer ställen? Lerwick med?

Älvdeltan och flera mil?

Laharer Åland runt om, Kotka(Kökar), Finska viken och Ösel helt och runt? Peninsula också. Fel håll?

I och runt Gotska Sandön, Öland, Gotland, Baltics igen. Även Belarus och Ryssland.

Detta är mycket. Full koll folk, Känkarånger och Indianer med och utan livestock...

Mera hus via Sydamerika från Kina. Filippinerna med.

Kolla Ecuador/Stilla Havet...

Alla dessa är öppna dörren på vulkaner, extinct, submarine och fissure/shield... Även volcanic fields och koll sånt. Finns också militärt, anläggningar och t ex hamnar och vägar. Uruguay med... Husplockar, udda ställen, t ex storskogar och öar i floder... Sjöar i Himalaya...

Arctic och Antarctica maajujju med.

Även bredvid gamla glaciärer... Islossning...

Kan vara Dino, mammuth, myskoxe... Jepp. Myskoxar på Kola/Barents? Runt Vita havet. Simmar... Miljardrenställen myskoxar och annat. Sameställen... Gruvor...

The Benson tiger oxe or bull... Kolla om folk...

Hudson, plockare 19 dagar i grott-bassäng i och en bit från vulkan?

Runt Hudson bay. Lagarer och uppkomster, även i. Kolla gammalt. Baffin och runt Östersjön mera sånt. Hamnar och sånt Baltics..? Kolla sprickorna i Östersjön. Folk, en 19 dagar transport...  Kolla gamla ubåtsfiasko ställen mm...

Kolla skolbussar(sommarstående service). Baltic? 19 dagar. Taxi, utryckningsfordon. Röda korset mm. Saudiarabien en från Sverige. Samma ställe flera runt om med Sverige via världen? Specialkoll runt och runt det Saudiarabien m fl... Järnväg, India...

Hm.

Carkhaiga [sàrr-kayga]. Apatcho Quinn.

måndag 27 juni 2022

Demo "A genious man came sorry" ver 2, 2022.

Demo "A genious man came sorry" 2022

Insektsskrämma?

https://youtu.be/ACzgvbYDI18

Spindel

 Det börjar bli insekter nu. Här en spindel som dök upp när det cirkulerat getingar och broms.



Upplockare, på gång TIPS

Leta i områdena nära för information kan vara nödvändigt. Ett exempel från METEOALARM. Bra veta väder och biten, chem och bio.


Ett till Alaska väder, flooding,




Här kan du studera Anchorage nederbörd i åratal. Kolla även temperatur(sökning)... Förstå natural hazards nu så länge det kan påvisa lokalt och fjärran... Särskilt flygväder och over-seas, även Arctic och Atlantic. Kinas kust... New Zealand. Även Antarctica och Indiska Oceanen. Kazakhstan... Lena-Volga-Ob och Sandstormar Sahara.


Upplockare, på gång ALARM

Indian-bäbis Bolmen eller kanal? 900 Särna? Döda små kajmaner? CME samlar dem och slåss eller vilt? Hajar?




söndag 26 juni 2022

Upplockare, på gång ALARM

Polis från Västerås, Hässlö i Norberg.

Upplockare, på gång ALARM

Olofsfors, miris flera objekt. Samer under. Kolla alla objekt. Pansarvagnar 90 dagar. Hangarfartyg 80 dagar. Kanon. Ubåt fast. Evakuerade till ubåt...

För länge. Kan vara skrothögar, massor otympliga mängder med marint, reptiler och vilt olika nära och uppepå? Kan vara hydro inlärning... Kan vara vithaj mm på och i fartyg mm... Ålar och annat?

Blåvalar i mängder? Folk i.

Björkås en...

Upplockare, på gång

London, Luxemburg, Trier.

Nordsjön, öster om Island, Berlin.

Kolla runt om och tillbaka...

Specialkill Sahara och sidan av söderut.

Kolla vilka som behöver hjälp på gammalt. Alla objekt. Även reptiler, marint och vilt.

Upplockare, på gång

Byske sjukhus maajujju? Fiasko, vatten i.

Upplockare, på gång

Karbenning söder om älven Nygården. Spricka gitarren?

Kom ihåg Vebomarksträsket, Östra Näset, Jonsbacken och Fagersta-Jönsbacken.

Upplockare, på gång ALARM world

Kånkarånger och sjukhus på vift? Spana lahar-amfibier och hjälp med fel sand.

Det finns fel sandning ibland också som hamnar där folk är. Olika typer blir som cement eller gips. En del besvärliga och giftiga. Farliga beteenden hos reptiler, marint och vilt förekommer.

Det är lätt att missa eller man förstår inte detta. Mycket farligt för hus- och bilplockar. Förekommer där man inte anar. Även militärt, fartyg och flyg plockar.

Skidbackar, fjällen, Sameplockare och gruvor/anläggningar. Otroliga besvär kan bli vid kraftverk, ledningar och avlopp.

Blixtmorfa. Mär ph, chem och gaser.

Återvinning exempel där det kan fara förbi, Ånäset, Västerbotten. Det stället har möjligt rundgång själv och med Bergslagen. Även reptiler, marint och vilt med uppkomst och sjunkhål, t o m vägar, kyrka och kalhyggen, landskapet ända med grönområdena och Mårtensboda/Bursiljum svackan? Även Holmön och Bjuröklubb... Kom ihåg Jönsbacken, Fagersa också 

Special, sediment byte finns möjligt olika grottor.. Även den stora Älgvandringen, kraftverken och älvarna via t ex fjällen och kusten.

Många laharer ger effekter. Även sjöar, bilsjöar, remote sprickor och åkrar är med.

Flera fyr-fem sjöar i grupp med färre och flera ör med. Göta kanal med.

Då är flesta ölvarna med och hela fjällen. Även haven och tectonic.

Specialkill, sandbyten små och stora, även gruvorna och sandtagen. T o m kalkbrott och basalt. Syns från haven omkring.

Det finns t ex i städer och bilvägar hemska såna ställen även med chemplockar. Byske och Botsmark...

Ha koll på rätt dykutrustning. Farligt annars. Även livräddare/plockare måste veta skillnader.

Detta fenomen förekommer inte sällan i floodingar, fiaskon med ubåtar, nuclear med. Mellan, runt om. Exempel Kursk.

Fiasko lahar-amfibier vanligare. En just nu Döda Havet. Har redan hänt att djupplock hamnar i samma. Rent hypotetiskt kan Arctic smälter hamna där också. Det "mera" du ser. Kvarken sånt. Samer och andra kan vara maajujju med...

Uppkomster var det går att plocka.

En lava-amfibie Älgträsket flera håll sån plats.

Sidbyten kan förekomma Holmön, Bjuröklubb, Storön där, Rävelsberget... Pite-Rönnskär och runt om...

Daglöstena och Gammelberget, myrarna... Där ubåtar är/har varit...

Gäller även enstaka plockställen, hela komplexet eller i. Även tectonic. Enafors Duved med på sån tectonic med nära?

En Ö kan vara sån. Frankrike flera. Björnöya och Bornholm...

Upplockare, på gång ALARM

Kajmaner bad, camping och fiskesjöar, Norberg. Även från ena till andra. Folk i grottor båda sjöarna. En på bottnen.

Konstant dygnet runt med kolla också  landskapen runt om. Min rekommendation gärna flera.

Upplockare, på gång ALARM

Farliga sinkholes runt om med skogsvägar grönområdena, runt och mellan. Kolla om plockare och jägare m fl åker ner eller skadade. Bra koll hela tiden. Även Samerna. Alla fordon, gångare, cykel...

Vebomarksträsket, Stomyren, Estersmark...

Kajmanlarm...

Upplockare, på gång

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3182996/scientists-unravel-structure-ocean-currents-south-china-sea

Upplockare, på gång ALARM

Vebomarksträsket - Ytterbyn jaktställe? Två boende ägare. En nere. Ena med bil baxade med traktor och i Östra Näset. Skadad.

10 kajmaner? Koll norr träsket hus folk, en kajman där. Någon nere där också, baksidan.

Hittar vidare till Taliban Vallen--Vebomark-träsket skogsväg.

Sandbanker folk vallenvägen.

Kläppen folk. Kajman mellan där och Kibbeliden.

Kolla allt.

Var är kajmanplock?
Grimsmark, Dagbrottet, Daglösten, Ånäset, Kråkvattnen, Sameplock-ställen. Sävarberget. Lövvattnet-sprickan?

Bissjön? Kvar träsket djupplock eller i kanalen?

Trehörningen kajman.

Folk överallt?

Bjäsmyren-Stormyren?

Skogsängarna och Stormyren?

Dungar träsket?

Stora sinkholes med renar?

Taliban kajmaner.

Umeå Sameställlen? Mera plockar, kan vara där? Sitter ihop möjligt.

Ytterbyn bönderna?

Ytterbyn, Älgträsket Sameplockare...

Kallviken från Östra Näset plock?

Runt och under Östra Näset, Jonsbacken? Kajmanplockar och Samer...

Your doors

Stumble

abcde fghij
klmno pqrst
uvwxy zåäö

19 20 21 13 2 12 5

2004

20 mos t er 13 15 19

For two rats your doors

lördag 25 juni 2022

Upplockare, på gång ALARM

Kajmaner... Egna brandskadade i plockställen och sjukhus, norra Australien. Även Adelaide(södra)...


Demo "Your style type from word" (Lambada) 2022

Upplockare, på gång ALARM

Fartyg 9 egna släktingar på fartyg själva. Kolla allt. Ubåt har varit där. Terrorism? Colombia och Peru sa de var med... Karibien? Gangsterna opererar i Gulfen?

Samma procedur miris hjälpte knappt mera än inte med. Inget annat? US knarkare.

Helt absurt. Inte min enhet eller ensak.

Seattle and Pittsburg nice facility by..? Polisen problem? Texas?

Gangnam problem?

Hawaii och Australien... Japan...

Stealth. Combat missions.


Demo "Your style type from word" 2022

Upplockare, på gång ALARM

Samer runt Luzon, Filippinerna... Flera objekt. Laharer, lava-amfibie, stealth och även grottor med hus och olika risker. Folk i grottor/sprickor... Kolla vårat gamla, Avan, min Farsa och jag... Även Samer.

Mycket farliga och snabba marint och reptiler. Kan vara många i rörelse och lärt sig att dela på sig och följa, jaga och använda fåglar och fiskar. Kolla var de varit plus... Kan vara farligt vilt och valross, sälar mm... Octopussy. Även vilt i plock. Kan vara mera på land vid plockare... Blåvalar kan vara stressade och dö... Räkna med vithaj, tigerhaj och späckhuggare i alla fall... Även lejon, tiger, leopard och puma, räv, varg och björn. T o m apa och gorilla. Kan vara mängder med bäver och jättebäver. Kan synas debris. Råttor och ormar. Var som helst. Varning för fångare/gift. Även ryssjor och nät eller rev olika djup. Sök ankare, livräddning och annat. Utryckningsfordon.

Pråm nedsänkt nära? Plattform? Brukar klara själva? Koll marint, vilt och reptiler igen... Fåglar kan vara besvärliga i miltal ute på vatten. Pingviner? Bra koll chem, liquefaction, nitrogen och alger... Även gas och damm i luften.

Döda fåglar, insekter mm har förekommit. Kolla båtar och bryggor, stränder. Kan varasjuka predatorer, t ex ugglor och örnar att rädda.

Finns ibland skorpioner och Kobra. Egentligt kan båda vara olika färger. Maneter? Skorpioner i vattnet(strand) och på stenar/stranden... Lahar ställe?

Meddela specialister om något snabbt. Kan vara ovanligt, okända gifter och extremare tillfälligt. De attackerar skor och kläder också. Kan skada. Stick kan vara just taggen från skadad.

Slamdamm, hotell...

Ovanligt, men reptilägg på marken ibland. Rör dem inte. Experter! Fåglar kan hoppa på. Strutsställe? Apor och gorillor kan ta ägg. Farligt vilt. Även haj och sköldpadda. Där bli du mat på listan. Bäbisar? Ägg=verbal risk-fauna bio. Dessutom chem möjligt. Samer där, bäbisar... Haiti? Mississippi och Missouri... Bilar, transporter...

Leta matförgiftningar... T ex sköldpadda eller ekorre, hare, rådjur mm... Kolla renar... Livestock...

Även en konserv stängd eller öppen risk. Kobra och pyton... Sork... Sjuka fåglar... Giftiga snäckor, sniglar mm... Ser nära ut... Lär dig att inte laga mat dör sånt ovanför... Lår dig att inte lägga mat på dina saker eller bara vissa funkar säkert. Mat luktar. Natten farliga insekter. Till slut är olyckan framme även med vilt. Ta inte fel på andra nyttosaker och mat.

Upplockare, på gång

Tips. Metronom utkik verbalt och lokalt. Norden och Atlantic. Indian Ocean? Ser olika objekt, Östersjön. Island. Även utanför normal watch eller genom. Olika håll och radie, vinklar...

Kolla på brunnur blixt,

Upplockare, på gång

https://scitechdaily.com/new-understanding-of-earths-architecture-updated-maps-of-tectonic-plates/

Thoughtful:

A volcanic subduction seismic zone.

Related topics; blobs, tectonic volcanoes, weather stabilizer, surface-blooming(sediment architecture), glaciers, lahar jets and lahar blobs, defence faults, climate free-zones, compability-cooling, climate-dock, climate-draft, planetal, ephemerides, epox, debris, liquefaction, mud-source, elektro-magma(sediment architecture)...

Discussions:

Where is your house?

Rescuing goes to first relatable location or pattern...

You really believe in medical radioactive treatment or solutions?

Hm.

Pier-Nehola.

Varaner Norra Finland.

fredag 24 juni 2022

Demo "Coming from one side to the other" 2022

Hm.

So your shitty creeps can go on?

Hm. Lekare på plats.

 Windows nyaste profil? Bara de är i nyheterna...


Idag blev jag sur på uppdateringar och systeminställningar. Även lekarens bandage med Edge och deras förklaringar. Vilken tid det tar. Vilka rensningar och förbättringar har systeminställningar? Inga alls med helt vanlig utrustning? Vi känner knappast till microsoft utom räcker inte till som håller på med bild och ljud. Redan utan Office.


Varför ska ni har insatser med pengar att göra vidare och göra om datorn för eller korrigera kritvita varningar för hårdvara och mina krav som kommer från mina övervägningar om säkerhet och garantier  som creator? Ni kallar det för användare bara. Ni dribblar med våra enheter då om ni inte fått fisken på kroken. Fult gjort.


Allvarligt talat. Det ser ut som knarkare. Fixa ren profil och sluta uppfinna barnens och knarkarnas samtidigt. Precisa klappjakten som är high treason. Jag är inte annan.


Det 'r så bra och skönt. Men sen börjar karusellerna igen. Då är det tomt på passande och smidigt på en gång? Jag har redan valt.


I dagarna ända hamnar detta hos upplockare också. Fiaskon och lyckat blir fel data. Till och med de måste utfå från enkelheten vad som är att definition och att definiera.


Mera än knarkare? Ja. En som får sparken. Då syns sånt.


Lite mera stil och klass. Låt inte blogger.se vara sån.


Blanda inte in era modelleringar i eget skapande som eran rätt. Den är privat.


Android har problem med surf. Att YouTube blir tumme upp eller annat med bläddra tillbaka. Det är skamsurf det. Inte blir man glad på interface heller.


De är sjuka och folk slipper dem... Kanske andra produkter så inte knarkar-maffiorna tar oss och er på en joint eller krig. Vi kan inte rädda folk är redan bara kaos och bullshit.


Stealth Missions.


Ibland har ni frågat. Nu går det inte. Nu är vi förbannade.


Jag ser att Blue Marvels och Red Socks egna är fel sladder åt olika håll.


ALARM. Våra egna skall räddas och skyddas.


LEKARE på plats. Det är inte 0 och 1 och 0 och 100. Inte tusen heller längre. Det är gangsterna som skalar bananerna, vinschar friheten och sticker krigen under andras mattor... Upplockare ser detta jorden runt. Det var alltså inte uppbackning hos mig för att konstant vara människa eller tillkalla hjälp, aldrig begära eller slavdriva... Den data som blir till är felbaserad.


Den data som skapas är felbaserad. Från tillfällen i bästa fall. Så fungerar sinkholes och combating. Varje upplockare är någon. Vad är multimedia? Hur har detta gått till?

Om du lever i en sådan mosaik... Jag fäller t o m gangsters med icket fungerande atom, relativt, murphys lagar och AI. Vi är inte såna och inte med såna.


Original man.


Original man är inte lika med inblandning alls. Räddning finns, någon i nöd. Men hur har ni översatt detta?


Moset får inte hända om andra blir räddade. Räddning finns, någon i nöd. Men hur har ni översatt detta?


Ja, de syns. Det misslyckades.


Ett resonemang synkroniseras med bra uppfinning... Mycket bättre. Och?

Hm.

Det ska vara inte varken  knarkare eller kommunister som sköter Windows och Android.

Upplockare, på gång

Håll utkik på tropical wave... Flera håll. Kolla gammalt. Apatcho Cheied, Esko Ilmari, våra egna... Rescue services before milennia... Kolla Öregrund...

West Caicos och Bermuda pip.



Punta Cardón pip i Caicos.



Upplockare, på gång ALARM

Växjö. Kajmanjägare, en del evakuerat. Jasplan. Pansarvagn, skrothög med bilar, MC... En kontrollant i kajman. Kolla vårat gamla om nytt... Sprickor, grävställen, korrigeringar, rör, ledningar... Isställe? Koll på lera, liquefaction och kvicksand... Lava-lake... Bor runt om eller i kanten, hålan. Lite knäppa. Men kan gömma större? Väg någon kulvert, sinkhole där?

Lahar Chikurachki. Lewotolo... Kolla gammalt. Lava-lake och sinkholes igen... Alla plockar...

Lava-amfibie där redan. Lava-drop i lava-lake eller bredvid? Koll på amfibie eller annat distinkt. Kolla vad kommer ner och upp/ut ur färdväg. Någon där. Kolla alltid uppåt hål och andra håll. Sinkhole? En lava-amfibie till... Mellan hål och sinkhole? Under? Koll om fordon, t ex transport, self-ejection mm... Bodybags... Skrothög evakuering/urhopp där nu också? 4 MC... Kolla mera. Handikapp, moped, fotgängare, cyklister, barnvagn, skrinda... Barn i snöre... Montessori. Plattform där(hänger). På/under/i? Mera under lava-lakes? Rasar där.. sten? Känkarånger? Sten från väg där plockar... Lyftkran där. Bemannad, två pers. Husbil, 11 dagar... Samer där... Indianer, bäbisar ..



Upplockare, på gång ALARM

Specialkoll rundar Antarctica mera? Hur? Samerna brukar vara före. Eller Indianerna.

Baklängles i andra plockar och grottor? Även lava, liquefaction mm... Varning extrema risker marint, reptiler och vilt runt om och hela framåt. Även sjukdomar som tar fauna och dör ut...

Räkna med clash och fight med att de lärt sig. Sjuka blir av med bakterier. Även vid basalt. Där snabbäter monster efter monster och kan guida eller missa... De små är där i enorma mängder. Folk där uppe eller nere på ställen. Stränder absurda. Kanske även seamounts och bara en boj.

Samma ställen där ni plockar...

Tectonic samma. Experter bra koll migrering och massdöd...

Samma i alla hav. Även inom kontinenter. Bay, sjö och små och stora floder... Precis så...

Håll kollen små sjöar och dammar. Breeding, men är beredda på kadaver. T o m masslakt, fighter och ett obeskrivligare krig så man ser det...

T o m sjöstjärnor lockar dit andra. Nummer ett blåval? Varning för getingar och bin, gräshoppor och myggor, flugor...

Blodiglar finns under Antarctica. Räkna med det.

Allt sånt här når Arctic runt om. Även byar, städer och t o m på och i vulkaner.

De kan invadera och ockupera fordon och hus. Även flyg och fartyg mm...

T o m stormshelter, chem- och bio-plockar... Bunkers, kulvertar, dockor, magasin, fyrar, hamnar, badstränder...

Bin, getingar, biflugor och jordgetingar. Även myror. T o m invasion.

De dödar reptiler också. Även Blodiglar, kanske annat med.

Det är inte ovanligt med massdöd olika arter. Finns såna som lever i offer en tid. Experter vet. Man anar knappt detta...

En av orsaker till migrering även öken, havet, berg och samhällen(människor). Mycket knepigt på jordskalv och laharer, liquefaction, lera, sediment, landslide och lavy-tavy... Även gaser, smog och nitrogen... Wildfires... Soptippar inte bra...

De når myrar och bilsjöar i alla fall...

Upplockare, på gång ALARM

Specialkoll om plockare och folk nere Himalaya, runt om?

Upplockare, på gång ALARM

Mellanamerika nere många. Finns plockarna dör. Kolla allt.

Upplockare, på gång ALARM

Superplockarna måste fortsätta. Det är inte resursstopp möjligt. Det är bara en lika väl mängdproportion. Idioter.

Säg inte att insatsen mot marint, reptiler och vilt gick ner själva... Vad är detta?

Upplockare, på gång ALARM öppna dörren

Sverige massor folk i Pakistan i plockar? Blandat 5 miljoner där. Turister, släktingar... Indianer...

Många från ställen. Security.

Päijänne? 900 pers. Många egna? Mera där. 900 egna till? Några hundra Oulu våra egna. Uppe i berg?

Norberg flygfält kajman-skogen... Kalhygge?

Östra Näset, Vebomarksträsket... Alla grönområden.

Kaknästornet.

Åland folk. Havet. Kökar? Gotska Sandön?

Det är alltid marint, kajmaner och vilt för alla objekt och plockar då. Stanna till plockarna hämtar er. Det är risk, därför kallas det så.

Varje gång järnväg, fartyg, flyg... Broar och nöjen/evenemang koll.

Järnväg tåg Stockholm-Ryssland fartyg... Gazprom bra veta. Kolla gammalt var upp. Kan gå fel? Norrköping? Lappajärvi där ett annat fartyg... Tallink... Lövånger? Finska sidan? Många egna?

Farsan och jag gissade 3.000-7.000 möjligt... Okänt. Plockare, vård, transport, jägare, fiskare, ordning och specialister med, troligt i mängder. Flera sinkholes igen och igen?

Livingstone, US, massor... Haiti nere?

Sumatra nere? Japan, Hokkaido havet  öst? 9 Indianer Sumatra... Kan vara miljoner?

Monaco folk...

Upplockare, på gång ALARM

Kolla om mot Johnston. Trafiken EU, hästar och pansarvagnar... Annat.

Upplockare, på gång ALARM world

Indianer och livestock. Massor med hästar. Peru och Australien.

Redan i nyliga pansarvagnsgrottor. Antarctica.

Delsbo och havet? Lövånger.

Stockholm.

Ryssland.

Kazakhstan och Mongoliet.

Johnston.

Kiribati... Från Kina en. Resten var?

Upplockare, på gång ALARM world

Horten. Oslofjorden. Kolla farled plockkoll karttryck. Stavanger, Ålesund och Kongsvinger med?

Inte mera i pansarvagnsgrotta? Fjällen bra koll. Norrut kan man säga. Tillbaka också!?

Padmafs specialkoll om fiaskon en plockare efter annan. Flera ställen? Höga kusten med på fiasko.

Nu jäklar ska ni få se kajman och hajlarm... Kolla överallt. EU... Kolla flera håll. Alla sätt och mera problem. Även Ryssland?

Fartygen nannyookar kajmaner redan. Hela Norden. Rigabukten, Vita Havet... Det är storplocksrällen. Rensa.


Upplockare, på gång ALARM

Stralsund, Köpenhamn och Malmö... Marint, reptiler och vilt. Kolla gammalt, bra koll, flera nytta? Även koll karavaner Europa mm...

900 MC. Transporter... Husbilar...

Lübeck kö? Vägfel?

EU kolla trafik i mängder. Samarbeta. Kolla skalv, väder mm vartefter. Även kånkarångsläpp och nödenheter.


Upplockare, på gång ALARM

Skadad av explosion i bil. Tracka. Plocka allt. Håla uppkomst? Lilla sjön? Kolla flera personer nära. Lokalisera. Mera båda. Skadad pip höger? Töreboda, sjön Viken och Öster trackingen min.


Upplockare, på gång ALARM world

Blogger fel.

Nu samlas okunniga och ovetande om plock på plats. Kolla specialplockare. De syns knappt. Balleny.

Goldwash cayman-hunters on semi-fiaskos on and using internet.

Stealth. Krypto. Autodoc. Bank... Ikonprogrammeringsr dyker i det. Fel anonym surf.

7* Stick härifrån.

Väderbilder, Björkås, Norberg





Upplockare, på gång ALARM world

Flygplan i plock fiasko. Från Hawaii men annanstans, okänd var ner? Åkte iväg. Arctic? Släktingar med.

Upplockare vet inte var de är ens. I Bering plock tom hänger. Ubåt där.

Balleny ett flyg. Pip...

Plocken pansarvagnar i Hawaii? En Baja och Alaska? Yucatan en. Cheesecake larm? Kolla gammalt. En quake också landslides flera av ställena? Florida och US Atlantic/inner-mid? Bering runt om, även Kamchatka. Switchar vulkaner med t ex Sibirien eller Kurilerna. Kan vara Augustine och Cleveland? Japan, Kina och Guam/Northern Mariana? X Bering-Hawaii... Farliga laharer för flera? Även bilplockar, flygplan mm? I havet och peninsula, sjöar och bay/sund? Sachalin och Arctic Village? Pråmar hålen båda.

Kolla gammalt.

Balleny samma havet. Kolla Antarctica kanten såna. Ett fartyg mellan... Plockskepp, Samer med. Lava flyttar på is/glaciär? Mera runt om i is och hålor? Bra bit bort skrothög? Kommer mera Bering eller Korallhavet/Australien? Hål i havet New Caledonia? Mera. Kolla gammalt, smått och stort. Husplockar med? New Zealand, White Island... Malaysia med. Indian ridges Mera.



Jenni Vartiainen - Duran Duran

torsdag 23 juni 2022

Music

https://youtube.com/playlist?list=PL_Mzg1364RAKt0cskkNeAOK4HDLwfuebZ

Hm.

Kabakattvetsd...

Bra namn på vulkan?

abcde fghij
klmno pqrst
uvwxy zåäö

1112111120
2022
520194

Agioss S'sos osiili Sl'il...


Upplockare, på gång ALARM

Flera fiaskon. För mycket, Filippinska Havet.

Indonesien upplockare fiasko? Tracking... Bering. Mera där åker omkring? Maajujju där i trackingen? 18 dagar? Ecuador, kajmanjägare. Har syrgas. Flera där 10 pers? Andra Indiska Oceanen... Quito kolla kajmanjägare. Farligt för alla?

Samer där i Quito, Ecuador. Säger många i kajmaner. Kolla och larma andra. De kan vara på marken i stan. Polisen fiasko någon? Miris-larm. Kolla allt.








Upplockare, på gång ALARM world stealth

Åre Samer, 14 dagar.
Särna, Inari... Peru Samer... Chile Samer... Bolivia Samer... Oulu Samer... 19 dagar flera...

Kolla gammalt. Hydro och annat kan stöka till?

Kolla alla dagar och objekt. Ubåtar nära.
Larmat, jeep kom dit. Första larmet en yngre vid stranden. Laharer kolla allt. Marint, reptiler och vilt. Varning. Kan kräva specialister. Koll allt inland, runt om. Bergen och grottor, öar..

Peru fiasko ubåt, Antarctica? Brazil fiasko ubåt? En fiasko Peru i Visingsö?

En ubåt plockar i Norberg ära. Plockade en ubåt? Troligt en samma Peru? Andra plock var?

Plockar Cayman, havet från Peru.

Ingen plockade Amozonas? Kolla var de kom för väg. Stormar och runt från Mid eller south Atlantic. South Pacific? Kolla gammalt. Alperna, Schweiz. Heard och Macdonald mera? Chile. Argentina mera. Ubåt plockad i Peru södra Chile. Mera där.

Fiasko ubåt sandbank Bora Bora... Mera där.

Fiasko ubåt Cape Verde. För mycket. Panama ubåt hjälper där. Ubåt fiasko på botten plockad av Panama.

Mid Atlantic behöver hjälp.

NATO fiasko plockad av Panama i Novaya Zemlja? En Ryssland i Island plockad, Cayman... En NATO fiasko från Cayman i Baffin Bay norrut.

Kina fiasko plockad i Cayman och Cape Verde?

Common problem, too much?

Plockare nere i Europa, flera.

Barents och Sibirien, Arctic Ryssland fiasko flera ubåtar? Björnöya en. Severnaya Zemlja en.

Polen skrothög. För mycket. Måste kollas.

Koll husplockar och marint, vilt och reptiler.

Atlantic ubåt fiasko jagar på ö i Karibien. Marint, reptiler och vilt. Nuclear, står där. Inte ejected. Flera saknas. Ubåt nära. Håll kollen så inte mera fel eller bli plockad. Kapsejs? Kolla allt. Plockare. Stor blåval eller flera? Något i, plockar-grejer. Stealth? Mera där. Bl a fartyg, flyg, pansarvagnar... Amfibie fiasko där.


Demo "I lot I do I do You" 2022

onsdag 22 juni 2022

Upplockare, på gång, Fyrar ALARM

Bra koll. Uppenbart att kapsejser, uppkomster och farligt marint, reptiler, vilt och olika situationer, objekt och fenomen förekommer. Använd fantasin. Folk är lite egna och tänker sig inte för ibland.

Kajmanplock av lava-amfibier hängde under Björkås, Norberg.

Uppkomst, Finland strand? Kolla lahar gammalt.

Flera laharer. Folk på öarna och i plockar...



Upplockare, på gång ALARM

 Kajman med egna i under Björkås i 9 dagar? Taliban Ubåt kapsejs under? Plockar med och under? Är det en dykmotor som lämnat av den eller annat? Är det vid reaktor eller slutförvaring eller kraftverk? Farlig transport? Husplock? Inuti fyr? Ända i lava-plockare! Aha. Maine, US? Lava-plockare Mälaren nu?


Norberg fixad bilplock nu? Samma lava-plockare mission igång, olika units?


Hawaii NO om earthquake, egna där i plock 9 dagar?

Hm.

Open source licenses?

Bullshit. Mot internet lag att gömma mina poster för advertising och alter igen kallas card(gamla).

Jag ska korrigera, lägga till och använda påminnelser i räddning.

Varför hackade ni upp världen i internet så?

Stealth är hårt. Snabbtest inte alls säkert.
Ni är med sånt skit överallt. Appar, bloggar, sociala siter... T o m marknaden...

Human. Inte AI. Idiot-murphy. Korsnings-bibliografi... Etiska brott. Ekobrott.

Stealth.

Bullshit. Håller ej surf.

Upplockare, på gång ALARM

Arizona lahar, NATO.

Lava-amfibier kapsejs, Kärrgruvan, Svinryggen? Kajman...

Upplockare, på gång ALARM

Kabul, earthquake.

Vårat gamla.

Landslide. Miris nere. Räddade före. Barn i Kabul sett dem passera. Rakt ner på plats under. Någon där.

Landslides, fönster farligt. Alla ställen. Syns knappt.

Bra koll på vad där. Farliga transporter.

Upplockare, på gång


Upplockare, på gång




Upplockare, på gång ALARM

Gusi-Tunki-Kovs... Piper här Mora... Is?


Fina sjöar. Stora påminner om bett med tand av?

Om ni kollar där är ibland Samerna före och efter... Uppepå och i grottorna. Kajman-larm. Kolla hur göra först om Päijänne och Belgien laharer. Hamnar någonstans med sista krafterna en kajman har och kanske annat. Farligt om för få och riskfyllt? Lava-amfibier, borrning och annat... Gruva koll? Bangladesh gruva 19 dagar?

Apa där på något som liknar plock/byggplattform... Räddningen? Jaguar? Annat marint, reptiler och vilt...


Upplockare, på gång ALARM world

Samer pip. Under lava-lakes "river-fjords" väst... Plockare märke... Samer 1 dag, redan där från Sverige(kväll-natt till 17).

Mongoliet-Severnaya Zemlya. Bra koll hit mellan? Tibet också? Aral eller Medelhavet lahar och Päijänne. Någon där. Fartyg Japan. Mera kolla gammalt. Fundament där.

Fundament

Kolla gammalt. Kraftverk även nära? Sachalin eller miljardren-ställe? Vulkaner också. Yilan miris? Flygplatser och järvägar, spårvagn, tunnelbana. Nöjesfält. Monument, oljeplattformar. Gazprom.

Alla plockar. Grottor förstärkta. Indiska oceanen?

Sundsvalls-bron? Malmö? Örebro Slott? Museum. Ridhus Strömsholm? Fjällen? Island vulkan? Arctic?

Långa bil-plock linjen Arctic/Bering. Fiasko där?


Upplockare, på gång ALARM

Ryssland hus åkt iväg och ner. Ett mitt i flod.

Bergsborning inlett på plockare. Fartyg där.

Där kommer lava-amfibier från Krasnojarsk.

Lerränna ner i California Baja och Sur. En i sameunge i kajman där. Samer på Baja och Sur upplysta om Ryssland. De måste nog kolla där då... I lerrännan special-plockare. En skadad, i kajman. Ibland bilar där. Riskabelt, uppifrån också. Under Baja och Sur...

Pip i Ryssland från US.


Upplockare, på gång ALARM

Hus Belgien ner är i Mid Atlantic, flera där olika håll? Lava-amfibier. Håll kollen.

Kommer de tillbaka eller från Mid Atlantic till Sverige också? Trelleborg?

Kolla vida runt Azorerna. Larma Som Plate och North American Basin...

Lava-amfibier. Bilar ibland. Fartyg i sikte.

Upplockare, på gång ALARM

Fyr tiltad, nära Trondheim?

Mera plock Skottland.

Bottenviken, koll öar?

Vasa, även lavaställen koll.Finska Viken med Sankt Petersburg till Moskva, måste koll.

Oulu, Oulujoki och Oulujärvi måste koll.

Inari lava larm. Folk.

Innanför kusten Bottenviken allt koll. Runt om.

Kvarken plocka allt. Bottenviken hål i havet på gång? Kolla gammalt. Även runt Barents.

Japan lava från Päijänne och/eller Kirkenes. Kambodja och Kina... lava. Djupkoll båda.

Italien, Kaukasus med?

Upplockare, på gång ALARM

Belgien beach med anläggningar, hus borta?

Upplockare, på gång ALARM world

Päijänne lahar. Flera plockare fiasko. Problem dras till och sprider... Bekymmer med marint och reptiler hela världen? Kolla liquefaction, debris, allt och alla. Når nästan var som helst. Kommer troligt att synas på fiske, marken mm med tiden. Även turism. Vi hoppas på bästa. Men andra nya problem synliga ibland. Håll utkik. Både lösa och väntade tyngre material i lagar kan vara väntat. Den är fräck då!

Problem når snart Östersjön i Finland, nerifrån, uppifrån och utifrån. Samlas och sticker iväg... Är mellan med?

T o m Stormyren och Estersmark. Nere och uppe. Kan bli problem fiasko ubåtar och kånkarånger?

Gotska Sandön, Ösel och Åland specialkoll. Bornholm och Danmark. Baltics. Kola, Björnöya, Jan Mayen, Mohn's Ridge, Island, Grönland, Ladoga och Onega. Ryssland... Omedelbart. Hela Atlanten. Special Färöarna och andra öar. Om lava före och gammal "något"... Samma oljeplattformar.

Hamnar med? Alla anläggningar koll. En del anläggningar migrerar... Håll kollen.

Hela världen.

Kolla om bara vulkanen Päijänne eller annat vartefter. Farligt som tusan?

Päijänne Bergslagen eller Seismo sprickor lahar. Folk där. Ubåt där. Måste veta fakta nu vanligt överallt.

Ryssland. Kolla byar, bebyggelser och anläggningar. Jägare och fiskare. Odlare. Päijänne även bergstoppar, hemska wrap och pop-up laharer. Den är så rutten att det gamla kvar säkrade. Men nya tar det nya. Alarm redan. Hoppas inte hela Ryssland bara...

Kolla allt före gamla nytt... När den syns risk fel utspritt, försvunna folk och t ex bilar och hus... Även båtar...

Kolla Kaskelotplock-ställen...

Om Alperna och mera med Arctic igen och igen... Har varit...

Upplockare, på gång ALARM bil-plock totalfiasko

Skagern sprickan? Bil med egna. Ras, lahar eller annat.

Ytterligare exempel på omöjligheter och problem. Okända fakta. Varifrån, antal fordon fyra? Antal personer 5?

Låter kånkarång eller djup/is/lahar. Kajman?

Upplockarletande ibland själva.

Kajman in i bilen. Skadade?

Massor bilar där? Mini-ubåt där.

En allvarligt skadad? Han som larmade mig själv.

Klantskallar igen? Upplockare i kajman.

ALARM sätt in proffs på stället omedelbart. Skall aldrig kunna klicka. Vad hänt?

Bara lite kvar? Ska ni kolla följsamt?

Larmar ni inte andra plockare?

Mera under bilarna i plock våningar?

Folk där också.

Vad fan är det här?

Kommer in mera? Koll på inkom plats om nytt, något där. Folk där.

Hela bilplocken fiasko alltså, men där.

Hur plockat måste kollas och bäbisar... Bäbisar i kajmaner.

Jävlar vad arg man blir.

Jag börjar undra om ubåten är oduglig också. Larmandet också bara där. Jag hade egna i problem nu. Inte min ensak, men vad ser det ut som?

I Mora-sprickan. Bilar. Samma problem? Bilar på och i bottnen och kajman? Ubåt där.

Flygfältet samma sak.

Håla havet Island med? Fiasko plock där också.

Päijänne lahar.

Upplockare, på gång ALARM

Egna familjer och släktingar är egna definitions problem. Ingen säker så länge ni inte talar om varifrån ni är. Jag kan inte hjälpa er med sådan jargong. Inte andra heller.

Jag anser att problemet är dubbelt och orsaken till alla problem är med där genomgående.

Inte min ensak. Nu ser gangsters detta.

Det gällde liv. Livsfara.

Jag har hört hot och skit om mina. Så långt kommer ni då.

Dessa problem är skapade av delvis och samstämmigt med barbarer och knarkare.

Stealth 

Upplockare, på gång ALARM

Egna hus? Vadstena... Kajmaner med. Eget definitions problem. Kan inte assistera.



Upplockare, på gång ALARM

Kanada 3 nitrogen transporter via Kola Torsö, Öster om Vänern ... En i Vänern. Nyköping, Gazprom...

Husplockar bra koll.

Värmdö debris. Vaxholm runt bron öch muut på?

Skadade och döda marint, reptiler... Storön, Åland skärgård? Kajma NNV Storön, Kajman från Storön?

Nynäshamn massor yngling reptiler i plock? Kolla allt, bryggor, fyrar mm...

Bjuröklubb uppepå.

Kajmanlarm överallt.

Flygplan litet. Kajmanlarm...

Verkar som om kajmanerna är i Norden från Europa? Antal larm 10.000 sa nån... Älvarna norr massor. Indalsälven, Vindelälven.

Miris och Avesta Traktor i kajmanproblem någonstans. Okunniga plockare och navigatörer. Kan inte söka så. Troligt väg med rastplats. Kanske Värnamo eller något håll? Avbiten 9 dagar? Farsan till 8?

Upplockare, på gång ALARM

Kaukasus, aerosoler. Jobbigt för Samer, Åre. 900 miljoner renar med? Gamma där, Uzbekistan?

Upplockare, på gång ALARM

Mera folk och Samer i Färila. Olika objekt. Passerat där?

Avesta:
Husvagn, traktor, 8 trailers, minibil, flera Sameplockare, ormar, minst 8 kaskelotter...

Älvandringen Klarälven med?

Bollen hydro?

Arctic mera.

Oslo mera.

Bredvid vättern.

Kolla stora objekt.

Dalälven tvär från fötbränningen. Kolla allt.

Krasnojarsk med?

Visingsö ser något.

Halland mera.

Örebro mera.

Kajmaner med.

Järnväg, Kanarieöarna med.

Trollhättan mera... Mariestad ..

Mera pansarvagnar, Talibaner, Krim...

Torsö skrothög.

Handikapp, ambulans, polis, brandkår...

Ural hitåt något. Båda håll...

Aha. Fullt i och runt Himalaya? Kolla hur det fungerar... Kashmir mycket?

Kina norrut Ryssland och Mongoliet och Kazakhstan?

Belarus spricka öppen? Skrothög och folk, Samer...

Istanbul våra gamla grottfynd under?

Van, Turkiet.

tisdag 21 juni 2022

Hm.

The hipponitser cowboy.

Eeeeh...

33.33

Ei ole hehtaaria eikä pihe.

En svart fyra på 66... Hirrhilota.

You are already volcanic lives...

Black boxes on lorries.

You tried over the sun...

She is gone very ? He nobody.

How real men solve that? Simple and not... Where's that gdB mama?

Upplockare, på gång ALARM

Folk i kajmaner? Tracka. Sent på natten här. Jag för trött.

Upplockare, på gång - smartvideos naturen

20 knepiga ställen att minnas,

https://youtu.be/Ck-N_W_YMHU


The chocolate hills, Filippinerna,



Djupa hål på jordklotet,

Upplockare, på gång ALARM world

Folk Asien och 5 miljoner Himalaya Samer... Under Norden, USA och Canada, Arctic... Folk plockade nyligt i Vasa?

Damm eller annat problem?

Upplockare, på gång ALARM

Hus Sverige i Baffin Bay, pip. Även Glaciär.

Upplockare, på gång ALARM world

Mera folk från Asien under Norberg. 5 miljoner Himalaya Samer också.

Det låter på riktigt.

Massor i Vasa, plockade 1 miljon?

Upplockare, på gång ALARM

Kabul-Irak spricka. Kolla om gamla liquefaction hamnat där. Även Kaukasus.

Uzbekistan nytt? Sverige bilar. Från Kabul.

Kolla från Sibirien och Mongoliet. Kolla om Amerikaner. Kanada, US bilar...

Antarctica Maajujju?

Galapagos? Sibirien någonstans? Liquefaction? Hong Kong, Shanghai, Hanoi också...

Åre Same, från Kurilerna.

Kolla Ulaanbaatar sträckan Baltic omkring och Kola, Ural med...

Alla konstiga objekt.

En Sverige från Australien i Irak? 8 grupp v 9... Vandrat. Tjej. Miris, störtade i havet. En kvar på sjukhus. Planet i lavahåla? 11 barn, nya... Egen hemma hörde.

Skadad Isbjörn på Antarctica. Samer och folk där. Tre blåst iväg?

Upplockare, på gång ALARM

Avesta. Pansarvagn problem. Hus trasigt, flera familjer. Trasig mamma. Flera på sjukhus. Sommen passerar där.

Sommen AB, kajmaner... Stort, kan vara mycket annat. Sameplock så gott som klar. De har kajmanjägare. Plockare skadad, från Sommen sjön.

De kan tydligen åka omkring? Kolla. Bredvid Sommen kajmanjägare skadade. Skidbackar kan smitit förbi om ner, fjällen Åre... Vagnhärad båt botten? Sommen Mamman där, 8 barn, var? Avesta. Kajman där? Hon plockad? Kolla mera. Visingsö flera Avesta.

Flera Avestabor och Taliban i Vagnhärad.

Finlands åtar, havet barnen? Sommen, en till, en Avesta hemma?




Demo "A guitar lingerie for you" 2022

Hm. Var det någon som pep?


Upplockare, på gång ALARM

Reaktor Ladoga? Kolla om naturlig källa eller kombi. Fissure? Ubåt där. Fartyg förbi? 1.800 m. Mera?

Upplockare, på gång ALARM ALARM

Drama efter drama. Även om dagar och syrgas.

Hoppa aldrig ur.

Försök inte använda mobil, ficklampa eller tändare alls om risk.

Bara upplockare har kunskap och vet hur du ska plockas. Stanna kvar bäst tills instruktioner eller evakuering. Det finns många faror. Bränslen, kemikalier och gaser, batterier... Insamling farligt? Eller förbrukat med chem t ex papper, tomflaskor, t-röd, aceton, myggmedel, sprayer och lim... Även försäljning.

All flygplatser och mera måste kollas. Kolla gammalt.

Elbilar?

Försök inte tända något. Faror flera. Även om de lyser för söka och kolla risker. Det är inte signalering alls för att visa var du är. Stanna kvar. De har scanning.

Det går inte att identifiera eller att beräkna specialister då. Undvik sånt.

Damen i blåval med andra?

Skadad blåval? Alarm. Kolla. Okänd situation. Annat farligt i som vill ut?

Fiasko nuclear ubåt Tyskland. Plockar där de faller ur blåval? 9.000 m. Reaktor säkrad släppt. Glöder nu säger de. 18 dagar.

Ubåtar inte propellerskydd?

8 dagar upplockare nere. Någon gammal? Smitställe reptiler och marint? Kolla allt om de bor där.

Upplockare, på gång ALARM

Problem allt. Miris och andra. Bl a folk Kina där också. Olika objekt. Plattform där känd... Kan vara plockarställe/räddning vid fel? Minns inte. Kolla den också.

Norr och söder. Kolla gammalt. Kan vara Samer eller Indianer, livestock? Marint, reptiler mm... Vilt? Jobbiga ibland. Olika objekt.

Fartyg lastfartyg, 9 Pers? 9 dagar. Nynäshamn. Miris, farligt?

Bensinmack Tyskland, 5+ Pers 9 dagar. Chem med? Prova inte ljus/tändare. Livsfara/förbjudet. En i fire redan. Provade en tändare. Släckning? En skadad. Så går det. Syrgas ska inte ge dem chansen till någonting. Don't touch anything. Kan vara mobiler samma. Skada föll ut.

Där renarna från Billerud?

Känkarånger? Kolla allt. 19 dagar.

Transport, Kanada, 9 Pers, 10 dagar? Miris. Farligt?

Ubåtar där. Sverige flera och Norge två.

Lahar, liquefaction, lavy-tavy, lera... Chem?

Reaktordel, kraftverk.

Gaskoll total... Bränsle... Halvfull flygbränsle tankar på tradare. Front tom?

Varning lava eller powergrids/naturlig radiak?


Upplockare, på gång ALARM

Drama kajmaner och krokodiler. Billerud nära, bil-plock och miriser. Flera skadade. 8 Samer med 9 miljarder renar. 9 renar har en Åre Same..? Grupp 10 personer. Mirisplock. Flera kajmanjägare. Två plockare larmade mig.

Två barn i krokodil. Flera ramlat ur och dumdristigt urhopp och förbjudna försök att starta fordon(förbjudet).

Bäbis, Skadad same och kajmanjägare i kajman. Gubbe låg utanför urhopp bil skadad. Same syrgas tog vapnet av jägaren och slängde till gubben inifrån kajmanen. Gubben sköt kajmanen i sidan med bedövning. Träffade möjligt dock Samen. Det var tips om det gick. Vi gjorde så ibland... 8 timmar kan det ta. Gubben larmade mig "ingen plockar". Jag sa innan jag la mig att kolla såna...

Problem alltså i bilplockar och mirisplockar. Kolla allt.

Bäbis 10 dagar?

En kajmanjägare kom efter, ramlat ur kajmanen. Han kollade läget räddade gubben och snokade i en kulvert och åkte direkt i en plock. Kvar där? Antarctica...

Vatten och varningar. Bodybags där...

Båda plockarna kan ha mera.

Ormar och annat i bilplocken... Kanske skadade med(löst folk).

Finns flera såna ställen händelse gammalt. Kolla de ställena.

Skillingaryd samma?

Kan bli sånt, Skara, Varberg, Kramfors, Växjö... Nära Sveg/Ljudal.

Hm.

Tavlor och pengar flyger för andra...