Aktuellt 2024

fredag 24 juni 2022

Hm. Lekare på plats.

 Windows nyaste profil? Bara de är i nyheterna...


Idag blev jag sur på uppdateringar och systeminställningar. Även lekarens bandage med Edge och deras förklaringar. Vilken tid det tar. Vilka rensningar och förbättringar har systeminställningar? Inga alls med helt vanlig utrustning? Vi känner knappast till microsoft utom räcker inte till som håller på med bild och ljud. Redan utan Office.


Varför ska ni har insatser med pengar att göra vidare och göra om datorn för eller korrigera kritvita varningar för hårdvara och mina krav som kommer från mina övervägningar om säkerhet och garantier  som creator? Ni kallar det för användare bara. Ni dribblar med våra enheter då om ni inte fått fisken på kroken. Fult gjort.


Allvarligt talat. Det ser ut som knarkare. Fixa ren profil och sluta uppfinna barnens och knarkarnas samtidigt. Precisa klappjakten som är high treason. Jag är inte annan.


Det 'r så bra och skönt. Men sen börjar karusellerna igen. Då är det tomt på passande och smidigt på en gång? Jag har redan valt.


I dagarna ända hamnar detta hos upplockare också. Fiaskon och lyckat blir fel data. Till och med de måste utfå från enkelheten vad som är att definition och att definiera.


Mera än knarkare? Ja. En som får sparken. Då syns sånt.


Lite mera stil och klass. Låt inte blogger.se vara sån.


Blanda inte in era modelleringar i eget skapande som eran rätt. Den är privat.


Android har problem med surf. Att YouTube blir tumme upp eller annat med bläddra tillbaka. Det är skamsurf det. Inte blir man glad på interface heller.


De är sjuka och folk slipper dem... Kanske andra produkter så inte knarkar-maffiorna tar oss och er på en joint eller krig. Vi kan inte rädda folk är redan bara kaos och bullshit.


Stealth Missions.


Ibland har ni frågat. Nu går det inte. Nu är vi förbannade.


Jag ser att Blue Marvels och Red Socks egna är fel sladder åt olika håll.


ALARM. Våra egna skall räddas och skyddas.


LEKARE på plats. Det är inte 0 och 1 och 0 och 100. Inte tusen heller längre. Det är gangsterna som skalar bananerna, vinschar friheten och sticker krigen under andras mattor... Upplockare ser detta jorden runt. Det var alltså inte uppbackning hos mig för att konstant vara människa eller tillkalla hjälp, aldrig begära eller slavdriva... Den data som blir till är felbaserad.


Den data som skapas är felbaserad. Från tillfällen i bästa fall. Så fungerar sinkholes och combating. Varje upplockare är någon. Vad är multimedia? Hur har detta gått till?

Om du lever i en sådan mosaik... Jag fäller t o m gangsters med icket fungerande atom, relativt, murphys lagar och AI. Vi är inte såna och inte med såna.


Original man.


Original man är inte lika med inblandning alls. Räddning finns, någon i nöd. Men hur har ni översatt detta?


Moset får inte hända om andra blir räddade. Räddning finns, någon i nöd. Men hur har ni översatt detta?


Ja, de syns. Det misslyckades.


Ett resonemang synkroniseras med bra uppfinning... Mycket bättre. Och?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...