Aktuellt 2024

onsdag 29 juni 2022

Upplockare, på gång ALARM

Incidenter med Perus ubåtar utan uppsikt och inte propellerskydd.

Skadade i Novaya Zemlja. Har de inte koll på ens bassängerna eller meddelar samtliga experter vid alla behov? Påståtts en haj i bassäng. Även om det inte är våra eller okänt. Någon var i annan bassäng och någon skulle tas dit?

Samer i vattnet/havet Peru, skadade? En ubåt där med plock i eller vid propeller.

Lista upp samtliga officerare inför summit. Detta gäller allas säkerhet redan internationellt.

Sånt här får aldrig hända.

NATO är inblandat. Samtidigt opererade Peru i krig med eller mot Talibaner. Här är det skumbags överallt. Även Polisen.

Samma påstår att det är en radiakkälla i Bottenviken och att de plockade där.

Inget vi känner till utom att såna förfaranden skall vara omöjliga. Även situationer.

NATO påstås inte vilja vara med på mig(?).

Atlantic tiger. Stealth inte med? Kolla detta vems fel. De får inte operera så. Punkt slut. Just i dessa systematiska fel.

Det ska hjälpa dem(Stealth) om de är rätt. Annars är de skurkar och terrorister som vägrar. Inte ens marknaden har andra val möjliga.

Var är krigen evigt nu?

Ni ville veta vad NATO har missat. Även Ryssarna. Vi plockare, combats, FN och säkerhetstjänster opererar inte åt er alls. Ni har lagen mot er att undersöka eller klassificera. Så enkelt är det.

Här är samtliga myndigheter via lag bestämda att ta dessa ärenden om så händer omedelbart. NATO kan inte ge er high treason eller knarkskydd, krigsskydd eller business så heller. Inte varken den ena eller den andre.

Det finns inga såna proportioner tillgängliga eller mottagliga på grund av grundlag. Den är FN beskydd att få vara godkänd, en egen sådan grundlag och princip. I detta läge försvarar jag både NATO, Ryssland, Norden, EU och andra. Detta i besittning finns och kvarstår genomgående även i Kina och Australien m fl, ja, jorden runt.

Sluta klanta er. Talibanerna har lyssnat och känner väl till detta. Vari problemet är finns att en del terror-gerillor och terror-välden kan ha orsakat en del av detta. Troligt kan de inte veta exakt. Att det är tillgängligt kan alltså uteslutas. Precis som knark och vapen om inte pengar.

Vi ser konfrontationera på onaturlig basis. Så är inte meningen.

Jag åberopar signifikant problemlösning omedelbart. Oavsett NATO och andra försök. Deras lag säger så att i det yttersta räcker det med en som vet. Den har säkerligen aldrig med dem att göra eller andra på grund av dem. Original man når detta.

Ni kan inte köra på folk på vägarna. Fordonstvätt är lag här, även du eller ni/det som passerar. Detta är särskilda betydande lagar eftersom inte ambulans eller brandkår ska göra det i motsvarande besiktning eller klagan. Ärendet anses prioriterat då logiskt.

Propellerskydd måste beaktas mera än rättvist. Så är det.

Knark och vapen kan aldrig få samma. Inte ens om du säljer kött eller spannmål mm från din jakt, eller från din verksamhet som agrar.

Vi känner redan till problemen i alla liknelser.

Därmed lämnar jag över ärendet mitt sagt till samtliga experter. Om så måste som original man.

Vi ser dem nu också. Självklart har även t ex Peru en fin grundlag. Alla kan den även oskriven...

"Om de felar kan bara närmaste anklaga mot att åsidosätta". Dessutom "bara"?

Fel sätt finns i bl a USA och hos andra där någon form av "frihet" har biplanterat och biplanetäriserat detta okunnigt och i klass med terrorism. Det räcker inte till. Ej heller för barn och släktingar. Jag vet många jorden runt. Tyvärr.

Tyvärr, "militären" m fl. Jorden runt. Be beautiful, I am.

Peru uppträdde i detta felaktiga mönster. Helt uppenbart. Plockare, rapportera såna!

AI, IQ, human... är att inte att definition och att definiera är så. Detta är också personligt. Inte bara internationellt och marknaden.

Du kan omöjligen operera så ens på egen hand och med den utrustning och säkerhet som är gällande.

Inlärningen är ibland i krigs-avmattat och skenheligt tillstånd(situation och bemärkelse). Mycket eftertraktat av t ex massmördare, terrorister och signifikant mera än simpla brott. Detta sysslar samtidigt säkerhetstjänster med lokalt och internationellt.

Den överlämningen är annan.

Fel har möjligt och definitivt anklagat hänt, mera och mindre i brottsärenden och understruket. Oavsett ansvars-plikt eller annan kapacitet.

Nivån är säkerhet och en anklagelse med polislag, även i ärendet högförräderier. Detta känner marknaden till väl. Men så här gör världen och så här gjorde världen mina egna orätt och väldigt illa.

Tyvärr ger inte jag garantier. Inte heller de andra vetande. Så synd att såna får tillgång, möjlighet och passar på.

Marknaden har mitt ord. Jag är en som vet hur man gör. Men ni andra borde säkerligen vara utbildade och förståndiga. Det är inte vi som bär ansvar för eller ursäkterna ni behöver.

Läs väl här: Det finns inget mera.

Om folk är såna... Hjälper inte. Läs igen.

Om det gick att säga, sluta vara lika dumma i alla fall som kommunister och andra.

Vi uppfann en bättre värld. Så enkelt är det.

Nu hoppas jag att det går perfekt bra.

Så här överger vi inte egna.

Finfint. Dygnet runt. Good stuff. Nu kan stealth...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...