Aktuellt 2024

fredag 27 januari 2023

Upplockare, på gång - extra science, vardagligt world, global

Bra tips nu är allt om svamp. Det kan vara besvärligt och t o m obehagligt debris. Möjligt att vissa ställen är just såna, t o m där glaciärer rinner någonstans. Man kan läsa viktiga detaljer ibland, som slutsatser.

Ibland växer svampar i upplock-ställen. Det blir dålig luft och man gillar inte att vara där.

Samla lite kunskap, kanske en del vet hur man gör då. Särskilt specialister. Damm och debris från skog och jordar är ibland besvärliga. Dessutom har man jordbruk. Men slutsatserna är inte att döma ut räddning alls. Naturen är fiffig men människan är oftast fiffigare. Frågan är bara hur t ex reptiler, marint och annat fungerar, om man hellre skulle slippa... Farliga mikroorganismer, insekter och just frånvaron av en del kan vara gott att förstå.

Kanske en summit borde göras nu efter alla floodingar och stormar. Det här går alltså att i Arctic och Antarctica eller t o m vissa öar, floder mm. Bra om flera observationer görs. Det kan härleda vissa händelser eller spåra nytt. Även i kombination med kadaver och ancient. Tyvärr måste man räkna med allt människor tvättar med, lagar mat och städar med. T o m skräp.

Någon form av svamp eller massa, gelé eller doft kan räcka.

Hoppas ni förstår husbyggen och t o m kraftverk bättre så. Även simbassänger och hamnar. Bara en parkering kan vara väldigt utsatt eller ha konstiga habitat och t o m snabba på/av växlingar. Hur som helst hamnar det förr eller senare någonstans. Nya eller små sprickor kan ha nästan vad som helst ganska snart. Där hjälper inte istid eller ökenhett...

Det går också att leta(skona) ibland när någon t ex är på bottnen mot något, även lera. Just nu hörs minst en sån, Vindeln.

Finfina uppdateringar men...

Det blev inte av. Windows 11.

Känns inte bra alls. Fantastisk man räknas inte, men en hacker som baserar allt på game-boards skulle vara rik snart... Vi kreativa är i fokus?

Hela uppdaterings-processen, hur man når den och vad man vill finna och hur är fel. Om Feedback är med är även den processen löjlig om byggd på AI.

Nu har ni verkligen problem. Jag är inte ett dyft intresserad av Office i min kreativitet. Man blir dessutom osäker på tillförlitlighet och om godkänt alls som konsument.

Fantastisk man bara sköljs bort. Ser ut som sjörövare manipulerar öppet.

Ingen stjärna av 5 möjliga idag. Med papper och penna tillbaka.

Fört och främst angår inte min kreativitet mig i data och sekretess? Konstigt då. Hur ska jag veta själv och vad är det för krig och human laboratory???

Ni vet mycket väl vem jag är. Alldeles för väl.

Registrera mina inkomster och tjänster i t o m networth får ni se. Och? Var är dem?=ni och andra. Hur ni än gjort och gör. Har ni inte förstått casen och relevansen MÅSTE bygga på creator och fritt, fortfarande straight. Hela alltihopa t o m med räddning är MINA och ALLTID VÅRA argument internt(familj och släkt).

Vad ser jag nu på marknaden? Var är jag? Lever ett skitliv och har inte mina inkomster så att jag får min pension ens. Inte ens gangnam.

Härmed anser jag överlåtelser eller straff gångbara. Drygaste böter någon kan fantisera om, knappt. Livstids fängelse för svindleri, högförräderi och en lång rad terror-, krigs- och sociala/systematiska marknads- och konstitutions-avgörande brott.

Ni har systemet, inte bara redskapen. Kolla i lagboken.

Det blir så, när det inte är varsamt. Tid och plats. Inte en protest. Dessutom har vi(mina egna) räddat folk och det är resultatet. Inte alls en protest. Det blir en omöjlig stack av busy rätt. Är det så svårt att lära sig original man t o m i skolan? Har ni lärt er det av farsan och morsan???

Handbroms är extra broms och stopp... Bilbidilbi. Bibliotek. Inte bibliografi först... Sist som först, eller hur.

Nu får ni vara en annan krigarklass skulle kunna finnas. Men de flesta felade. Tyvärr är det konsekvenser för såna och andra. Vi alla andra tittar på. Men världsbanken är också en glasögon-firma. Jag har inte annat sätt.

En dum eller smart gangster-karriär går alltså under på mig.

torsdag 26 januari 2023

Upplockare, på gång Alarm world global

Särna Samer 900 plus...

Flygplatser och ankring/uppställning fartyg måste kollas. Flera på gång. Malmö, Kastrup... Även kryssningar. Också runt Finska Viken. Spana mera. Miris och larmcentraler bör vara alerta, jour gissar jag. Det har rört på sig och kan bli något konstigt efter blobb. Mycket smältvatten. Koll is, t ex Arlanda mm... Detta kan vara precis vad effekten blir, att en lahar t o m krockar eller allt bara försvinner. Kan vara gamla såna spöken och nya. Räkna med tom sjö, tom älv med/utan is och knepiga broar om det händer mera. Även nytt vatten, kanske på nya ställen(gamla historia).

Om det samlas runt berg eller myrar återstår att se. Jag gissar redan fullt ös. Måste koll uppkomster och om fryser. Kolla före MM. Kalibreringar kommer möjligt behövas. Den här våren kan också bli besvärlig. Frågan är hur det syns, redan på vintern. Kom ihåg att vatten är öppna ibland vid kalla temperaturer, även öar. Finns extrema fall för samma ställen åt båda hållen, minus och plus. Det är extra koll och knepigt! Leta även varmt vatten/anomali. Sånt hittar man ibland i storplock-grottor också. Håll kollen. Egentligen ska alla plockar i Stormyren och Estersmark plus kollas. Det är 100 grottor... Många många plockar och ställen. Uppe och djupt. Miris bör kolla sånt. Dessutom är säsongs-morfing viktiga för att förstå. Gammalt helt enkelt. Ibland hittar man vad som helst. Även vanliga plockar för olika objekt har anomali som kan bli fel och nytt/gammalt) t o m i kombinationer.

Esko Ilmari och Apatcho Cheied, Rescue servises before MM.

Sprickor som öppnas kan vara bara lera och löst, redan mera. Även gamla hål i havet mm... Det blir inte så bra med trafiknytt ibland så...

Malmö flyg. Tryck på Malmö(Google Maps). Kolla Arlanda is allt(!), Kastrup allt... Snabbkoll broar, tunnlar... Ubåtar måste veta! Propellerskydd, kom ihåg.

Fartyg på spricka, södra Malmö, mera under, larmat själv.

Snabbkoll offshore, fyrar mm...

Flytande ö i Dalälven, Fagersta? Kan vara flera som måste veta detta. Ångermanälven med...

Kambodia flera/många hajar, maajujju Sverige, Norberg. Skadade.

Mycket rörelser i världen geo nu. Kan bli konstigt. Leta skadade och händelser.

Lynyrd Skynyrd - Freebird - 7/2/1977 - Oakland Coliseum Stadium (Official)

YES - Owner of a Lonely Heart (Official Music Video)

Simple Minds - Don't You (Forget About Me)

Robert Palmer - Addicted To Love (Official Music Video)

Robert Plant - In the Mood (Official Video) [HD REMASTERED]

Demo "Crouser from the 60's" 2023

Moskwa TV - Generator 7 8 (Official Video)

Självporträtt och skägg i world focus

Svårt det där med näsan och ögonfärgen med färgutsnitt. Jag har fotograferat Porträtt och korrigerat med Zeiss och vanliga redigeringen i Foto. Nokia X20. Jag har bastat igår, det kanske syns lite. Kylan har gjort sitt men det känns i ryggen ut i kroppen, lite som ett snabbtorkat ytligt sprucket äpple. Så gamla äpplen finns inte. Kika på din laptop på högsta ljus(Acer Swift 3). Sleeping ZWXongg, ser lite HP?! Njae.

Kolla skägget i focus! Har ni inget smooth på Tic-Toc!? En lite wild creek chill! Som ett timglas... Kanske ska lägga den på kragen? Special-krage 3rd M lace... Med fäste eller laid. Det vore något för MILFar... Hm. En liten Persisk Oasis? Jaja. Nordform HaiR-moth, Bost eller Lounge? Eller en Australeen Tiwi? Eller Chinee Fair Gush? En Shimmer Panama? Kicool British Island? Room Oregon? Xilver Bermudas? Urunin Color Echo? Tamperen Sointi? Haoulu Mister? Long Jan Temptation? OneSign Kodiac? Qaneknee left or right? Moueenahs and zombreroz... Vad händer om man ritar en boobe på hakan?

YouTube Tips. Kolla på Indiens parad.



onsdag 25 januari 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Duved, Padmafs, Sala, Stockholm, Torshälla och Eskilstuna. Samer och renar. Folk Stockholm. En Annakonda/pyton, Same i från Duved, grupp 9 och 1 miljon renar. Grizzly i skogen på marken, uppe i träden. En best Vita Havet. Finska Samer i Padmafs. Päijänne med, Belarus? Galapagos mera.

Alaska, Bering sound, havet? Mera Alaska och Sibirien, New Foundland. Mexikanska Golfen?

Indianerna igen? Kolla gammalt före MM. Chile, Venezuela.

0.5 miljoner(?) plus 5 miljoner(?) Indianer Lakota och Arizona... Global. Arctic och Antarctica. Även haven, kan vara små grupper och enstaka. Gibraltar... Bjuröklubb. Lake Erie. Bodö. Mårtensboda. Ladoga. Leningrad. Fårö/Gotland. Danmark. Johnston, Yap... Brazilia. Somalia.

Sydafrika i Mount Everest och K2.

Korallhavet med, Idre Same, grupp 9. En häst/2?

MYCKET VIKTIGT, även kvinnor och barn. Januari är segt senare annars. Se över plockar-samarbeten nu Indianer och Samer. Osäkert läge med Arctic och Antarctica plus kan lätt bli. Det kan handla om haven i sig och annat. Måste fungera med superplockare och specialister, bra koll jordskalv och väder långt in i sommaren, högt och lågt redan från årets början. Det blir kanske okänt med Arctic och Antarctica och Ridge. Räkna med isproblem och glaciärer, även remote och fjärran, samtliga hav, kanaler och inre vatten. Bara i Sverige skulle is kunna blockera Göta Kanal. Det har hänt att Galapagos och Panama har haft problem, samma i Atlanten. T ex Florida. Blunda inte för storm-effekter! Vi har redan grönt i södra Sverige. Men mycket är snö, is, regn och smältning. Ibland kan man räkna ut en sådan "energi" eller "effekt" riktat i Östersjön. Annars Norska Havet, Vita Havet. Detta medför direkta och indirekta känningar och problem med reptiler, vilt och marint. Redan nu i Januari kan experter redan tracka dem gissar jag. Frågan är var de. Jag har sett att t o m Björnöya kan vara en extrem samlingsplats. Syns lite i sediment och hunger kan gräva kadaver. Jan Mayen är med på en spoch eciell cirkus och attack-lista, möjligt Island, just också de befolkade ställena. Svalbard har rört på sig nu, detta bör räknas med. De flesta gissar Baffin Bay eller nära. Jag gissar Kanarieöarna och Azorerna samtidigt. Detta motstridda fenomen fann jag också i Galapagos, även djupen runt! Därifrån lär de känna mycket och t o m studerbart i t ex Guinea-bukten. Amazonas har kanske knepigt länge redan nu. Går att studera, även fiske och fåglar? Det känns som Kina, där inget, plötsligt allt. Vinterbestar är knepiga ibland eller obehagliga. Även Indien syns mera.

Plockare måste ibland konsultera Stealth och miris framåt. Detta gäller klart sedan förut in i sommaren och turism/bad och båtfolk. Orsaken är att generativt kan större migrering varna eller trackas. T ex Brasilien. Kan vara Trinidad, Franska Guyana eller Togo... Precis som ovanliga grottor och Sahara med. Madagaskar special?

Det här handlar om att reptiler och marint plockar folk till slut från bryggor, stränder och båtar. Bra tips är rovfåglar och större flockar. Även deras effekter utåt(rädsla och jakt). Fiske och transport måste vara försiktigare. Väldigt mycket trafik(småbåtar) tar de också. Ända till turism. Även experter kan bli överraskade och förvånade. Lite mera respekt, global, även vulkaner och landslides. VAR SOM HELST. ALLA SORTERS PLOCKAR. BARA UPPTÄCK OCH LARMA! Mera tips, helt olika färger och trasiga krabater. Även på land. Exempel, missfärgad(e) octopus eller kanske en gul klumpfisk, kanske en röd kajman... Året runt.

Conception, Guatemala, El Salvador folk i kajmaner..? Även Sverige och indianer där, Samer med. Mera och mera. Hela Karibien och Centralamerika. Mexico och Sydamerika...

tisdag 24 januari 2023

Upplockare, på gång ALARM, world global

Bussar från Kloten. Folk från Californien. Pansarvagn. Norberg, Västra Djupkärra. Hänsgärdet mera, uppkomster på mm.

Hanåsen pip.

Lava från Päijänne. Pip där med Norberg-Ötjärnen.

Avans kollställen, Västerbotten. Samma som ovan.

Fortfarande sök reptiler, marint och t ex lavy-tavy. De dyker upp efter de stora tagna ibland.

Måste koll om folk igen järnvägsplockar, transport mm.

Koll om Norge och Brittiska Öarna plus(även Island) smiter förbi till Finland. Om lava Päijänne och annat(nytt?) plocka Östersjön och spana igen. Kolla kånkarånger, även extrema ställen oväntade uppe. Hela Norden och till Ural, Himalaya... Kan förekomma blockeringar? Kolla snabbt efter bilsjöar, älvar mm problem igen. Hela Norden och Grönland... Mitt i Östersjön med?

Tallin folk.

Olika lava kan vara nära. Special Alperna och Engelska Kanalen, Nordsjön, Travemunde, Bornholm... Flera plattformar och anläggningar mm... Kolla om spök-hydrologi med gammalt.

Talibaner ubåtar söker här och Atlanten. En i Hjälmaren. Folk i Björnöya, Danmark och Biscay.

Finland i North Atlantic Ridge, Karibien ubåt där nyligt. Mycket där.

Fiasko ubåt i Sibirien via Pyreneerna?

Japan, Okinawa just ner, i Björnöya? Kolla efter skadade.

måndag 23 januari 2023

Upplockare, på gång, World global

Lava och picks; Sävsjö-Skeda-Eke. Kolla formen som > på kartan. Kolla gamla kånkarång-fynd mm. Även kombi Danmark, Själland, Naestved... med de stora sjöarna mm i Sverige, Norge, Brittiska öarna och t ex Island... Baltics och North Atlantic Ridge med? Flera Nationalparker med? Bra koll måste? Gissar att Samer och Indianer varit där också, kanske mera. Kolla om Stealth plockare måste, även annat som sommar och vinter grejer, olika småflyg mm... Från flera stormar debris? Kolla efter barn. Kolla om special bilplockar och annat kvar. Även samma Europa såna ställen. Tillfällig morf och tracking kan vara måste. Kan dyka upp i fiske, bad, bassänger mm... Olika långa och breda t ex båtar, husbåtar, husvagnar, stugor med halvtält... Hundkojor, jaktstugor... Allt world, global. Kolla om Nordstream och Gazprom m fl har med detta att göra. Tre och fyrhjulingar... Tandem, kanoter, bryggor, altaner mm... Även små snöhotell.

Tidigare idag fiasko i Bursiljum ratio, koll med Norden. Is i grotta...

Isle of Man och English channel. Mera i ställen Brittiska Öarna? Kan nå Mid Atlantic?

Når detta över och under Andesitic i North Atlantic? Ridge uppe och nere?

Frågan är om detta blockerar in till plockställen eller blir risker om med. Även husplockar. Danmark nytt under jordbruk? Flera varit med.

Något sitter fast ibland ner/upp...

Kolla runt Ladoga och Onega mm. Det är fortfarande slashen och trenderna... Runt den skandinaviska  delen också med detta?

Det är över 20 vulkaner igång i Filippinerna och över 20 vulkaner i Indonesien.

Om knepigt och vet inte fråga larmtjänster om miris-plockare.

Glöm inte småbåtar, evenemang och tävlingar, scouter mm...

Passa på att kolla efter delar från anläggningar Även under och uppkomster, större saker från broar mm... Många av de längre i världen kan hamna här.

Leta debris från landslides, bränder, skog och myrar och stränder.

OM det blir kallt måste en del vara klart, även innan lava avancerar. Även isbildningar t ex i  kanten/djupen, Östersjön, Salkvarken, Siljan, vissa öar och älvar.

Observationer på SMHI visade att +3 i norr och -30 i Sveg varit. Detta kräver special-spaning i Arctic... Dessutom rådgiver jag spaning efter lera aktivt. VAR SOM HELST. De och dessutom motsatt med detta ömsesidigt. Denna täckning gäller att finns senare!

En fiasko ubåt, Brittiska Öarna? Gå igenom fiasko-ställena också. Kolla kalibrering. En till.

Kvällen vid kl 10, massor med folk nere i Bergslagen och runt om. Sätra brunn, Västerås, Långängarna, Mälaren, södra... Stockholm hörs, Södra Afrika, Indien, Bangalore...

Fiasko ubåtar. Pipfel denna natt, kl 23 provade lite.

Flyger med storm ut i havet, koll ställen, gammalt före MM. Kolla molnen zooma ut maps. Västra Afrikas kust med, Azorerna, Brasilien/Karibien/USA med?

Folk uppkomster i vatten. Finland flera småsjöar. Dalälven i Sverige, Fagersta(?)... Sohm Plain/North American Basin koll? North Atlantic Ridge...

Öppna och vattniga glaciärer just dagvatten måste kollas. Blir vanligt med vulkaner? Kan behövas specialister, bara så ni vet. Fjällräddning ibland? Kina+Mongoliet? 5 miljoner Himalaya Samer där? 9 miljoner renar.

Mera knepigt än bara stormflyg. Konstigare "osynliga" situationer kastar ibland folk iväg nära eller i vattnet. Både vatten och land hörs. T o m fartyg. Pilot och militär bl a. Ibland ut mot vågorna en bit från en strand/land. Det finns gammalt att kolla, även mitt bland jordskalv-ställen och lava i havet...

OM La Nina byter kan det redan vara sånt eller tecken på annat? Kom ihåg samma om is, spana alltid efter is. Glöm inte kanaler och capes. Inte heller helt fel kolla plattformar, hamnar och broar. En del har hamnat på fartyg eller deras hamn-byggnader!

Mera tips. Alla service och kontrollanter om el mm. Även vinterstängda ställen.

Mera intressant Finland. Idensalmi-Uitto plus, flera markeringar. Fartyg, kraftverk Polen, folk... Kan vara miris som plockar? Sverige(?)

Särna Samer och 9 miljarder renar(?) i Hjälmaren. Precis tog i båt, propellerskydd!

Finland, Bottenviken, Karlö. Samer... Kan vara hela Finska kusten. Jakobstad tar allt? Oxkangar plockar. Korsnäs tar allt?

Huh. Vilken månad! Direkt efter en helg nu också.

Mera Samer. 9 miljarder renar öar, Norra Hokkaido. Same i bay neråt. Samefartyg.

Luxemburg 9 miljarder renar från Ryssland, miljardrenställe. De nere där. Sverige med.

Lava-amfibie/plockare i farten seismozonen och Bornholm. Det brukar vara Mid Atlantic, jag undrade om North. Kan vara mera Arctic. Klaipeda pipet fixat. Fråga istället.

Superviktigt. Kolla maajujju Pacific och Arctic lava-grottor.

Göta Kanal pansarvagn på häng med kajmaner. Kvicksund/Strömsholm en jätte i stor plock?

Mexico fartyg i Grönland?

onsdag 18 januari 2023

Upplockare, på gång

Fiasko ubåtar world global mm...

Ryssland Gävlebukten.

Lahar, Mora, Sverige.

En infrusen Antarctica(weird), Harare?

Istanbul.

USA i Sydamerika. Gulf i Israel och El Salvador i Colima.

Arctic fiasko men plockar.

Danmark ubåt plockar kommer in.

Oljeplattform en.

Torrgrotta Finland Norr kusten en.

Australien uppkomst sjö, en till där.

Papua en Finland/Sverige?

Sumba, Cape Verde, Harare... Lomé. Varningar marint och reptiler också.

Heard.

Malta pip... Ok?

Sahara i sanden?

Vättern, Sverige.

Music of the Wild West ● Mix 1 (original version) ● 80 minutes

Blogg verkar funka igen?

 Intressant. Inte så ofta man ens tittar.


Hur som helst är det fullt ös på upplock. 75 miljoner människor är exponerade senaste veckorna för just upplock.


9 miljoner indianer.

5 miljoner Himalaya Samer

9 miljoner Teheran

50 miljoner Gazaremsan.


Ett problem är att det måste plockas särskilt på marint och reptiler. 24h om dygnet. Även uppkomster, frysplockar och gömda/trasiga plockobjekt. Hydrologi-spöken förekommer och extremt "kladdigt" med vintern skiftande nord och syd över frysgränser och vädergränser. Folk kan förekomma i nästan alla andra sorters upplock och grottor.

Lavaplock förekommer. Senaste är att kika på t ex Stormyren och Estersmark med två linjer från stora sjöar i Sverige mot Oulujärvi och Vita havet. Den andra är från Spanien och Portugal mot Novaya Zemlya och Severnaya Zemlya. Med dessa räknas väldigt mycket i Norden, även Seismozon och Östersjän. Man kan se Stormyren och Estersmark på dessa linjer från öster under med lava.

Glöm inte kombinationer med lava-lakes och kånkarång-koll.

Samer är det gott om att leta upp, fåtal och flera. De är nästan överallt. Även miljardrenar. Indianerna kan ha livestock med.

Flera 900 grupper är med. Även barn, t ex Marion.

Liten trend är att de samlas och annat maajujju är med. Bl a Rajpur, Indien. De kan passera, fastna eller plockas även i bilplockar och andra vehicles plockar. Även militärt.

Mitt råd är konstant superplockare, alla uppkomst(varmt och kallt) 24h om dygnet och repeterad koll. Det är inte så roligt om större marint och reptiler(finns här också) börjar jaga och ger plats för farligare och mindre. Det har hänt att de huserar vid kånkarångplock(också olika ställen, måste koll kallt som varmt) och t o m sjukhus(särskilt under). Där kan vara massor med folk, får inte plats och problem med ubåtar kan förekomma. Även sinsemellan med lava-plockar.

Särskild koll måste också tillägnas hydrologi. Snögränsen förflyttar sig under också. Även rörelser i havsis och glaciärer skapar utan koll och vetande lätt fara och problem.

En sak till. Vinter och sommarvilt kan bete sig väldigt fel eller vara extra risker. Även upplock.

Jag känner inte till hur sjöfarten kan assistera, men det verkar som om att larma att folk är i vattnen och i plockar fungerar bättre sakta men säkert. Alla vatten!

Hm.

Tavlor och pengar flyger för andra...