Aktuellt 2024

onsdag 31 maj 2023

Upplockare, på gång väder

Kraftiga vindar och Gale nu och framåt Norden.

SMHI, YR och Ilmatieteenlaitos, varningar och max/min observationer.

Stormflygare. Kolla gammalt.

Särskild varning t ex Tromsö, lavinfara.

Upplockare, på gång world global

Scramble info om mink och bäver. Gissar att de i städer och nytt så reptiler och marint följer med. Hör efter med WWF m fl och jägare. Varv och hamnar som stått kan vara problem. Även tsunamisar ändrar om dem ibland. En insjö ögrupp av experter kan behövas. Ställen som Torsö och Bjuröklubb farliga så. Även Hornslandet/Eldslandet höga Kusten. Kan drabba bebyggelser i sjöar och vattendrag. En liten tjärn kan dö ut av sånt eller bli något annat. Även utan vatten som rinner till eller från, bäckar mm... Byte av ihopsatta kan vara bebodda, två tjärnar som har lite mellan... Hela system ofta nära. Vilt farligt. Kan bli älgfällor eller vildsvin fällor. Även fjällen. Reptiler kan bli mångkultur. T o m flera. Larma experter om fynd misstanke. Såna reptiler kan bli enorma.

Sånt kan arms ut bördig jord. Var som helst. Eller fiskdöd kan bli besvär.

Upplockare, på gång

Stockholm måste ha egna plockare som kollar t ex Norberg. I stort sett varje dag dygnet runt. Alla objekt. Borde gå att täcka bättre så det larmas. Förutsättningarna och problemen kan komma att variera igen, dessutom avvikelser och följdproblem. Scrambla info ibland. Folk, bilar och båtar. De kan hamna i snart på olika ställen och där det blir mera och nytt gissar jag. Frågan är om avvikelserna tar sig med järnväg och flyg, inte bara pansarvagnar eller Trafikverkets specialer. T o m Göta Kanal och mellan sjöarna och Bergslagen. 60 degrees blir svårare, man minns inte alltid. En undran till är Norrland samma ställe. Spridning ibland. Risken är nytt, skrothögar. T o m på vägen till storplockställen som fått egna nya där kånkarånger, rescue units mm finns, eller storbilsplockar, sjukhus och anläggningar. Mera annat uppe. Järnväg Sverige i Norge?

tisdag 30 maj 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Miris ubåt Linköping fiasko. Allting plockare. Vatten i ubåt.
Hus Västerås. Superplockare Samer i kaskelot Tyskland, hus där också.
Miris missilplockare Skagern fiasko.
Barn Norberg kaskelot och kajmaner.
Tidigare räddningstjänst fiasko.
Saknas alter. Larmtjänst vet inte vad göra. Flera upptagna.
Säger lagar. Rört på sig brutalt marken. Synligt på kartan. En i nära kläm räddad tidigare.
Mera järnväg och bilar. Flyg, Skogsmaskin...
Hörts andra kommer bli fiasko gissade de...
60 degrees kan vara drabbat. Måste superplockare och rädda innan mera faller eller kläm mm... Aktiva sökare måste/bör röja. Viktigt jägare(vilt, marint och reptiler,). Får inte bara bli stående och ta tid.

Nordsjön lava. Skrämmer inte, däremot guidar. Kolla om Asien kan förstå en del eller andra och hjälpa om det inte räcker till. Hål i havet smitare.

Blue Sky Auto.
Combat missions.
Kan vara tufft Atlantkusten och Europa och Ryssland? Fiasko här och där.

Ural, Nordsjön... Lava. Fiasko Malta, Österrike, Isle of Man, Island, Kaliningrad, Viborg, Polen Warszawa, Grekland(Ural lava ev andra även Nordsjön gissar jag).
Koll kanaler vulkaner och lava/laharer ev Afrika byte flera vulkaner med sand Sahara? Kolla alla håll, morph. Om flera också. Uppe och nere. Triggar smått eller når berg och flera nära också?

Hus Marion från Västerås.

Kolla om fiasko Himalaya och haven mot Atlanten. Instängda?

Mirisplock Cayman i transportgrotta. Haiti mera? Hus hus där.

Sveg Malmö lava. Kol. Tracka? Indianer, Canada... Koll om ingen där och fiasko mera/fel? USA och Canada fiasko, lokala plockare nere i hus mm.

Same bäbisar Pakistan. Mamma kajman i Chile.

Upplockare, på gång ALARM world global

Alarm. Inget lyckas. Bara fiaskon och skadade. Ingen ordnar rätt från scratch heller detta som ska göras att ingen störs. Inte en enda har börjat.

Jag hänvisar med polislagen evigt att NI sköter upplock oavsett fiasko. Det ska finnas resurser och begäras tills det inte händer. Punkt slut.

måndag 29 maj 2023

Hm. Ännu mera Windows.

Jag skall inte välja Drive, 365 eller MS telefon-kompabilitet. Som vanligt. Dessutom är inte surf i browser alls pålitligare, eftersom MS har fastnat i en dynghög av sina "påstådda förbättringar".

Vi förmodar att de åkt på en känga av internet och annat som kunder. Inget ser klart och motiverat ut, har ramlat bort, kommer aldrig tillbaka.

Anpassningar väljer man från början=plattform. Även med köp-programvara. Hur de ska lyckas nu är nonsens.

Dessutom är de "kumpanerna" t o m på antivirus inte längre enhetligt befintliga, utifrån färdighet, gångbarhet och lämplighet. Bara nerskalade köp-program som kräver infallsvinklar i data-världen och skenheliga fokus, AI, appar och särskilt inställningar. De behövs inte alls i kommunikation jämsides heller skapar alltså en dålig profil. Den är läst=inte alls jag. När jag väljer finns inte det som jag vill är move och touch hela tiden. Kan ni låta bli att synkronisera en förutsättning som inte skall få finnas?

Vad har ni gjort av data-världen efter allt skam, high treason och falska skydd för och som patent? Dessutom piratkopiering och virus... Ja. Obehag för creator och t o m militärt bevingat och original man förstånd pratar hellre.

Vi kallas också för användare. Inte ett dyft ansvariga, maffia eller skyldiga. Vi. Just det. Men vem är dessa krabater som insisterar på "pengarnas eller andras och annats förutsättningar"? De som stör. Håll klaffen!

Svårt att uppdatera, läsa egen vinning blir bara ett nystan. De bara "förutsätter" det i affären... Vad!?

Jo, att det finns alltid "folk" som inte vet vad de gör. Om du är tvärt om galante. Stör inte. Där mellan kan ni väl inte ha soaring och politik, religion och annat... Familj kanske?

Sekulärisering, integrering, infrastruktur, segregering, krigare, spirit... Var är felet och bomben fälld som yin och yang? En yin och yang=bara en enda krabat. En onaturlig inblandning... Tyvärr. Inte heller välkommen. Och?

Vem har lärt er att ni bara ska inte bara kan och dessutom...? Huh. Ni är som studenter på joint och bas sjukhems-förvinnelse plus... De förlorade. Behövdes ingen "Hitler" eller rosqyt, inte ens världsekonomi eller äkthet. Den är inte tillgänglig. I världsklass. Men fortfarande ett samma problem. Alla såna vände redan in och ut eller upp och ner på världen. Om ingen gör något sånt är det lika samma fel. High treason eller bullshit.

Kolla på solglasögon i fickan. Vad skadar dem? Ser du nu? I början hade man kanske äkthetsbeviset äkta. Nu då?

De klagar inte, miljarder människor. Måste bara säga det, erkänner eller inte, men ge fan i oss original man. Det blev inte så heller. In och ut. Upp och ner.

Kör bil så då! Jobba så då! Men glöm inte att stjäla, härda, häda, mörda och synda annat så... Vad är du för en som redan slavdriver och konstruerar eller manipulerar. Money. Manipulerat. Sköt, skött... skötte om... Servade, uppdaterade, korrigerade... Och?

Hus i helvete. Finns det? Man måste förklara sig. Konstigt ställe. Jaha ja. Kanske normalen...

Utdribblad. Värdelös. Körd. Utbränd. Finito. Cocobello. Dårhus. Vilken lirare.

Bjöd du dig själv positivt igen eller? Huh.

Just det. Vad blir det för marknad och vimmel möjligt? Vad är detta?

Det är superviktigt att detta inte klickar så när som på lagboken och "egenmäktigt förfarande" mm. Just det. Med mera. Kajmanerna. Egenmäktiga förfarande...

Det kanske inte är till dig direkt eller ens härnäst. Där är marknaden. Har jag ens sett den eller måste betvingas av lag att ombesörja alla bevis eller inget möjligt? 7* In i finkan med er. Betala. Även skadeständ. Lägg dig j-a mig inte i.

Hm. Windows 10 Home, Nokia...

Klarar sig inte på Acer Swift 1. Trög och enhetsproblem även Bluetooth och uppspelning video fastnar. Brus i uttag. Söka problem fungerar troligt inte. Orkar inte vänta. Enhetsproblem volym(högtalare) sätter fast 100 och X.

Videospelare har inte första ljudet i filen på egen fil med ljud, alltså ej med på Bluetooth.

MarQuant... Den konstiga instruktioner om AUX. Sladdrig laddarsladd, där AUX in med USB laddning, egen kontakt.

AUX används/benämns ej i Windows, däremot headset, hörlurar mm... Line out hittar jag inte heller.

Nokia X20 urvärdelöst ljud i egen högtalare och kontakter passar ej med skyddsskal. Dessutom bruskontakt för headset eller audio(?).

Konstanta fel byggs in i Android som inte passar? Känns illa att bara fel.

Jag gissar att världen måste samla in sin typ-orientering. Det ska vara tekniskt finare än en osthyvel om enheter. Använd inte Windows uppdatering och uppstart som modell. Typ-orientering måste vara klar. Inte import från gammal TV modell heller.

Sluta trigga på Drive och Office när inte med.

Vem har förstört creator och hur? Fin känsla rätt både Windows och Android annars.

Just nu är ni alla skräp med multimedia. In och ut. Vi har alla sett vehicle markets redan om sånt. Lägg ner tanken Formel och Tessla. Det är deras fel... Upplockare och Gangnam samma dårar. Märkesskydd skapade egna fällor... De försökte demolera och styra andra dessutom. Men var high treason utan eller sedemera plötsligt med kris och fiaskon.

Upplockare, på gång ALARM world global

Kolla gärna egna om de är hemma och ok annars. Det är en del incidenter med reptiler och hålor i marken. Ibland barn ensamma. Vilt kan komma till gamla hål också. Eller Samer, Indianer... Folk. T o m från maajujju och storm, flooding, kapsejs eller fiasko... Mycket byggen i Europa, både hus och vägar. Även Ryssland.

Kolla lite ibland fastighetsskötare och ägare... Värre med vatten och avlopp också. Särskilt runt anläggningar, t ex hamnar, järnvägar, flygfält mm...

Allt vanligare också högland eller berg. Troligt specialsökare och superplockare behöver kolla och kollas själva. Såna industrier och t ex bondgårdar kan vara svåra och kräver koll. Ibland är det blixten, helt transparent space weather som marken och sinkholes. Ser ibland ut som en vulkan eller en gammal sjö... Det finns extrema hydrospöken ställen också. Olika inslag i samma. Kanske erosion och landslide under. Många landslide blogg ställen såna. Koll ibland året om! Vi har hittat miris och olika vehicles plock, nästan vad som helst. Morfar och kolla ordentligt. Just nu anläggning, Frankrike... från Sverige. Fjällen Norden har såna inslag. Bara kolla, bullshitta inte. Kan vara eller bli farligt? Kolla även Östra Canasherna så. Fram och tillbaka. Alla håll. Troligt Ural med. Även Island. Flera öar har sånt, mindre berg. 8, 9, 9, 11, 12, 18 dagar hörs... Extra koll superplockare gissar jag. World global. Koll ubåtar och fiaskon... 11, 11, 18, 11, 12, 19 dagar hörs...

Viktig scramble info. Transporter, nitrogen, miris...

Upplockare, på gång

Gör människan något där så blir det någonting. Ganska bra huvudregel för koll och sök.

Huh.

Upplockare, på gång ALARM world global

Transporter Oslo nära och Pacific med Antarctic. Sverige och Chile bl a. Svårt hitta, piper mera Australien och Atlantic... Verkar vara mycket någonstans, kanske nära Ridge, tectonic. Även öppet vatten grotta pip? Miris koll sånt och havet om fiasko? Annat där flera ställen. Osthål? 19 dagar, båtar... Plattform?

Kolla fiasko ubåtar eller tid täckning klickat. Kan vara lavaställen, hål i havet fiasko eller kombi med tsunami eller is.

Skrothögar, grottor med någon eller många. Kolla Pacific ratio ställen gammalt. Kan vara kombi?

Gissar blue sky auto och andra knep auto kombi. Även med marint och reptiler så för länge farligt flera ställen.

söndag 28 maj 2023

Hm.

Varning störningar att vara i fred. Envisa dårar och upplock förstår inte alls original man. Det händer att klant och olycka orsakas.

Inte plockare. Svarar inte på upplockare tills de lagt av helt och/eller försvunnit. Ej egna föräldrar och barn, svarar ej.

Flera olyckor hänt och flera störningar. Ansåg redan fel och detta verkar av erfarenhet stämma bra. Oavsett vad och vem det gäller.

Evanescence - My Immortal (Official Music Video)

Shakira - Gypsy (Video Version)

Sade - Is It A Crime - Official - 1986

Sade - Your Love Is King - Official - 1984

Jody Watley - Real Love

Your Love Is the Only Love

Whitney Houston - Queen Of The Night (Official HD Video)

Janet Jackson - The Pleasure Principle

Plug Me In

Jody Watley - Real Love (Remix - PNPVideomix)

Jody Watley - I Want You

Vanity 6 - Nasty Girl (1982) • TopPop

lördag 27 maj 2023

Jody Watley - Looking For A New Love

Paula Abdul - Straight Up (Official Music Video)

Mariah Carey - Honey (Official 4K Video)

Chaka Khan - I Feel for You (Official Music Video)

Pebbles - Girlfriend

Janet Jackson - That's The Way Love Goes (Official Music Video)

"Just Be Good to Me" - S.O.S. Band [Digitally Remastered]

ARMY OF LOVERS - RARE & UNRELEASED Give My Life (Pierre J. Remix)

Patrice Rushen - Forget Me Nots (12" Version)

Army Of Lovers - My Army Of Lovers

Krush - House Arrest

Cherrelle : Affair (HM extended version)

Cherrelle - Affair

Alexander O'Neal - Criticize

Alexander O'Neal - "Fake"

Bobby Brown - My Prerogative

Karyn White - Secret Rendezvous (Official Music Video) | Warner Records

Beyoncé - Crazy In Love ft. JAY Z

Akon - Smack That (Official Music Video) ft. Eminem

Nelly - Dilemma (Official Music Video) ft. Kelly Rowland

Rihanna - Umbrella (Orange Version) (Official Music Video) ft. JAY-Z

Rihanna - Don't Stop The Music

The Pussycat Dolls - Buttons (Official Music Video) ft. Snoop Dogg

Ram Chahe Leela Song ft. Priyanka Chopra - Goliyon Ki Raasleela Ram-leela

Kamli - Full Song | Dhoom:3 | Katrina Kaif | Aamir Khan | Sunidhi Chauha...

Nelly Furtado - Say It Right (Official Music Video)

Baby Doll Full Video Song Ragini MMS 2 | Sunny Leone | Meet Bros Anjjan ...

Попурри - MARUV (Laima Rendezvous Jūrmala 18.07.2019.)

David A. Stewart - Lily Was Here ft. Candy Dulfer

Fred Astaire ~ I've Got My Eyes On You

Scorpions - Still Loving You - Na Sowas! - 17.10.1984

Hollies ~ Long Cool Woman (Ext. Version by DJ OLLYWOOD) HQ

Demis Roussos - Goodbye My Love Goodbye - Legendado

Air Supply - Making Love Out Of Nothing At All

Please Don't Go - KC & The Sunshine Band - HQ/HD

Simon & Garfunkel - The Sound of Silence (from The Concert in Central Park)

Spandau Ballet - True (HD Remastered)

Nazareth - Love Hurts (1976)

Boston - More Than a Feeling (Official HD Video)

10cc - I'm Not In Love

Lady Antebellum - Need You Now (Live)

Foreigner - I Want To Know What Love Is (Official Music Video)

MARIZA-CONCERTO COMPLETO

Khruangbin @ Villain | Pitchfork Live

Hm.

Elva kanter i bröllop ger goda stjärnor om dansen. Tusen divor i en blom.

Eleven edges in wedding give good stars about the dance. A thousand divas in one flower.

Skrivet av Apatcho Cheied idag.

Översatt till arabiska nedan.

أحد عشر حافة في حفل الزفاف تعطي نجومًا جيدة حول الرقص. ألف مغنية في زهرة واحدة.

Funderingar: Många händer men fortfarande någon.

Kinesiska, traditionell:

婚礼中的十一个边缘给舞蹈带来了好星。一朵花有一千个天后。

App, Konversation Translator.

Hm.

Krigarna har könet på brickan.

The world and global songs one in all is

IAAA ÖE Å I A

fredag 26 maj 2023

Bryan Ferry - Don't Stop The Dance (Art Remastering)

Emerson, Lake & Palmer ~ Lucky Man (1970)

Dr Hook - "Sharing The Night Together" (1978)

Bobby Helms - You are my special Angel (1957)

Happy Together

Demo "Dance with foreigners" 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Bra koll uppkomster stränder och just öar t ex Mälaren. Mirisplock.

Koll även Siljan?

Hela Bjuröklubb och fjärdarna Västerbotten.

Specialkoll Trondheim?

Yyteri och mera?

Koll Kivijärvi med ratio Samernas ställen. Uppkomster.

Upplockare, på gång ALARM world global

Fat spider net places. Warning for wild, replies and marine!

Plockar och skyddsrum med plockar. Ratio alla håll. 5 miljoner Himalaya Samer. Tracka. Vatten kan spridit sig/sinat ut och "pumpat". Xizang. Fråga. Kina och Inre Mongoliet har sånt?

Upplockare, på gång ALARM world global

Specialkoll gungar tectonic och Norden seismozoner och sprickor.

Specialkoll kraftverk, gruvor, broar, tunnlar/system. Europa och Japan, möjligt flera.

Antarctica specialkoll.

Flera iakttagelser world global. Även bergsmassiv.

Flera reaktioner igen. Kom ihåg att du som superplockare tittar ibland på ett metro eller första syndrom om något. Eller snart igen. Bra koll så larmning når måsten. Ibland blir klassificering noga och inkluderar perspektiv eller scenarion. Fundera på dig själv. Bra rutin. T ex Falun-Västerås stenigt. Även Sveg har särskilda platser. Just nyligt djup Norrköping. Glöm inte att refa uppe platt mm. Även fjällen och koll sand.

Upplockare, på gång ALARM world global Europa

Det är bränslebrist/väntan i Europa med mycket röda vägar.

Fiasko ubåtar här och där. Lahar/debris. Alperna, Belarus...

Stormflygare Madagaskar havet och Arabvärlden nära också.

Stormflygare Bolmen mot Mälaren? Norrköping vid Gotska Sandön...

Koll Helikoptrar hela Östersjön bra nu. Svårt veta lågt och högt. Koll bränslebrist täckning EU.

Koll transporter till sjukhus och specialister möjligt problem. Istanbul problem. Geokollare viktigt cover. Koll med ESA? Vet en del event fiasko och restauranger slut snart förut. Gas mm kan saknas och tvärt om. Hyperviktigt att mirisplockare och räddningstjänst med security vet läget. Koll floodingställen nu nytt fiasko med. Reserver t ex polis, sjukhus mm koll. Jordskalv koll kan behövas.

Special Combat missions utspridda gissar jag. Frågan är om de fast och behöver hjälp. Nordström och Gazprom har kanske hjälpsonder för sånt? Jag gissar bra förmån p g a klimat uträknat. Något samarbete? T o m plockare norr ser redan detta möjligt och koll marint och reptil plockar.

Koll om bilsjöar klarar sitt. Även indianer Arctic. Hörs kan bli problem. Barents kan en del?

Tennessee gick ner. Kan vara Atlanten mycket behov plock och annat som blivit fiasko.

Kamchatka kan ha här?

Helgoland massor med fartyg. Problem inre hamnar/farvatten mm?

Kalibrering bra koll. Mirisen plockar. Propellerskydd. Folk och plockar utspridda.

Transport bra koll. T ex slakterier och mat/dryck.

Om hälsorisker, larma direkt.

Bra beredskap wildfires. Blåser friskt.

Kolla gammalt mina varningar före/vid MM. Kan vara scramble.

Mitt under Mälaren. Miris Karibien i Samernas plockställena/platser.

Upplockare, på gång ALARM world global

Trolig orsak till fiasko kånkarånger missade? Specialkoll med world ratio, även back-slash.

torsdag 25 maj 2023

Upplockare, på gång ALARM world global storlarm

Azorerna fiasko. Troligt lava i och nära tectonic. Kolla vårat.

Sverige många fiaskon.

Mid Atlantic fiasko. Brasilien med vilken grotta? Nära Karibien?

För mycket fiasko. Kolla kanalerna och redo.

Fel håll Colima och Popocatepetl Atlanten?

Larmar jorden runt snart. Koll blobb special.

Lava Mid Atlantic, Gårdskär nära Älvkarleby och Kola. Specialkoll. Fiasko på gång?

Transport koll allt.

Bodö spricka full med lava.

Upplockare, på gång

Upplockare, på gång ALARM world global storlarm

Fiasko upplockare och uppbackning combats i  Ålands skärgård. Två båtar kollision Stockholm. Egna med. Skadade. Spricka mirisplock. Särna Samer i samma som våra. Någon Ålands hav. Flygplan Bromma och miris mm, specialplock ställen. 90 båtar på botten?

Blue Sky Auto och Chem auto.

Combat missions.

Direkt specialister combats också. Troligt något hänt. Det får inte klicka där. Fråga.

Formel-5 och Formel 1, 50 st(100 pers) resp 90 st plus andra/annat.
Sverige och Marinergraven. Bl a från Nederländerna. Fiasko där. Kiruna uppe...

Missil eller enhet.

Flera 19 dagar av detta.

Checka helikopterplock vinter och sommar.

Västkusten och Stora sjöarna + den stora älg ändringen koll. Samekoll storplock och grottor. Mera där.

Storlarm på bilplockare och andra?

Seinäjoki fiasko under Norberg?

Svalbard, Tyskland och Baltics koll. Lava.

Sade - Your Love Is King - Official - 1984

What's a Woman

Grace Jones - I've Seen That Face Before (Libertango) [Official Video]

Bryan Ferry - Don't Stop The Dance (Art Remastering)

George Michael - Father Figure (Official Video)

Michael Jackson - Liberian Girl

Ofra Haza - Im Nin'Alu (1988)

Sandra - Innocent Love (Official Music Video) [60FPS]

Väderbilder tre norr, Norberg, en fågel fenix (~T)

Upplockare, på gång

onsdag 24 maj 2023

Berlin - Take My Breathe Away theme from Top Gun with Lyrics

Flashdance - Maniac (Movie Music Video)

Elvis Presley - Return To Sender (Remix)

Michael Jackson - Earth Song (Official Video)

Michael Jackson - They Don’t Care About Us (Brazil Version) (Official Vi...

Michael Jackson - The Way You Make Me Feel (Official Video)

Michael Jackson - Dirty Diana (Official Video)

Michael Jackson - Another Part of Me (Official Video)

Michael Jackson - Black Or White (Official Video - Shortened Version)

Väderbild, Norberg, tips upplockare syndrom 9 dagar stormflygare ALARM world global


Av erfarenhet är denna form ett antal linjer, också brokiga, men går inte riktigt att lita på när det gäller storm och t ex jordskalv. Även issmältning, högt som lågt och vulkan kan vara med. En mindre å med lava-blobb kan visa sig se likadan ut. Eller en hamn. Detta är Norberg, utsikt flygfältet och kan ganska snart bli upplockare som förstår detta, även Samer. Sommarmoln kan också av solen vara lokala stormar just en bit bort. Vid tropiska stormar tycker jag huvudregel varning, eftersom tsunamis och jordskalv ofta är enhetligt samma ställe, oavsett avstånd som upp och sol ner finns varning. Samegrottor i Sverige och Finland samt en del "bilsjöar" har samma. Badstränder har ibland tills det blir känslan som extra väder. Det blåser friskt! Även trafik kan drabbas har jag sett, eller kraftverk, gamla stan eller kanaler 100 eller 180 mil bort. Stormflygare kan förekomma... Ibland med inslag av hagel eller kraftiga regn. Här exempel på orber efter som försvagas eller försvinner. Just nu stormflygare Sverige ut mot sydväst, kanske Nederländerna. Mera från Dalarna i Skagern, Unden? Propellerskydd. Flera ställen, kolla gammalt, hela Norden och Ryssland.


Tappar, spots och fiskekrokar och andra former förekommer som små moln. Leta gammalt i kors och tvärs, högt och lågt. Mera.. Ålands Hav.

Detta är på riktigt, men syns inte på t ex SMHI.se mera än så här längre ner.

Någon gissar varit på Visingsö eller någon strand/nära stora sjöarna i Sverige hörs. Andra i eller söder om Bergslagen. Uppsala/Stockholms län med?

Mera tips kolla Island på vedur.is och Grönland. Kan vara mera Kanada. Upplocksre, fråga om Karibien och USA. Är det här så länge world, global! Europa och Afrika med.

Kolla gamla tfn, radio mm. Kalibrering, signaler mm... Kolla mera helikopter detecting och auto. I land har ingen signaler så eller i svart låda. Svarta lådor kan vara auto där t ex en hamn eller ett kraftverk fiasko(ner). Bra koll sånt till helikopter nytta? Signaler kan riktas, Tänk på det och missar, ibland plock ditåt. Combats egna grejer ibland? Kolla om Samer, Indianer m fl har såna grejer eller om möjligt.

Mera tips IPMA och HKO El Nino/La Nina och Temis, Upplockare på gång ALARM world global

https://www.ipma.pt/en/maritima/hs/



Upplockare, på gång ALARM world global

Möjligt försiktighet och koll rescue units. Det kan handla om drift och samlingar. Inte koll på nitrogen och offshore, dessutom smuts från Sahara och luftkvalitet, t ex vulkaner och wildfires. Ej heller debris. Samtlig sjöfart, Norra Atlanten. Troligt bäst fråga Europa och andra vad som finns. Drift av marint och reptiler möjligt. Håll kollen på fiske och vilt, fåglar. Finns historia. Maajujju med, folk i vattnet. Propellerskydd. Troligt vilt från Kaspiska Havet, Svarta Havet och Medelhavet... Berg och runt öken. Koll om Karibien och Norra Amerika med (drift före). Koll bergsmassiv och jordbruk om vilt/renar. Misstänker Ryssland med. Mera tips jordskalv EMSC olika tidsperioder,


Samerna bör diskutera och lösa hur de gör. Möjligt EU och andra med. Finns larm utspridda. Kan hamna i bebyggelser i Europa och öar i hela  Norra Atlanten. Möjligt måste samarbete med mirisplock fungera väl. Fråga. Finns miljarder renar och drift redan. Storm i Pacific kan vara unik, hamnar i Atlanten? Finns indikationer eller larm redan.

Speciell koll: Nitrogen, chem och debris. Även is. Kan överraska ubåtar mm. Även offshore och vindkraft till havs. Erosion och skrot, sopor mm kan ha särskild koll som t o m Samer och Indianer hamnar i med livestock. Fråga boende öar mm om särskilt/nytt eller behöver hjälp. Kan betyda kontinental koll, kanaler, peninsula... Viktigt inte samlas på t ex Azorerna eller andra öar. Där kan rescue units från Arctic och Antarctica finnas eller dyka upp? Finns i Sverige och Finland redan. Norra Pacific specialkoll sånt. Stormen Mawar också sånt, jämför i alla fall stormar och händelser historia? Kan hamna förra stormen eller mera ställen? Bengaliska viken och flera stormställen i Indiska Oceanen och mera? Moluckerna eller nära 900 Samer med 9 miljarder renar... Mera i NV Atlanten... Arctic. Kamchatka nere... Alperna och Saudiarabien peninsula eller nära? Sverige mera. Måste koll, tracka. Kan hamna i marin plockar mm? Verkar finnas runt om Östersjön mera. Barents... Mera här så är runt i Arctic.

Mexican Gulf kan vara miriskoll special, mycket. Även Kanada. Behöver mirisplock hjälp. Norra Atlanten en plock fiasko. Mycket plock där. Behövs combats? Ryssland med där.

Mera indianer, en del Sverige, Norberg och Arctic. Mera olika håll där. 19 dagar Syrgas. Kola vad före eller på samma split och tillbaka, upp, ner, tiltade, trasiga objekt mm(!). Fartyg 19 dagar, Svenska, Sameskepp. Koll om fiasko ubåtar mm på det. Även fyrar något... Oljetanker.

Combats fiasko kan hamna i hela världen, troligt Antarctica med.

SGO.fi data för intresserade


Väderbilder, Norberg norr (~>T)

Väderbilder väst-nord-öst x, Norberg (<~T)

Prince ...Live In Tokyo

Prince - Baby I'm A Star (Live 1984) [Official Video]

Prince - 1+1+1=3 (Live At The Aladdin, Las Vegas, 12/15/2002)

tisdag 23 maj 2023

Daft Punk - One More Time (Official Video)

Prince - 1999 (Official Music Video)

A Flock Of Seagulls - I Ran (So Far Away) (Video)

Tom's Diner [Long Version] DNA feat. Suzanne Vega (1990)

Stardust - Music Sounds Better With You (Official Music Video)

Taco - Puttin' On The Ritz (Official Video)

Yello - The Race

Inner City - Good Life (Official Video)

The KLF - Last Train To Trancentral (Live From The Lost Continent) (Offi...

M - Pop Muzik (Official Video)

(Hey You) The Rock Steady Crew

Krush - House Arrest (HQ)

Trans-X - I'm Yours Tonight (Electro Potato Remix)

Army Of Lovers - King Midas

Army Of Lovers - My Army Of Lovers

Vädret går massa bananas? Lite åska i Norberg...

måndag 22 maj 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Norberg marint och reptiler. Knarrljud i två lägen vid skymning. Kanske en Svala? Flera andra låter så kanske, t ex krokodil, octopus, svärdfisk, klumpfisk(!) vildsvin, pytonorm/anakonda, noshörning, gorilla/apa, stork, isbjörn, padda/groda, pingvin, skarv, duva, hare, grizzly(flera björnar), bäver, utter, känguru... En hel del insekter är många mera dB än man anar... Lite ljud i skogen...

Ponnyn och ryttare gamlingar från Kanarieöarna.

Folk i vattnen. Vänern med. Propellerskydd. Håll kollen. Samer, indianer, vilt... Översvämningar i norra Sverige, varningar SMHI. World global alla objekt, alla öppna vatten och fjällen.

Sommar och vintergrejer kan vara förflyttade av marint och reptiler. Jorden runt. Även kanoter och solstolar mm... De kan liksom vilt flytta på fordon eller tält, vagnar och t o m en brygga eller boj. En del stannar vid brofästen, bryggor, kajer, fartyg, bilfärjor... De har uppsikt och kan jaga där, vila ibland. Se upp för vilt alltid. De är skygga och simmar rakt dit, t ex isbjörn. Även tjurar och fyrfota. Giraffer med ungar kan bli besvärliga. De söker upp fiskenät ibland. Eller ryssjor och långrevar. Även alligator, krokodil, kajman, anakonda, pyton. T o m kobra och rattlesnake(skallerorm)... Hajar, späckhuggare vågar bara nära. Även octopus. Men ut i havet tar någon dem snart.

Badmadrasser spaning. Även Arctic och Antarctica kanoter, kajaker... Forsränning. Bungyjump. Fallskärmshoppare. Dykare... Svävare, gummibåtar, flottar... Brunnslock, möbler, utedass... Allt möjligt. T o m bilverkstäder och varv.

Upplockare, på gång teknikstöd idé


Spiralerna är rör/tekniska slangar för vatten och dess syften kan vara flera inkluderande klimat, jordvärme, färskvatten mm. Solen driver hissar efter naturens beräkningar(säsong) för korrekt vattenmiljö och källor skapas med varmt och kallt vatten. Ångturbin liknas kan vara lämplig för självrengöring och vid passande användning. Den kan hantera gaser gissar jag, borde gå att beräkna. Problem kan vara väderblixt, vulkanblixt, space-weather... På land möjligt(?), frågan är om fartyg klarar sånt alls, vilka byggnationer eller anläggningar... Vattenkraft drift alternativ. Dessutom geo-logiskt intressant? Klarar arkitekter rescue units eller mark-ballast? Hur fungerar en bra chemplock(sanering)? Vad händer med ytmaterial och t ex frusna block, dessutom botten och användning? Salt? Drift kylanläggningar(kök) och förvaring? Naturens pump(vågor/hydrologi), med regn och tömning av enheter, t ex bassäng) mm... Eject till växthus? Kul idé. Ännu mera krångel, evakuering/intelligent torrläggning. Flooding reservoarer, dränering. Vattentorn användning?

Copyright Apatcho Cheied SEdL 2023.

Upplockare, på gång ALARM world global

California och Alaska samma tsunami? Båtar och bilar...

Hm.

Sladderbrad.
Tvotvoll Voroshenko.

Upplockare, på gång

Ibland är gamla och nya platser med eller igen. Känns lite knepigt men man funderar på straight upp, eller ner, t ex vatten och vulkan. Som en geisers eller extra källa. Men de kan vara luriga och farliga, finnas på oväntade ställen. Ibland förklaringen. Mitt i underjordiska ratio komplex med landslides, ett litet berg eller mitt i en älv... Kan vara geisers eller lava man letar till i sand som orsak till sandstorm eller rök(kanske bubblor). Kanske en glaciär eller vanligt istäcke med. Det förekommer ännu värre dalar och berg eller platser där allt vänds mot varandra eller från på kanske samma sätt inblandat, men troligt svårupptäckt. Kan vara vanligt på en del ställen med plockar. T o m offshore och storplockställen för hus och bilar. Jag har länge haft en fundering om just hus, men det kan man säkert börja att räkna med förr eller senare. Bra koll. Bra combats hittar olika möjliga funderingar, scenarion eller fiaskon, helt world tittar in i ett ställe eller kanske flera. Ibland är det färre grottor som blir mera, ibland bara ett hål i alla fall.

Bergslagen ger en känsla av detta, men kritiskt ibland just p g a den massivt lösa och steniga terrängen. Kom ihåg såna vatten och botten skall kollas. En sådan kan täckas över av sten och massor, men gömmer små eller större gamla eller potentiella lava-fields med olika "enheter" som plötsligt blandas. Där måste man titta var inget utom nära upptäckt finns ordentligt. Eller expanderat. Morfning kan hjälpa.

Övärldar har sånt. En sandö kan bli sådant. Morän kan bli sand och annat med fortsatt sånt. Lavasprickor kan vara ett förtecken, eller ovanliga eller gästande massor i "eject". Om lite sanning ska fram är debris en sån koll. Men även ett kalhygge. Tänk på brandhärd flera håll uppbackning. En del är möjligt kanske att upptäcka p g a koll och planering vid t ex wildfires. Andra ovanliga för mig ställen är ofta kraftiga sediment/lager eller plattor av sten, hur dessa skall kollas. Sånt kan bli horisontellt och vertikalt. Orsakerna är hur sten spricker med gissar jag, dessutom är det olika terräng och liknar eller inte alls plötsligt samma sak. Även extinct volcanoes eller stora glid av massor kan vara knepiga att komma på tycker jag. Enkelt säger andra. Men den komplexa bilden är ju med... Det är mera än en enhet redan så. Men var? Finns lite konstiga ner och upp i annan form(materia och massor) som t o m blir lika igen. En studie av calderas kan vara en lösning. Men hela grottor kan vara som calderas som stannat, gjorts om och flyttats och ersatts.

Nej. Man är inte så konfys egentligt. Bra tanke är räddning, en caldera syns uppe, en kanske något kvar nere. Samtidigt är ju lava tunnelbygget på ibland märkliga sätt.

En stor underjordisk caldera kan bildas och komma upp i en volcano lake, eller flyttas ut från en volcano lake. Samma kan vara en volcano magma chamber. Ok. Du kanske inte håller med. Men fundera på din räddning. Jag som sett och överlevt mycket extremt är mest rädd för is. Men vad går vi på och finns vi på uppe då? Samma jag påstod nyss. När du varit i en landslide kanske du håller med! Hur som helst. Mina goda råd. Håller inte handen med jävulen, tror inte...

Nästa steg att fundera? Landslide med is. Det borde lyckas! Vad ska du säga? Att man ska vänta på en lahar eller? Det är ju en liten maajujju... Men nu då? Kommer ni ihåg bassängerna och tunnlarna med hål i "golvet"..?

Ok. Arctic och Antarctica... Allt sånt springer från någonstans... Fan också. Alla håll... T o m när is är i lager med mellanrum! Vilket är snabbast? En gång till. En caldera... Kallt och varmt...

Just det. Iskross är inte roligt men det finns plockar och teknik!?

Is i calderan? Har någon nästan en egen glaciär där!?

Simple as that. Rapportera plockstället. Bra veta någon gång...

Lite svårt att komma på en ubåt inuti eller ett ställe med eller i en kajman eller haj... Glöm inte bäverhyddan!

Så. Nu kan konstruktörer och arkitekter beundra sina verk. Fy fan vad fiasko men räddningar ska fungera!?

Från plock till plock, kom. ( Fundera på radio-kommunikations språk)

Roger, out.

Original man, galante.

Ubåtar och fiasko upplockare koll.

Skämtsamt. Where's that god damn indian!?

Massor med plock. Armada, tack.

Blue Sky Auto.

Upplockare, på gång ALARM world

Venezuela lava. Santa Maria... Sao George och halvvägs Rat Island... Mera Sydamerika med havet och in mot Inka och Aztec... Lavadropp spricka. Mera båda sidor. En lava-amfibie och en rescue unit. Sverige pip på bild. Miriskoll allt. Fråga.

söndag 21 maj 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Nordisk med Ryssland multi session.
USA och Hudson med plus. Fråga.
Ciudad och Karibien, plus Sydamerika.
Indiska Oceanen och Atlantic. Någonstans Christmas Island och Machu Picchu fiasko ubåtar.

Vasa fiasko.

Södra Mälaren mera på Norden och Ryssland session. Kånkarånger och rescue units från Västernorrland och maajujju?

Leta ovanliga ubåt fiaskon.

Indonesien specialkoll, guard. Möjligt spridning. Kan vara samlat men annan misstanke. Indien kan ha rört på sig under även om skalvkedjan når Norden. Belarus specialkoll plus ratio med Anatoli. Något haven där eller och Himalaya nytt? Kaukasus och Van med Irak och andra koll. Kan vara mitt i Afghanistan eller två olika håll gränser. Arabvärlden och växlande Norra Afrika nytt?

Indonesien igen. Agung plus geokoll och nära vulkaner. De kan bli extremt farliga. Kolla gammalt Kina känns där. Öppen kommer dit känsla. Fråga.

Tonga och Samoa m fl byt lite/uppdatera gärna, mitt tips.

Norden till dit och bortom. Hur långt och med Korallhavet, New Zealand mm? Även Australien och fiaskon på det?

Pepprar Sydamerika Mex gulf och runt om nu?

Blobbkoll are måste ha superplockare då. Finns faror med okänt Arctic och Antarctica, även annat.

Upplockare, på gång ALARM world global

Hawaii, S drive, Finland, Bermuda, Argentina... Maajujju med Arctic och Antarctica, allt olika eller kombinerat.

Nät fast i lava Hawaii. Båt hänger där och grottsystem under Hawaii öar, kan vara flera. Sverige, egna.

Mirisen dubbelkolla och igen och igen tills plockat.

Blue Sky Auto. Orsak kan missa. Grejer överallt hörs redan.

Kolla alla fiaskon och fixat om hamnar där igen. Otroliga avstånd och tufft för ubåtar med bränsle och plockar måste koll.

En hel armada passa på jorden runt koll och varningar propellerskydd. Alla vatten och grottor. Fråga. Säg vem du är och var.

Lava-amfibier med. Koll.

Samtliga. World, global. Tsunamis, jordskalv och vulkaner/laharer kan i sig ändras på platser och fortsätta där det stannat. Även kombination. Ett gäng kan kolla var fällor även för marint, reptiler,  mirisplock/evakuering rådgör jag nu. Autoeject, resque units och storplock, möjligt problem kånkarånger. Lava-blobb kollare kollare vad som händer, även alert tectonic. Jag förmodar att ras sedan tidigare kan fortsätta och kanske hål i havet. Även triggar nya volcano lakes och kanske i sprickor igen.

Hål i havet hörs. Kom ihåg samma på sån koll. Man ser inte alltid att det är hyperaktivt och livsfarligt, måste koll spotvis vad närmar sig. Riskfaktor relevant eller notera. Även just öppet vatten till ytan. Kan finnas syndrom i omgivning flera hundra kilometer bort omkring eller ännu avlägsnare, fokus vad som helst. Kolla gammalt syndrom bredvid syndrom och kombi syndrom. T o m bergsmassiv händelser och bytt eller ny hydrologi med och utan öppna vatten. Norden är med. Troligt syns Hawaii som nytt eller gammalt. Dubbelkolla gammalt med och utan nya och nytt. Även djungel och öken kan växla i samma där varken eller finns egentligt(eller fanns). Troligt måste skogsägare och indianer gå igenom detta med proffs/specialister. Samma når is, alltså glaciärer och Arctic/Antarctica.

Trenderna kan fortsätta eller det blir annat ibland. Bra beredskap koll om så.

All denna koll kommer i värre fall inte att vara snabbare men kanske säkrare framåt undersökt  med t ex Stormyren och Estersmark. Samma kan bli vissa andra vulkaner(!).

Vi har redan gamla och nya indikationer på t o m syndrom och motsatta eller tvära fenomen, t ex väder och långvariga tremors eller snabba skalv kan krocka eller byta ordning också till nytt. Glaciärer återbildas mot förväntan. Detta är en tes, men behövlig för ubåtar och stealth, med och utan kånkarånger alla sorter(?) och lava-amfibier, rescue units(!) och sjukhus. Alla städer och samhällen eller anläggningar byggda på sånt bör notera och kolla detta noga för att larma och få beredskap. Bassänger viktiga och kan vara fokus enkelt(!).

Naturen är ändå en strike-slip igen ibland. Kom ihåg detta. Kolla vårat gamla om detta. Minns inte riktigt allt, men ibland är något upptäckt, motiverat noterat eller bara anmärkt från flera perspektiv. Det har redan rasat och naturer(hm) blev till så!

Maj och juni är sedan gammalt knepigt märkbart för mig. Kan finnas året om(?). Om det fortsatte och blir fiasko är ju med. Precis som vanligt är med...

Original man galante. Ingen annan upptäcker andras att ha och vara förälder. Förnyelse och mottaglighet. Mannens överlämning.

Rapportera gärna indicier eller situationer med extra behov.

Mina misstankar har nåtts i hela världen. Med andras fiaskon eller svårigheter. Troligt är det mesta löst bara för stunden.

Ibland är rescue nära "onödigt" men en viss planering kan fungera och n viss "logistik" och tillgänglighet eller koll, ersatt eller nytt. Lika viktigt koll det helt nya. Har hänt...

Viktigaste är att sonder når, plockare och framför allt lämningar som kan eller kommer att överraska.

Tack för uppmärksamheten. Nå dit själv! Mina goda råd. Ha en fin avslutning på helgen och en fin vecka!

Flera positiva original man upptäckter och reaktioner. Kolla för länge. I fällan. Andra/annat blockerar naturligt...

Rapportera mirisplock. Allt misstänkt. T o m i husplockar, vehicle plockar... Allt. Överallt. Höjd, djup, botten, uppkomst/yta vatten eller land, debris, liquefaction, sand, basalt, is, gaser, geisers, chem, plankton, färger, lavy-tavy...

Ett tips till. Väder kan vara ett tecken på obrukbart område direkt eller nära ratio, men kan vara avlägset. T ex en hamn eller ett skogsbruk blir omöjligt igen...

Alla är viktiga. Oavsett vilt...

lördag 20 maj 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Kolla in väderblixt plockställena ibland. De är med på olika.

Laharer eller massor och sjunk/höj kombi kan vara konstiga plötsligt och dumpa större eller mindre blixtar. Kanske nära i farleder eller t o m hamnar eller bojar, fyrar eller fiske ställen. Fråga om finns.

Kan gälla gruvor, kraftverk, parkeringar, campingar, stugbyar, vägar mm. Även fjällen, kanske båda sidorna.

Machu Picchu(Antarctica) kan ha liksom andra refmärken som övervakas. Även Arctic. T o m world heritage, naturreservat och broar/tunnlar. Byggen kan bli flertalet fel. Ett ställe är Pali... Singapore misstänkt blir vildare?

Håll kollen om ändringar vid tid för event. T ex Powermeet, exempel Västerås. En del trav, golf, gocart, fisketävling ar mm kan drabbas? Även religiösa, kyrkor, slott, gårdar mm. Gamla stan ofta flera eller någon.

Vissa kraftverk bör kollas. Kan bli mycket att gå igenom att fundera och säkra annat. Fantasi bara.

Cykelvägar och tunnlar, vägar längst med och i åar, t o m fel sida och igen och igen...

En del borttaget sånt, t ex oljedepåer mm. Farliga ställen runt om?

Sandtag kan vara farliga. Alla bryggor och hus t ex sjöstäder. Eller infart väg dit... Marstrand och Lysekil, Smögen. Bra koll t ex lava, laharer och ändringar. Stora hamnar och nära med. Även privata. Fråga.

Troligt bra koll fjällen måste. Rutiner och tillgänglighet kan drabba vissa plockställena eller flera på en gång och länge. Tänk på att det finns olika sånt i olika tillfällen space weather. Även Aurora har plockställena på detta, t ex Abisko.

Upplockare, på gång ALARM world global

4 hästar 9 pers Karbenning. Verkar vara utspridda, kraftverk nära i vattnet en. Norberg, runt Åmänningen... Kolla Samernas plockar varit där före. Kan vara annat där. Samerna bör kolla och lära sig detta, även andra. Inga andra vet hur man tar upp hästar(?) kan vara Sameknep, lär er kollen signifikant och leta mera när andra klarar det. Vid öarna Ålänningen. Minst tre naturreservat, troligt flera. Glöm inte om andra Samer och indianer. Kvar där de plockat koll också.

Virsbo med mellan före Sparre.

En camping Norberg.

Renar flera ställen.

Equestrian kan nog ställena, och mirisen ser ungefär.

Orsak hydrospöken, även tillbaka eller andras sameplockställen och dit? Tampere-Pori-Lahti och Åland kan fortsätta påverka hydrologi? Koll allt?

Åland en.

Kan vara mera hästar och folk. Koll Samer, helt andra och okända. Kanada med.

Kan vara måste koll om andra passerar, var de hamnar hela tiden. Oavsett eller maajujju? Min misstanke stora sjöar i och runt Norden med. Bra koll om mera t ex öar med älvar mynningat, även små åar mm... Koll om bäckar nya kusten.

Gissar att det blir nytt och även larmning marint och reptiler plockar. Fiske har någon gammal.

Samer och indianer kommer att behöva häst och fisk ställen plockare, vetare, kollare. Kan bli olika eller samma livestock t ex bönder/agrarer, även från fjärran och säsonsfel.

Upplockare, på gång ALARM world global

X-ray. Radiosol.

Koll jordskalv. Somalia med här Sverige. Vanuatu och Loyalty. Kan vara Europa kuster eller bergsmassiv en något? Koll om plockare ok, fiasko? Ja. Kan bli propellerskydd, hamnar och flygplatser mm koll.

Kan bli koll och avstängda bad eller annat?

Mimer och flyg Västerås med? Mälaren miriskoll plockare omedelbart.

Norge kraftverk i Falun. Bussar med gamlingar någonstans. En del kommer till Sverige. Skola nere hörs.

Klarälven och Glomma med Vänern med?

Motorcyklar viktigt koll sök och plock.

Norberg agrarer. Kolla överallt.

Stealth strandad någonstans Norberg?

Blue Sky Auto.

Van med? Koll Finland.

Samer kollar ibland men täck på tjejer och barn. Kan vara scramble info vad som helst.

Blobbkoll Falun-Västerås med Dalarna, stora sjöar och kuster.

Delsbo specislkoll deras ställen och omvänt eller under igen. Ratio.

Sveg lurigt koll allt.

Upplockare, på gång ALARM world global

Försiktigt koll om Särna 5 samer ner. En i rep med hus. Massor kan ha rört på sig, bara en stor spricka kvar. Instängda t ex mot Myckelgensjön. Kan orsaka problem med vatten direkt eller på lång sikt. Europa, Atlanten och Östersjön. Kan vara kånkarånger, olika objekt och plock kritiskt fast eller fiaskon. Även lavaställen.

Miris koll allt. Hydrologi effekter(nytt) redan.

Särna Samer i Brittiska Öarna i Karibien plock.

Kan komma fram med kombi till olämpliga ställen, även bebyggelse eller anläggningar.

Kola renar, barnplockar... Jägare bra koll om med. Viktigt om vilt, reptiler och marint. Kan vara och bli problem? Eller chem, stealth, ubåtar, lava-amfibier, husplockar...

Kola mera. Norberg med. Gröndal med? Gävlebukten lava med, Västerås...

Södra Mälaren Södermanland koll.

Kedje-effekt nord-syd koll här och där?

Nederländerna med.

Västkusten något massor. Inland genom/avstängt?

Fjällen något ställe täppt längre ner?

Koll special med/upp plockare om fel/evakuering blir fel eller för mycket/annat.

Equestrian många nere. Även bönder.

Koll Lillhärad och Falun-Västerås ratio. Även utsikt Karlstad med fjällen och Bergslagen problem på/före/efter varandra? Kan finnas plockar och krångel, eller blir mera? Skogsmaskiner, transporter kan vara sidan av stora vägar problem. Knepiga uppe/nere förut minns jag. Nästan bara turen eller koll om mera i spricka/underjordisk skrotsamling blandade också. Vatten och öar knepiga och kan bli nytt/stopp? Kan drabba bebyggelser.

Hm.

torsdag 18 maj 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Uppkomster järnväg Norberg. Har ingen hjälp. Kollade inte upplockare det igår?

Bäst ni kollar runt. Kan vara viss tid. Skadade och fryser/hungriga.

En del i skogen uppkomst redan på sjukhus.

Var som helst. Indianer kan vara miljoner. Somalia nere. Mycket Kajmaner?

Stora sjöarna, fjällen alla ställen överblick...

Norberg sån, Dalälven... Koll sjöar, hav, landslide, kyrkor, gruvor...

Alla län. Norden, Ryssland, Arctic... Alla sorters plock. Propellerskydd.

Livestock och vilt med.

Blue sky auto.

Upplockare, på gång ALARM world global

Massiva Wildfires Canada, flera tusen km2. Även Mexico kusten Guerrero och mera Sydamerika. Mina gamla varningar!

Chemplockar kanske ovanliga. Ni får fråga var de vet(vem) om sånt, spana alla objekt typer. Miris bör ha kollen.

Möjligt behövs specialister. Även Ryssland har haft massiva wildfires och mera nu.

Vi är också på nära nordligt men man bör spana efter lava och även i bergsområden. T o m andra sidan berg och vatten ibland. Det kan bli svåra problem med fåglar och annat. Just nu har vi haft en natt med reptiler utspridda. Det är troligt säsongen. De påverkas inte av wildfires utan värre anledning, håll chemkoll. Det är alltså en för farlig metod för att slippa dem. Inte alls säker och obehagligt ibland länge, vet jag av erfarenhet. Man kan alltså varken bränna eller spränga bort dem, eller förgifta(alla olagliga metoder). All sådan jakt sker enbart med speciella metoder och utrustning, dessutom registrering och överblick, om specialister ska kolla fakta på upplockare. Oavsett avstängda och enskilda vatten och landytor alltså.

onsdag 17 maj 2023

Savages - You're My Chocolate

Scarlett Johansson Summertime

Yasmin Levy - Una noche mas

Extra Nina ft. Yanek - Istinska Zhena

Im Nin'Alu - Ofra Haza

Beautiful- Christina Aguilera

Whitney Houston - Queen Of The Night (Official HD Video)

Lookin' Out My Window

Upplockare, på gång ALARM world

Indianer under Järnvägsgatan... Norberg. Kolla allt från flera håll. Kan vara slam eller debris? Nivå eller samling? Kolla vad som ska under eller redan runt, vad som hänt. Campingen verkar vara en riktning. Lavagrottor. Någon grotta Landskrona. "Violent caves" i Atlanten. 19 dagar utan syrgas(slut)...

Grottor har miriskoll/Atlantic nu. Lava och gammalt finns med. Köln, Korea, USA(flera?) och Nicaragua hittade jag. Sverige med, troligt gammalt. Möjligen kyrkor med eller mera. Får se vad de hittar.

Kolla om andra måste kolla än Atlantic, World Heritage, EU och Nordic.. Möjligt Världsbanken måste ha kollen om vissa kriterier. Eller Kungahusen. Möjligt forskargrupp om detta färdigt? Även offshore och naturskydd kan bli eller vara inblandat. T o m risker infrastruktur eftersom det är lava med.

Попурри - MARUV (Laima Rendezvous Jūrmala 18.07.2019.)

Kul grejer

Private investigations — Dire Straits 1986 Sydney LIVE pro-shot [SPECTAC...

Elvis Presley - Blue Christmas ('68 Comeback Special)

ELVIS - 3 songs from G I Blues 1960 NOW in true stereo sound

ABBA - Happy New Year (Video)

Abba - Thank You For The Music

Abba - Chiquitita (Official Music Video)

ABBA - Fernando (Official Music Video)

ABBA - Knowing Me, Knowing You (Official Music Video)

Frida - I Know There's Something Going On

Stop

Ella, elle l'a

Une femme amoureuse

Ala Pugachiova Milion Alych Roz 1983


"Isak na..." kanske ni minns. På finska "Millioona, millioona ruusuja"...

Upplockare, på gång

Bilar, järnväg från Kongo. Fartyg Karibien. Norra Atlanten, Biscay, Keltiska Havet, Azorerna och North Atlantic Ridge, Reyknanes Ridge pip...

Smak Krakatoa lava. Koll Malaysia plus mera. Sichuan...

tisdag 16 maj 2023

Inte mycket i SvT:s arkiv, mycket signifikant TV nostalgi saknas

Här hittar du mera:

Kategori:Amerikanska TV-serier från 1980-talet – Wikipedia


Spanarna på Hill Street - polis

Cagney och Lacey - poliser, tjejer

Magnum - detektiv Hawaii

Maktkamp på Falcon Crest - såpopera

Dallas - såpopera

Air Wolf - action flyg

Baywatch - ungdomlig trend

Columbo - detektiv

Cosby - show

Dynastin - såpopera

Fame

Glamour - såpopera

Hotellet

Hulken

Knight Rider - special detektiv, bil

Lilla huset på prärien

Lödder

MASH - sjukvård och humor

Nord och syd

Par i brott

Par i hjärter - detektiver

Remington Steele - detektiv

En röst i natten - Jack

Seinfeld - humor

Simon and Simon - detektiver

V


Mera tips:

Larmet går

Osynliga mannen

James Bond

Simon Templar - Helgonet

Tarzan

Elvis

Gudfadern

Indiana Jones

Alfred Hitchcock

Fantomen

Modesty Blaise

Brazil, såpopera

The Addams Family

Två restaurang/pub-serier, mycket fina och bra, minns inte namn. The bold and the beautiful? Båda får ***** max av mig. Kristi Allen... Gene, och Fanny, Cyntia.. Komedi, social... Home sweet home? Karl, Hemming, Anton... Blomberg...

Cowboys och indianer, western

Playboy, Hustler

Många TV-shower, en del mycket bra, flera *****

Miss Universe, Miss World

Dr Who

Helan och Halvan

Åsanisse

Nils Poppe

MTV

Science woman/girl


Susan Lanefelt - träning

Susanne London

Dr Ruth - kropp och själ (fanns flera träning och denna kategori, riktiga snyggingar)

Uppvisning och cirkus.


Mycket bra underhållning, show, musik, socialt, biofilmer... Riktiga Hollywood. Riktiga karaktärer(tjejer). Bättre journalister/show och talkshows. Bara skräp nu för tiden. Inga stjärnor.


Sommarmorgon

Kalles Klätterträd

Linus på linjen

Dr Snuggles

Mumin

Flintstones

Hm.

Those always bother me... Something like that. But worth as threats...

Some have strange creature grown-up statuses. Culture, word of ends from today some day early and benefit enough, even nothing triggs?

TLM the logistics meanings... Is it really active! Or is?

Tick tack... Log i stic s... The right turn. Apatcho Quinn.


Bryan Ferry - I Put A Spell On You

Upplockare, på gång

8-9? Barn Västerås i Norberg. I bilgrotta. Kan vara någon mera med? Avestavägen, nära. Fagersta kommungräns nära.

Demo "Far wild way" 2023

måndag 15 maj 2023

Hm.

Ett havsoskuld signikant.

Upplockare, på gång hemma och utetips

Det är bara mögel-tempersturer nu. Kom ihåg det. Luktar när det regnar ibland. Tjafsa inte om pollen heller. Det är oftast med nästan överallt i alla fall, mögel.

Ibland får du kanske slänga vissa material i kläder. Det syns i land och byt gärna paraply eller gör rent regnkläder som prov. Det räcker inte med värme, måste torkas av eller skakas av minst.

Alla slangar och kablar bra att torka av. Använd inte rengöringsmedel i naturen. Därför grovkök är uppfunnet. Men en del klarar inte av tvättmaskiner i såna utrymmen. Helt fel att ha tvättmaskin i kök och städskrubb. Även torkskåp måste torkas ur. Skohylla och hatthylla. Rengör entré och hall. Finns inga andra sätt. Tvätta av  mattor en gång i veckan. Gör rent ute i entrén också. Kanske lite saltvatten om det går och vatten och borste. Fönster med ramar bra fixa också.

Checka ventiler och rännor, stuprör och brunnar om det är ok. Om svamp kontakta anläggningens kontroll och drift. Vissa växter sprider på sten och asfalt. Bra koll. Inte roligt med husdjur. Hela allt det du ska göra rent ovan är troligt med. Då får du nästan sanera din boning. Det syns.

Lakpark och uteplats, paviljong eller hammock... Båt och båtplats. Nät och annat kan vara bra göra rent. Staket och stolpar. Cykel och ställ. Barnvagn... T o m presenningar och trådnät bra byta och göra rent. Regntunga och balja... Även jägare kan veta olika saker.

Bom, skylt, bassäng, fontän, plåtar skorsten, solskydd, parasoll, räcken, handtag, möbler, soptunna(!), fågelbord... Staty, regnmätare... Filtar, kuddar, brandsläckare, första hjälpen, brandfilt... Åskledare(fråga). Ge dig inte på elinstallationer eller ledare/elstolpar mm. Fråga. Så kallade slipers och annat impregnerat trä kan innehålla farliga kemikalier. Även gamla byggmaterial.

Element eller radiator... Trösklar, gångjärn... Plexiglas, duschkabin, hela porslinet toaletter och badrum... Badrumsskåp. Förpackningar med rengöringsmedel. Eller byt/gör rent behållare eller tillfällig  plastpåse.

Koll på hushållspapper, toapapper och servetter, bomull... Väskor, resväskor och necessär... Tvättpåse...

Du bör kunna ditt krypin, bostad eller plats så lite grann...

Inte roligt alls längre om skräpigt eller äckligt. Snart är du av med maskar, insekter och såna parasiter och maskar som inte är bra för någon. T ex de som klibbar fast på skor och kläder eller människor. Springmask och binnickemask exempel. Det är inte så roligt med sånt. Använd handskar. Fråga hur du gör eller så finns det instruktioner/vägledning.

Andningsskydd, fråga.

Bild med. Fråga. Inte alltid önskvärt eller säkert. Fråga firman om de har security och policy. Möjligt finns såna kontrollanter eller fixare.

Eller bara fram med stora dammsugaren... Special. Kanske hustvätt?

Nu är det naturgrus dessutom. Kan vara bra att planera underhåll efter fridlyst vår och natur tid. Checka lokalt vad som gäller!

Rådfråga om fläktar och ventiler, just filter. Även brand aspekt och hälsa aspekt. Samma med vitvaror, spis, kyl, frys, micro/annan ugn... Elsäkerhet och anvisningar för det, fråga. Glöm inte klangen på väggklockan, koppar, mässing och aluminium. Även rör. Fråga.

Det heter klockrent!

Dammsugare, borstar, skaft, mopp, trasor, hinkar, sprayflaskor... Och då dörrmattan när clear.

Kanske en Rengjort skylt eller en ny plastblomma? Om frågor kanske en ref/visitkort eller en liten anteckningsbok/lista... Bra notera lite sånt, men bara husvärd/vaktmästare/städ kan använda den?

Filter och rent i diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare mm... Igen och igen. Även diskbänkar med skåp, städskrubb/städskåp...

Ibland bra med garderober rent så klart.

Nu kan du snart sätta dig på dynorna och i soffan igen...

Var är produkter väggroll och takroll... damm,  olika material och ytor? Det var ett fasligt målande...

Fråga hur material klarar tvål och vatten och saltvatten. Så mycket farligt nu för tiden, t ex möbelrengöring.

Tygaffärer har helt eget eller samma. Kanske en sammetsborste eller special dammvippa/torktips. Möbelaffärer har olika grejer ibland. Båda viktiga på städning!

Om du(butikerna) är noga kan det finnas skyddshandskar och skyddsglasön. Nästan för vad som helst. Kanske set.

Borde finnas vildmark. Kanske ABU eller Nordmark? Eller jaktbutik? Kanske Kjell & Co, Clas Ohlsson eller andra... Varför har inte glasögon och solglasögon tillverkare sånt? Inte ens trädgård?

Även brandskydd? Båtfolk och äventyrare?

Kanske något för upplockare?

Upplockare, på gång ALARM

Fagersta hus kraftverk. 9 pers i Norberg nyss. Har egna grejer plockare i huset. Särna med. Sjukhus och tryckkammare... Brunnit.

Kolla vad som kommit förbi och dit. Mera där. Miris koll allt.

Mera annat. Kristinehamn-Gotland, Baltics. Skåne strand. Grotta upp mera.

Norberg mera. Flygplan Sibirien, giraff...

Gruvorna mera, Nordkalotten.

Miris specialplock. Taliban, Amerikan, Fiasko Bora Bora ubåt. Flygplan.

En del farliga grejer, miriskoll.

Dalälven var någon Same(?).

Bilar flera ställen.

Järnväg hörs, Gotland. Tracka.

Fjällen lahar var tog mera vägen?

Koll Marion och uppe Tristan da Cunha.

söndag 14 maj 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Ubåtar fiasko i Sverige. Tennessee 9 grupp plattformar där. Koll om syndrom t ex lava blir antal i fälla eller fällor. Ubåtar redan i Japan, Taiwan, Singapore, Heard... Flera i Norden. En Jönköping, en Österbybruk...

Norge Lava på gång. Västmanland och Dalarna.

Miriskoll dem själva, kånkarånger och lava-amfibier. Husplockar. Samer... Folk. Alla units och grottor hur de kan göra och inte.

Koll vulkaner och öppnat för mera och farligt. Fråga.

Seismozonen lagar/lava. Koll om plockar hamnat där. Måste koll ratio Gävlebukten. Kan vara en bit ut.

Hofors mera. Öster om Sonfjället. Nässjö. Yyteri.

Leta mera.

Väder bild, moln norr om Norberg

Amado Mio - Pink Martini ft. Storm Large

BACCARA EN ESPAÑA GRANADA 300 MILLONES FIRST PERFORMANCE http://weloveyo...

Marilyn Monroe - I Wanna Be Loved By You (Soundtrack "Some Like It Hot")

Liza Minnelli Performing Mein Herr with Chair

Lazy - Marilyn Monroe

Marlene Dietrich in Dior

Dolly Parton - Jolene (Live)

Dalida Officiel - Besame Mucho - 1976

Мирей Матье - Влюблённая женщина

Patricia Kaas - Mon mec à moi (1988)

Татьяна Анциферова - Ищу тебя. 1978

Grace Jones - I've Seen That Face Before (Libertango) [Official Video]

Mireille Mathieu Je ne suis rien sans toi 1967

Alizée - Moi... Lolita (Clip Officiel HD)

Vanessa Paradis - Joe Le Taxi (Clip Officiel remasterisé)

Kim Carnes - BETTE DAVIS EYE - Les années bonheur - Patrick Sébastien - ...

France Gall - Ella, elle l'a (Clip officiel)

Abba "The Winner Takes It All " (1980) HQ Audio

Sade - By Your Side - Official - 2000

BARBRA STREISAND woman in love

Annie Lennox - Why (Official Music Video)

Cyndi Lauper - I Drove All Night (Video)

Berlin - Take My Breath Away (Official Video - Top Gun)

Heart - All I Wanna Do Is Make Love To You

Fleetwood Mac - Seven Wonders (Official Music Video)

Fleetwood Mac - Gypsy (Official Music Video)

Diese Szene halten alle für skandalös (All That Jazz)

Gypsy Passion Joaquin Cortes 1996 3º

Farruca - Joaquin Cortes

Joaquin Cortes - Satachanispero (1998)

Laura Branigan - Self Control (Official Music Video)

Sheena Easton - The Lover In Me

Stereo MC's - Connected

Kelis - Trick Me

Niagara - J'ai Vu (Clip Officiel Remasterisé)

Paula Abdul - Knocked Out (Official Music Video)

Jody Watley - Everything

Diana Ross - I'm Coming Out

En Vogue - Free Your Mind (Official Music Video) [HD]

En Vogue - My Lovin' (You're Never Gonna Get It) (Official Music Video) ...

Paula Abdul - Cold Hearted (Official Music Video)

Ciara - 1, 2 Step (Official Video) ft. Missy Elliott

Ciara - Love Sex Magic ft. Justin Timberlake

The Pussycat Dolls - Buttons (Official Music Video) ft. Snoop Dogg

The Bangles - Hazy Shade of Winter (Official Video)

Nelly Furtado - Say It Right (Official Music Video)

The Veronicas - "Untouched" Official Music Video

Meredith Brooks - Bitch (Official Music Video)

Kate Bush - Babooshka - Official Music Video

Chaka Khan - I Feel for You (Official Music Video)

Medina - You and I (deadmau5 Remix) HQ

Bobby Brown - My Prerogative

Karyn White - Secret Rendezvous (Official Music Video) | Warner Records

Bryan Ferry - Don't Stop The Dance (Art Remastering)

Hm.

Tavlor och pengar flyger för andra...