Aktuellt 2024

måndag 29 maj 2023

Hm. Ännu mera Windows.

Jag skall inte välja Drive, 365 eller MS telefon-kompabilitet. Som vanligt. Dessutom är inte surf i browser alls pålitligare, eftersom MS har fastnat i en dynghög av sina "påstådda förbättringar".

Vi förmodar att de åkt på en känga av internet och annat som kunder. Inget ser klart och motiverat ut, har ramlat bort, kommer aldrig tillbaka.

Anpassningar väljer man från början=plattform. Även med köp-programvara. Hur de ska lyckas nu är nonsens.

Dessutom är de "kumpanerna" t o m på antivirus inte längre enhetligt befintliga, utifrån färdighet, gångbarhet och lämplighet. Bara nerskalade köp-program som kräver infallsvinklar i data-världen och skenheliga fokus, AI, appar och särskilt inställningar. De behövs inte alls i kommunikation jämsides heller skapar alltså en dålig profil. Den är läst=inte alls jag. När jag väljer finns inte det som jag vill är move och touch hela tiden. Kan ni låta bli att synkronisera en förutsättning som inte skall få finnas?

Vad har ni gjort av data-världen efter allt skam, high treason och falska skydd för och som patent? Dessutom piratkopiering och virus... Ja. Obehag för creator och t o m militärt bevingat och original man förstånd pratar hellre.

Vi kallas också för användare. Inte ett dyft ansvariga, maffia eller skyldiga. Vi. Just det. Men vem är dessa krabater som insisterar på "pengarnas eller andras och annats förutsättningar"? De som stör. Håll klaffen!

Svårt att uppdatera, läsa egen vinning blir bara ett nystan. De bara "förutsätter" det i affären... Vad!?

Jo, att det finns alltid "folk" som inte vet vad de gör. Om du är tvärt om galante. Stör inte. Där mellan kan ni väl inte ha soaring och politik, religion och annat... Familj kanske?

Sekulärisering, integrering, infrastruktur, segregering, krigare, spirit... Var är felet och bomben fälld som yin och yang? En yin och yang=bara en enda krabat. En onaturlig inblandning... Tyvärr. Inte heller välkommen. Och?

Vem har lärt er att ni bara ska inte bara kan och dessutom...? Huh. Ni är som studenter på joint och bas sjukhems-förvinnelse plus... De förlorade. Behövdes ingen "Hitler" eller rosqyt, inte ens världsekonomi eller äkthet. Den är inte tillgänglig. I världsklass. Men fortfarande ett samma problem. Alla såna vände redan in och ut eller upp och ner på världen. Om ingen gör något sånt är det lika samma fel. High treason eller bullshit.

Kolla på solglasögon i fickan. Vad skadar dem? Ser du nu? I början hade man kanske äkthetsbeviset äkta. Nu då?

De klagar inte, miljarder människor. Måste bara säga det, erkänner eller inte, men ge fan i oss original man. Det blev inte så heller. In och ut. Upp och ner.

Kör bil så då! Jobba så då! Men glöm inte att stjäla, härda, häda, mörda och synda annat så... Vad är du för en som redan slavdriver och konstruerar eller manipulerar. Money. Manipulerat. Sköt, skött... skötte om... Servade, uppdaterade, korrigerade... Och?

Hus i helvete. Finns det? Man måste förklara sig. Konstigt ställe. Jaha ja. Kanske normalen...

Utdribblad. Värdelös. Körd. Utbränd. Finito. Cocobello. Dårhus. Vilken lirare.

Bjöd du dig själv positivt igen eller? Huh.

Just det. Vad blir det för marknad och vimmel möjligt? Vad är detta?

Det är superviktigt att detta inte klickar så när som på lagboken och "egenmäktigt förfarande" mm. Just det. Med mera. Kajmanerna. Egenmäktiga förfarande...

Det kanske inte är till dig direkt eller ens härnäst. Där är marknaden. Har jag ens sett den eller måste betvingas av lag att ombesörja alla bevis eller inget möjligt? 7* In i finkan med er. Betala. Även skadeständ. Lägg dig j-a mig inte i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...