Aktuellt 2024

måndag 29 april 2019

Krigsgödning för framtiden i 50 år

Kan ni inte räkna ut det utifrån WW1 och WW2 med alla olyckor och vad som står där som helt oegentliga och offentliga definitioner? Bara räkna ut stadsskulderna och kärnkraftsolyckorna...

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7207656

Hur vågar ni ta fram såna siffror utan det och logik som inte når P-piller och vacciner? Räkna ut hur mycket som swischar förbi en enda man som inte är med och hur det har gått till!

Räkna ut det här på mig=high treason.

Du hittar noll ansvar och delaktighet. Ändå skall det där vara världen och demografin.

28 kommentarer:

  1. Du ser en mans marknad i dina händer så om andra. Behåll det i stället! Då är du inte med. Fatta det och HUR och VAR du får och KAN vara.

    SvaraRadera
  2. Räkna ut vad du får kvar av naturresurser, marknad och framför allt livsmedel och livsnödvändigheter. Dessutom fantastisk man som inte är en sån...

    SvaraRadera
  3. Vi tittar när era språk degenererar er igen och omkring detsamma. Det är vad ni säger är och gör inklusive vad ni lärt er och hjärntvättats som.

    SvaraRadera
  4. Jag är äkta både enkelt och komplicerat. Det du. Har inga onda motiv heller om detta... Försöka hopplöst?

    SvaraRadera
  5. Jaha, ni provade att leva i konsekvensen och vad som både brister och bär så. Nu då? Ni är som döda bara om detta plötsligt?

    SvaraRadera
  6. Hela världen är förstörd är med. Här borde det vara paradis för oss andra också. Var finns allt nu då? Ingenting här. Inte ens jag har sett och hört talas om det ett dyft.

    SvaraRadera
  7. Ändå är det där bara kaffepengar som inte behövs. Räkna ut marknaden.

    SvaraRadera
  8. Bara varje dag, nästan var det runt millenniet någon eller några trillion dollars per dag.

    SvaraRadera
  9. Det är ju redan bland gamla trillions som vanligt...

    SvaraRadera
  10. Fel folk med fel pengar=WWevigt. Är det så svårt att fatta alls? Hur man än tittar på världen så är det samma sak och alter avskalning där det inte får finnas på det sättet. Där finns ingen klarhet för utomstående alls.

    SvaraRadera
  11. Om du lär dig en enda annan ORIGINAL MAN är det fortfarande så. Inte alls så för alla. Varför har ni inte tänkt ut det som inte så när det är hela era liv på spel FÖRE och "efter praxis". Fundera på det. Om du inte fattar så enkelt var är din inlärning och ditt förstånd alls? Om du frågar eller söker har du BARA egen värdighet, lämplighet och gångbarhet som inte du får beröra alls.

    SvaraRadera
  12. Eftersom jag kan bedöma läget så är motsvarande erhållen summa 17 000 miljarder mina. Ingen annans. Men inte alls till definition så. De lär sig gratis. Var så goda. Det står inte jag för. Hur kan jag säga så då? Det du... Du kan inte vara vän av märkt fantastisk man för din och andras fördel. Är inte det en nazist!? En gangster!?

    SvaraRadera
  13. En frigjord yin och yang="Hur går det här till?"... Förstår du inte vad fan du säger och gör!

    SvaraRadera
  14. Jaha. Vad händer om langarna ger bort pengarna så de gör pengar på mina idéer!? Räkna ut det du!

    SvaraRadera
  15. Vilken jävla moral-studie skall du bli hjärntvättad av då!? Den finns ju. Välj bara. Du har hela världen men inte mig och mina.

    SvaraRadera
  16. Då blir det omöjligt att vara svartpanna likaväl. Eller hur. Vad fan ska detta betyda också!? Jo. Vi krigare och spirits säger det rätt ut. KVINNOMORAL. Det är grunderna. Tjej-pranking kommer inte undan. Eller hur.

    SvaraRadera
  17. Jasså. Du är humoristisk med såna. Kanske lite för mycket.

    SvaraRadera
  18. Enkla saker och ting att beakta. Blir så. Om män är riktiga jävla as vad fan har ni ställt till med!?

    SvaraRadera
  19. Alla dina fantasier om original man kommer ALDRIG att gälla eller att räcka till. Läs Apatcho Quinn och fundera på det! Gott råd. För du har inte alls en chans. Du skall inte ha en alls.

    SvaraRadera
  20. They are not men good enough for ready original man... Still like that too.. too...

    SvaraRadera
  21. Yeah. Too many oops for original man?! Hahahahaha....

    SvaraRadera

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...