Aktuellt 2024

måndag 22 april 2019

Norska kusten, höga halter marknära ozon(kommer)

https://www.smhi.se/vadret/luftkvalitet/marknara-ozon#ws=wpt-a,proxy=wpt-a

Skicka gärna in väderbilder eller visa upp dem för meteorologer/spaceweather! Lämna gärna en länk här!

6 kommentarer:

  1. Möjligt syntes cosmic rays framåt middagstid. Spökade som ett rymdhål. Det skall visst komma från en coronal hole också. Vi kan vara i cosmic rays redan före.

    SvaraRadera
  2. Var extremt vaksamma och försiktigare än att ni bara tror att ni hinner reagera. Eller stanna inomhus. Har sett massor med olyckor och för att inte tala om hur illa en del mått. Det tar lite tid. Sedan är sommaren förstörd lätt med en olycka, eller ännu värre. Värst när flera klantar sig är inte ovanligt. Beskriv hur ni känner för mamma. Vi andra reagerar redan på sånt. Var beredd på att inte alls festa. När som helst. Bara sköt om dig själv. Känn på pulsen ibland. Inga extrema grejer om du vet något. Du LÄR DIG alltid. Kom ihåg det. T o m jag är försiktig som är tidigare extremt skicklig på mycket.

    SvaraRadera
  3. Ta gärna en matsked sirap varje dag. Det räcker inte med frukt och grönt. Du bevakar redan också att kunna gå på toaletten, t o m hur och detaljerat. Eller hur. Tag det som en varning!

    SvaraRadera
  4. Du kanske har lite tur, men kommer på hur enkelspårig du är. Avstå gärna. Knappt en chaufför hjälper. Inte roligt.

    SvaraRadera
  5. Ha lite dryck med dig. Gärna två om du vill vara säker. Den ena kan vara "främling".

    SvaraRadera
  6. Ser ni Samerna. Enda sättet. Samma för fiskegubbar...

    SvaraRadera

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...