Aktuellt 2024

onsdag 24 juli 2019

Häktnings-avisering?

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7268308

En idé som jag kom på redan i magen... Häktnings-avisering. Eftersom polislag är möjlig och alltid bättre original man vetande skulle detta vara en för samhället lindrigare och mera accepterad form av utredningstid. Frågan är bara om detta skulle innebära en skillnad alls för den häktade eftersom dennes allmänna världsbild och förvrängning av avsikt blir blottat. Möjligt skulle en del högförräderi komma fram. Men detta kan i sig enligt lag inte ombesörjas av utomstående eller omvärdering. Där kommer en human faktor att gälla oavsett t ex förmögenhet.

Med en häktnings-avisering borde gott implement och god säkerhet gälla. Även internet kunde svara med detta och det som räknas påvisat för en kort utbildning kan vara bättre resultat för t ex osss ssom inte använder alkohol och narkotika. Förmodat finns även täckande försäkrings-implement i fråga. Det skulle vara svårt i svåra fall att få ett ombud från t ex en riksdag i dagsläget(eller utskott och verkställande). Det skulle troligt krävas en fyrkammar-riksdag?

Om man går i pension kanske man skulle rösta fram såna trovärdiga eller åtminstone nominera såna. Detta kommer också att påverka samhället med förhooppning och realitet inom de goda, smakfulla och bättre. Dessutom kommer fattigdom att vara i fokus när det är fel och innebär sådana risker och effekter som kan bli felaktiga resultat.

Hittills är beskrivningen i sig giltig att fundera på. Men allvaret KAN ligga till grund. Den enkelhet man bör hänvisa sig till kan bli avgörande. Men det krävs antingen personligt engagemang för detta påvisas eller bifalles i någon mening. Så långt borde inte någon vara översittare eller begära detsamma vilket innebär farliga brott och utsikter.

12 kommentarer:

  1. Visst, en förmögenhet... En talang.

    SvaraRadera
  2. Det där med pension om det gäller marknad och patent, t ex arvoden, royalty eeller andra uttryck.

    SvaraRadera
  3. Då blir jag som vetande ett särskilt alster och godsedd. Detta kan räknas för att inte bli dömd anser jag även fortsatt. Intressena som finns har sin rätt och saklighet, räknas som addresserbara värden.

    SvaraRadera
  4. Detta är en civil och lednings handlag oavsett form och erfarenhet.

    SvaraRadera
  5. För mig har detta hittills icket fungerat alls.

    SvaraRadera
  6. Det finns ju multimedia. Kolla med ordboken och Svenska Akademien...

    SvaraRadera
  7. Tyvärr. Bara tips. Vi som inte är i slavdrivar-andorna har annat för oss.

    SvaraRadera
  8. Detta milennia blev hittills fel folk med fel pengar. Världsligt.

    SvaraRadera
  9. Det var bra att avslöja den riktiga nazismen människan har varit vidare också.

    SvaraRadera
  10. Här får du förkortad tid i en annan sal?

    SvaraRadera

ELTON JOHN _ NIKITA