Aktuellt 2024

fredag 31 januari 2020

Kalender

Peka först på Read More eller låt bli! Det växlar bild efter en stund... Lär dig att scrolla sidan!

https://keepincalendar.com/

Annars är det bara att kolla kalendern i Windows eller Google. Frågan är om man skall peka på händelsen och kunna dela den OM man har valt att detta skall kunna göras. Det vore roligare med en interaktiv blogg där sökningar kommer fram lokalt, valda platser och världen i nästa steg. Frågan är också om browsern tar fram en länk då. Så fort kalendern används finns den där! Populärt och standardiserat... Då borde t ex internet hålla i hur deras skall se ut för att passa olika plattformar.

Det passar väl bra att satsa på utvalda grejer också. Bra för marknaden. Jag föreslår att Barents tar fram en modell och Nordiska, kanske Atlanten?

22 kommentarer:

  1. Mycket nyttigt och kanske lite banbrytande på t ex G5. Det kan ha flera betydelser. Jag ser det inte bara som möjligt och ok...

    SvaraRadera
  2. Det finns ju mycket i EDU också! Lite student-grejer och annat som passar.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker ändå att det är smartare så. Då skulle en resurs vara olika media som har lite standardiserade internationella mått vara intressant. Det är inte alls bra att beta av marknad på allt heller. Det är ingen sådan som har alls "original man" att redovisa eller förpliktigad för t ex inblandning eller att vara "maestro". Aldrig.

    SvaraRadera
  4. Apatcho springer så här. Original man.

    SvaraRadera
  5. De har inte heller kommit med något alls här norrut. De verkar bara vara samma skit, rent av sagt.

    SvaraRadera
  6. Här är hemma-basen sån att inte så. Finns inga andra sätt. Men original man ändrar ibland eller synkar ibland som det ska. De strävar efter samma med krigare och spirit, men kan inte så mycket respekt för original man. Inte konstigt att jag plockar fram detta!

    SvaraRadera
  7. Not even what billions can do... Skyldig! Dessutom om du är en sån "ingen" visade sig jorden runt redan. De flesta helt oväsentliga men enklare maniacs.

    SvaraRadera
  8. Det är ju inte solen att kriga istid och cosmic rays i sig heller som översittar-fasoner. Det skulle bara varit original man. Punkt slut.

    SvaraRadera
  9. Slavdriver du, kanske du är en nasse som skall dö. Värderingarna är eviga redan mot såna.

    SvaraRadera
  10. Vi joinar inte alls. Bara tittar på oavsett fasoner. De sista som förstod detta skulle inte klara sig sas det. Historia är upprepad så. Helt fel dessutom för original man. Läs Apatcho Quinn!

    SvaraRadera
  11. Klart är att det är barbarer i massor på olika sätt och "folkligt". De som strävat efter något sådant är saker för oss redan evigt. Det är 100% knarkare och droger med i den bilden oavsett pengar och t o m vapen.

    SvaraRadera
  12. Det är INTE samma alls för andra än oss oavsett vad mitt barn kan eller skulle kunna säga. Det är renhetskrigen det för en son, man, krigare, spirit, sihskihkqwaa, cheied, farsa, big papa, gud, allah, buddah, shivah...

    SvaraRadera
  13. Som sagt. Slavdrivare har redan gjort bort sig med att definition och att definiera. Huvudorsaken är så denna om t ex "soul" eller "arbetsmarknad" vilket aldrig är gångbart. Justa national och världskommunisten... nassen helt enkelt.

    SvaraRadera
  14. Detta jämförs vitt och brett fel, för oss även etniskt och annan värdighet. Vi ser fel folk med fel pengar och definitioner att inte kriga på. Resten är straight-out-sqeezers...

    SvaraRadera
  15. I Apatcho Quinn har du original man. Ändå just därför igen för att människan har naturlig anpassning och inte. Du kan inte bestämma dess verkning eller omfång själv, aldrig som inblandning. En sådan krabat är redan en självdefinition dessutom av "en yin och yang". Finns bara en. Just den onaturliga inblandningen.

    SvaraRadera
  16. Titta hur du krigar som Yin och Yang. Världshistorien sliter på dig ser du beskrivet. Men du gör alla fel som den...

    SvaraRadera
  17. We have time for ourselves no matter of community.

    SvaraRadera
  18. And did you know that - if you don't watch out, this is my first mark!

    SvaraRadera
  19. That mean older have extra such to be and prove unlimited, still no other.

    SvaraRadera
  20. We ask what you know. You don't even synk clear as asking to be girl and what you need to know.

    SvaraRadera

Upplockare fiasko på gång. ALARM Reptiler Norberg.

Rönningstorpsvägen. Björkås, Mimerlaven, gruvorna, villasamhälle nära, Norberg. De har Samer barn i orm i kajman, en bonde i reptilfortfaran...