Aktuellt 2024

torsdag 8 juli 2021

Syns inte annat än bevis

Ändå är det bara bilar och avgas-samhällen. T o m på nätet är det sinkhole-housing med detta. å är redan bevisen för att fel folk har fel pengar. Detta läge kallas för krigsläge och high treason.

Oljud är det också. Bara massa katter och hundar. Jag badar inte ens längre.

Har du något tips? Jag behöver ATT BO och LEVA. Inte någon övrig skitfabrik och döden runt varje hörn och vrå.

Bara jämför Lövånger med inget. Så enkelt är det. En liten stuv-pappe byggde allt för mycket med pengaprassel och skenbidrag. Alla fick betala och flera anslöt sig... Nu står det där och ångar NOLL annat i alla fall. Trots att det skulle finnas vatten, luft och omväxling kompakt på gångavstånd. Men si det du, det fanns inte och den korrigering som detta innebär lyfte av hatten och guldet i bedrifter snabbt som lämnade kvar kustens skitmaskiner.

På TV skvalar Allsång på sista trasmattan. Det finns ingen underhållning längre. Sen blir det som vanligt. Vaggvisans klyscha att det låter illa om just varje man. Det blev kvar. Annars behöver det inte låta alls. Ingen frågade.

Var är Nordborna idag? Smiskade i själen av hundratals miljoner snyggt så dårhusen motas närmare chingen att förintas. Från hela världen. Men si du, chingen har en sak kvar. Utan kommunister och barbarer. Det är ett säkert tecken på att något kommer att hända. Det bara heter "fot" och "borta bra men hemma bäst".

Vill du växa upp här och bli en sån? Var är livsglädjen och paradiset!

Jämför med inget. Behåll det. A-a, inte leta andras.

Men hur skulle det bli då något alls? Jo. Man stänger av trafiken som inte alls räknas som trafik längre. Den ska ju inte vara där. Där KANSKE man kan vara. Men det är också för långt borta. Så långt att det är bara larv alltihopa. Nu ökar trycket. DÄR är regeringens bostadsmål och annat. Inte Kungens. Inte bankens eller försäkringsbolagens. Inte "finns inget annat". Inte såna där som...

Av världens röster, helt privat upplevt och frågat, hörs bara att det är så.

Inte ens det alltså. Intte går det ihop att sno alt från den som ser sin och andras kreativitet heller. Det kallas värde. Den skitpeng du erbjöd är där kvar. Se där!

Solen skiner. Inga alternativ. Uppfunnet i evighet redan. Inte ens normalt. Hur det är byggt gör detsamma. Kanske värre. Kanske jobbigare om det händer något. Precis redan... en man som inte har något och får inte betalt.

Nu är de vilsna igen. Kalla det vad du vill. Men jag förstod detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upplockare, på gång ALARM world global

Sverige, Västmanland. Reptiler. På marken. Låter som korp-elefant kort. Gissar i fällan vid attack mot mig. Norberg. Flera fiasko plockare. ...