Aktuellt 2024

fredag 2 juli 2021

Vi har sett bilder på Derecho på YouTube? Upnorth Summit, weather and nature disasters - Upplockare - Tips

 Helt nordiska fenomen. Läs mera på,

https://en.wikipedia.org/wiki/Derecho

Visst måste SMHI, YR och Ilmatieteenlaitos fundera på detta och laharerna. Annars får vi inga varningar för blixt-effekter och andra effekter ibland.

Nu har vi rekordhögt Cosmic Rays och Schmann-effekter med... Fortfarande El Nino eller La Nina?

Jag säger då det. Det var bra att larma, men ännu trögare än förut.

Nu kan det gälla alla bergs-ställen på jordklotet och hur de skall räddas? Rakt ut i öknen? Det touchade det förut. Vad hittar forskarna nu???

Kolla på Derecho Climatology bilden! Var hamnade upplocken?! Kommer Azorerna och Kanarieöarna på detta med Cape Verde och kanske Södra Atlanten?

Glöm inte sandstormen.

Kolla på molnmassorna inuti, vid och nära anslutning till båda polerna.

Inte ska vi tappa bort oss och andra! Det här måste kollas. Det kan bli aktuellt att beräkna räddningar på jämförelser på disaster-ställen eller i ofta nord-syd linje och kanske mellan såna platser. Klart är att en tidigare studie av mig påvisade att tendensen blev ett ytterligare bygge av detta. Nu ser vi sånt. Ytterligare studier av mig nådde Himalaya på omvändningar upplock riktningar, samt Kaspiska Havet, möjligt Aral...

Jag åberopåar en Upnorth Summit för detta, jorden runt, med organisationer. Öppet på Internet, TV och i Radio. Första gratis sändningen?

UPPLOCKARE - Tips

Håll kollen på Nordpolen och Barents, nytt! Det blev för många ställen som behövde hjälp på en gång. Samma nära North Atlantic-Ridge. Mystiska platser kan bli till också. Jag tipsar om North American plate och Sohm plate. Där dök runt om Atlanten upp! Vi hamnade igen i Kamchatka-Alaska.

Kolla in "konstiga" kryss och annat i närheten.

Kolla in sjöar som "slussar" med varandra. Nästan otänkbara. Detta och glaciärer också, med laharer!

Hela bitar av ridgear kan "försvinna"?

KOLLA BILDERNA PÅ DERECHO med länken! Välj en och bläddra. Det finns Same-plock på flera. Är det annat där också?

Ser ni isbergen som lossnar och ridgearna? Jag kom så långt att jag frågade om en vulkan. Då sa farsan att det är oftast en där!

Håll extra koll på KANALER!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm. Combat missions.

Swedish police. They are Nazis and terrorists. High treason. They have uniforms and pick them world global for preparing and performing all ...