Aktuellt 2024

fredag 13 augusti 2021

Meirla så gott

Meirla så gott
den 13 augusti 2021
12:27
Restaurant idé.
Bra namn. Det är enkelt, men goda val.
Skulle ha en stor speciell panna som man lagar mustig mat i, just samma panna. Detta kan passa lätt mat och fisk, nötbiffar med extra smak-feeling. Västmanlänska Myrplättar. Vanlig husmanskost. En eller annan äkta Meirlasås bör passa. Egen sylt, tomatsås och sallad. Eget bröd som det samma take-away, en rulle vald smak i rätten. Särskild matlåda. Kocken varierar något genom populärt, säsong och tid. Kunden kan välja en "attityd" vid beställning eller avhämt. Även servering kan varieras med detta. Kräver speciell kock.
Matglädje i köket och vid servering. Jukebox rum och world launge hours. Beställ musik i appen eller vid servering. Snabbklicka på "attityd" och vid beställning. Samma app vid beställning/servering och på internet. Reklamidé på skärm med app-kontakt.
Medlems-kort, ät en gång, betala nästa. Fri parkering, samklang med innerstan och Västmanland, kombinerat med t ex Lövuddens gym och annat. Eller medtag gäster vid bokning. Annan underhållning kan förekomma... Eller få den som film och musik med hem/takeaway i appen med meny och nyhetsanslag. Särskild camping, båt, surf, hiking och badmeny.
Medlemskort kan vara med i särskilda board-meetings, skapar intresse och aktivitet... Medlem plus har en innestående bjudning per säsong att betala senare. Dessutom kan en del visst kapital som investering skapas och ge en viss utdelning och utbildning för verksamheten... Finanserna är föredragsvis bundna i bolagsformen under villkor tills form av utdelning medges.
Kocken/kockarna och underhållningen behöver inte klargöras. Detta kan skapa fri stimulans och ett gott restaurang-klimat. Det kan bli andra öppettider vid sådan bokning. Detta anser jag möjligt med mindre manskap och nytta av den enkla appen. Det konkurrerar med övrig form av snabbmatskultur och restaurang-kultur på rätt plats. Entreprenörer möjliga, koppling till lokal marknad och utbud i mat och dryck. Även tillkommande enhet(ytterligare restaurang).
Copyright Apatcho SEdL

13 kommentarer:

  1. Stor och liten, citykök och köksbåt. T o m American Pan Pizza som extra?

    SvaraRadera
  2. Vatten och miljöfond kan vara bra att satsa på en del.

    SvaraRadera
  3. Coolt att leja för t ex ett café med lite mat, fest eller dans...

    SvaraRadera
  4. Variation för företag i mat och underhållning. Delade upplevelser och lite röra på sig, kompletterar tillställningar.

    SvaraRadera
  5. Visst, en enkel restaurang med utländsk mat har extra kul någon dag. Variation.

    SvaraRadera
  6. Visst kan kocken/kockarna utbilda ibland. Även deltid.

    SvaraRadera
  7. Det finns ju hotell, motell, inn, stugbyar, värdshus och annat. Evenemang och kultur. Lagom när annat som koncept tillhörighet.

    SvaraRadera
  8. Investera i deltids-företag, som annan heltids-anställd och få erbjudande, bli kvar på deltid? Happy man!

    SvaraRadera
  9. Privata tävlingar och turneringar...

    SvaraRadera

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...