Aktuellt 2024

torsdag 30 december 2021

Upplockare, på gång

Bilar i upplockare, Illinois, USA. Upplockandet fungerade inte. Inte vatten i grottan så någon gjorde fel, alltså startade en bil. Vatten och luft förorenat och samtliga till kontroll, chockade... En del medicinska besvär. Räddningstjänst anordnat enligt uppgift. Vi hoppas det går bra.

Starta ALDRIG en bil i sinkholes. Även nära ytan farligt, även för naturen. En kajman eller fiskdöd kan vara där... En Same där. Sånt måste kollas och skötas professionellt om du har egna plockar. Inte min sak att avgöra. Men om grotta finns räknas den där och att någon är där med t ex fordon, då kan någon eller något hitta en sinkhole. I detta fallet var det 9 bilar där från Sverige.

Kom ihåg att chockade inte heller, som sinkholes, alltid inte vet vad de gjort. Det är bara att vara ok. Lycka till.

Kvar bilar där. Smuts-vatten med.

Öppna inte dörrar eller fönster. Då kan det bli problem. Det finns faror där. Ofta kan vatten också föra människor dit till obehag, t ex hajar och kajmaner. De kan redan finnas där i grottorna och vattnet.

Invänta upplockare och instruktioner är lämpligaste tycker jag. Se till att alltid vara fastspända så ingen sladdrar iväg. Om du har särskilda problem själv eller med annat med som t ex kemikalier bör detta vara alarmerande. Även farliga mediciner och droger. Ibland finns tvär-allergiska mot t ex husdjur eller sällskapsdjur. Det är inte snabbheten för dig kanske om du chansade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...