Aktuellt 2024

torsdag 6 januari 2022

En veckas life routines M022

Jag har ett bra förslag denna morgon från min egen summit-basis.

Samhället' har ett massivt problem och en förfarbar ologiskt vidhållande struktur och kulturalisering. Detta genomlevs och försonas med skenbarhet och dåliga motiv även som oframkomlighet i livets mening.

Samhället behöver initiativ på fatal och magisk balans utan sin genomskinlighet och en clearing för att bevinga sig och existens. Det behövs en segregering, alternativ och en visionsförkunnande och volontär mekanism, kanske en basis för gott hopp och sanningen.

Drogfrihet och förbud mot auto' och manuell' vapenism måste representeras och fråntas sin databasis även symboliskt.

Jag föreslår att det Nordiska Parlamentet förkunnar sin status och karaktär nu. Att initieringen av en allmän rapportering från etthundra frivilliga poliser i Norden möts varje månad och avklarat sina besvär och erfarenheter, och tradition av detta inom omfång av vida perspektiv. Detta offentligt i media och som kan av både säkerhetsklass och samhällsmotiv producera sin gångbarhet. Detta i sin tur borde vara underlag för alla i en Summit kvartalsvis och med goda initiativ och välbehållet synkronisera viktigare och hållbarare planteringar och event, så också i om allmän och kommersiell bevakning. Vi har redan ett gediget militärt kunnande och ett sådant syfte inom ramarna. Även avsatt ekonomiskt och för marknadens ändamål.

Mitt ingångsförslag är symbolik och allmän upprustning med detta som vidtagna och begärda mål och ändamål fullföljs och generaliseras. Även godkännanden och symbolism kommer på fråga som att distrikt eller kommuner skall följa detta. Exempel är uniform och utrustning som symboliserar godkännandet, vilket behöver understöd i viss mån för bedömning och representation. Ett exempel är att lokal och distrikt polis och kommersiell bevakning har särskilda uniformer eller märken samt polisbilar och räddningstjänst erfordligt bär denna symboliska klassificering. Lagen andas något i sig och detta är under all avsaknad och kritik en barriär i fråga om tycke och smak, ännu mera i fråga om behov och anpassning till en andra värld av människor utan droger och vapen likaså föregående och fullföljande kriminell belastning.

Det Nordiska Parlamentet borde kunna avgöra situationen i kommuner och distrikt med påfallande lämpliga åtgärder, liksom utöva sin gångbarhet traditionellt efter redan skapade och igenkända konventioner och internationella lagar. Rent ekonomiskt sett bär detta alltid kostnader och kommer att påvisa sin gångbarhet med ett gott samhälle.

Jag har inga vidare intentioner att genomgå eller eftersträva någon anpassning eller av intressen att bemärka mitt liv eller andras. Därmed föredrar jag att presentera detta förslag så här också. Hur förslaget kan bli utformat är till viss del formbart men absolut intressant och livsbejakande i alla meningar. Även ekonomiskt. Detta står i särklass på redan andra fatala problem förekommer på marknaden. Utan detta har vi här inget gångbart heller rent ekonomiskt eller kulturellt. Materiellt bevingat detta. I mening folksamling en hållbarare kvot.

Jag har en gedigen världsbild erfarenhet av detta och välkomnar marknaden och världsbilden alternativt för detta. Även världsbanken och FN, en lång rad organisationer och representationer.

Några klargöranden. Etthundra frivilliga oavsett befattning och näringsinriktning. Detta skall producera sig inför eventuell kris, även upplockare' vid sinkholes internationellt. Omfång information och utsikt naturkatastrofer måste utvecklas till förstånd och intressen. Just nu står detta under all kritik anser jag av erfarenhet och professionellt kunnande i världsbild. Det är så allvarligt att som om ingen har lagen på och vid sin sida praktiskt utan detta. Mycket påtagligt och anmärkningsvärt. En ny säkerhetsklass har införlivats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar