Aktuellt 2024

lördag 1 januari 2022

Upplockare, på gång

Det är folk som inte är våra egna konstant. Skaffa egen kännedom är kanske inte nog. De som är någonstans och reser bör ha någon som har kollen på det. Skaffa er det. Men vi andra söker inte med våra egenskaper för att det inte alls går att göra det. Vi förlorar inte våra egenskaper konstant.

Våra måste definitivt veta hur detta ska gå till. Om egna är nere nu kan jag inte avgöra detta. Ni måste, mina barn och släktingar, kolla om alla är med och var de är. Det låter bara bullshit att ni är de jag hör och det skall pratas vad som måste. jag antar att någon annan vet vilka de är då och var de har hamnat i sinkholes. Sånt borde ni ha kollen på. Inte jag som farsa ens förstår dig eller din mamma som egen annars. Det blir som alla andra, att vänta tills de fattar att ni inte är plockade om det är så ni har valt det. Bil, hus, hur som helst.

Det finns is, kajmaner, hajar, kaskelotter och fan vet vad inklusive de naturliga farorna med just uppepå och nere i alla fall.

Skaffa dig kunskap som du med eget fordon eller annat, även utan, gäller. Hur sen då?!

Just nu hela vintern. Tjata inte om att få eller behöva hjälp om du inte är familj. Därefter skapar upplockare resurser och andra efter behov redan. Förstå detta. Du måste balansera om själv utan att det stör oss andra alls om du skulle lyckas. Men vi kanske hittar plats. Det finns flera miljoner platser folk har sökts på. Dessutom vet inte vi vilka resurser som behövs, tilldelats eller hur en snabb och anpassad räddning måste klara inklusive alla problem om detta. Där det började och allt sen eller tillbaka.

Det hjälper inte ens mamman att tjata. Aldrig utomstående för att ingen är varken förälder eller barn äkta.

Vi sköter vårat sökande om vi kan. Annars gäller det att komma på hur ni hittar de ni söker eller var sådan hjälp finns.

1 kommentar:

  1. Du ser. Om ett hus saknas. Där vid eller i huset kan andra vara i sjunkhål. De som söker saker är som ni eller ingen. Varför sköter ni er inte själva då om era egna?

    SvaraRadera

Upplockare fiasko på gång. ALARM Reptiler Norberg.

Rönningstorpsvägen. Björkås, Mimerlaven, gruvorna, villasamhälle nära, Norberg. De har Samer barn i orm i kajman, en bonde i reptilfortfaran...