Aktuellt 2024

lördag 26 februari 2022

Upplockare, på gång ALARM

Järnväg pip. Mera Mora? Flera ubåtar, en fiasko. Folk i grottorna. Colombia ubåt, inget propeller-skydd? Norbergs ambulans uppepå järnväg i sjunkhål. Verkar plockas där. Hoppas inte mera problem med hajar, isbjörn eller något.

Egna med. En skadad?


42 kommentarer:

  1. Järnvägsplockare(tåg, tunnelbana, spårvagn) måste ha kollen på allt och var varje objekt är i vagnarna. När de bryter set eller in sig är det måste att inte skada någon eller någon faller ur. Varje set och samtliga vagnar måste kollas. Inte bara det ni hittar. Det kan vara mera och långt borta. Larmtjänst har en del om detta, var vagnar kan hamna mm. Uppe och nere.

    SvaraRadera
  2. Några tips Alperna, Nederländerna, Engelska kanalen, Oslofjorden, fjällen...

    SvaraRadera
  3. Öland, Vita havet, Moskva, Carlsberg ridge...

    SvaraRadera
  4. Kom ihåg att allt som är i grottor, sprickor och t ex i vattnet kan vara tiltat eller helt upp och ner.

    SvaraRadera
  5. Det finns nerkomster där vagnar hängt sig på ytan.

    SvaraRadera
  6. Bra att spåna(tänka) så här. Annars är alternativet omöjligt att veta och man skulle själv skanna och dyka eller vara med i ubåtar mm... Det är det vi har gjort före MM. Sökt och säkrat, undersökt och säkrat. Massor med hjälp och basic rutiner och info. Får inte klicka...

    SvaraRadera
  7. Så mycket. Kolla före MM=2000. Esko Ilmari och Apatcho Cheied SEdL, Rescue services before millennia.

    SvaraRadera
  8. Kom ihåg att det fortsätter. Det är en bra fråga om något händer igen och hur. Proffs har ju prickar rätt. Men det blir fiasko. Varför? Jo. Ni har inte kollen som ni ska. Det är en procedur att förlora det gamla igen. Fungerar och täcker det utan problem och skador?

    SvaraRadera
  9. Åtminstone räddning och evakuering måste fungera.

    SvaraRadera
  10. Samma rutiner från take-off = number one. Räddning skall inte skada när ubåten sjösätts. Inte take-off som skadar. Inte resten och återkomst...

    SvaraRadera
  11. Hur det görs tekniskt på plats måste man kolla varje gång. Hela environment inklusive risker med marina predatorer. Det är plockarna egen säkerhet, exakt samma.

    SvaraRadera
  12. Några har mera skydd än andra och ändå har varje individ en situation. Så är det. Så länge inget annat eller mera händer.

    SvaraRadera
  13. Konstigt att mäta utrustning nu per mängd? Oj. Ibland undrar man. Hoppas ni har det påminnelserna och rutinerna att kolla.

    SvaraRadera
  14. Skönt med moderna grejer i alla fall vad jag förstår. Alltid alternativ också på något sätt. Helst lika bra.

    SvaraRadera

Upplockare, på gång ALARM world global

Sverige, Västmanland. Reptiler. På marken. Låter som korp-elefant kort. Gissar i fällan vid attack mot mig. Norberg. Flera fiasko plockare. ...