Aktuellt 2024

tisdag 31 maj 2022

Upplockare, på gång ALARM sinkholes AVESTA

Avesta. Egna i sinkholes? 9 i minibuss. Alla måste trackas fallit ur. Mamman ben i öppen dörr. Ingen fast? En i bilen fast bälte? Marint i grottorna. En i marint lossade bältet. Gör aldrig det. Det finns plockare som ser ut som marint... En var med våra trasig nu? En ubåt där utan propellerskydd. Igen och igen. Fan ta dem. Till och med dykare är där och plockar när det är så.

Förbannade klantskallar. Fixa allt. Jag har varningar multipla. Multipla ställen.

Ni måste jaga hela 9 övriga. Ni ska veta grottorna och varna och larma de plockarna. Fy fan för väghållare och geologer. Fy fan för alla plockare.

Ni måste ta reda på och Tracka var de varit. Ta hjälp av militären. Vänta inte med extrem skillnad som koll. Alla såna ställen. Ibland fel ställe. T o m utomlands. Det får inte heta att de tittar på räddningstjänstens fiaso hamnar där och att i sådant fall är de drabbade de i sinkholes eller t ex fordonen. Aldrig.

Det tar lång tid om flera ställen klickar i Bergslagen är risken. Rätt och bra gjort, rätt och tillräckliga grejer.

VARNING AVESTA sinkholes med marint

Avesta hemsk nu med gamla grejer klickar och blir sinkholes. Det är redan såna möjligt parkering och 68? Lite osäkert var. Men kolla gammalt före MM. Det regnar och orsakerna kan vara ej kollade vad som händer. Kan bahövas geokoll broar, rondeller och affärscentrum... Dammbyggen totalt med checkpoints.





Bergslagsvägen och 68 måste kollas. Allt vårat gamla före MM...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...