Aktuellt 2024

torsdag 16 juni 2022

Hm.

Vi andra behöver en ren spegelbörs som kan skrotas vid tillfällen. Hellre det än era ekonomer.

Ur detta skall finanser till försäkringar på pension, riskkapital och sekundär försäkring för personer utan förmögenhet. Vi kan inte leva på alla som knarkar och har bil, reser och lever skam heller. Samma med sjukvård. Läs lagen om pension. Inte socialt utbildade ekonomer, tack. Inte heller sjukvård.

Kronoedit, tack. Inför reform med nordisk övervakning, räntestraff. Vi ska ha papperna rena och gångbara. Förbannade dårhus.

EU kan inte stoppa detta. Tack för ordet, kommunisterna! Privata folkrörelser och åskådningar får falla som störande objekt. Det är original man som ska gälla. Diseasefree och medicinefree.

Straffränta LO och Organiserade, mediaedit. Även spel och idrott.

Konservativa står i fokus nu. Andra också. Fel folk med fel pengar. Klart bevis.

Energihypnosen är avklarad. Likaså bostadspsykoserna. Där är det redan stopp för CV, potentater och felhjälpskonvojer...

Upplockare bättre än mäklare och polisen...

Dags för att förnya avtal/konventioner inom ramarnas? Tillåt kapitaledit tilläggsvisning och därmed räntestopp från utland? En form av ekonomisk rättvisa baserat. En kurs från detta till nyttokapital index. Vi har växt upp med inflation i kris. Inte bra av marknaden, världsbanken och t o m energisektorn. Låt även säljare bäras av denna plattform om möjligt. Även privat.

Kapitalets signaler har värden. Detta täcker t ex upplockare och påvisar sin auktoritet om inga andra sätt finns. Uppenbart är det folkligt straff någonstans som sopats under mattan eller försakats.

Vi har standardiserat, en hel del på marknaden. Är inte goda avtal bara försörjande? Nu återstår bara brottsbalk redan. Var tog de vägen som borde av praxis, gott omdöme och manér respekterat världen, värdesätta ungar och orivatism?

En promemoria kan aktualisera situationen. Likaså delad kännedom.

Var är Finansinspektionen och de vanliga myndigheterna? Hur har detta gått till?

Vi är den första moderna babyboomen runt 70 där BARN uppfunnit och varit combats. Finns ingen pedal eller bomb kvar. Ska det också nu fokuserat falla som inget hänt?

Straffgool har vi hört sedan gamla tider och historia. Men det är ju orågat luftslott just så. Kronoedit. Markedit... Det är ju upplockarnas då... Gangstern high treason använt i systemet? Just det. Treason. Mannens överlämning.

Och?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm. Ska du bli seismolog eller Combat superplockare?

Man glömmer fackuttryck, men att studera och jämföra t ex sgo.fi figurer och ozone watch med geomagmetisk pol verkar intressant... https://a...