Aktuellt 2024

måndag 20 juni 2022

Upplockare, på gång ALARM

Australien väst och havet folk och annat. Ubåtar plockar, Ryssland och Indien. Australien joints tittar på. Marint och reptiler där.

En skadad vill ha sitt ben. Kina. En person saknas också.

Folk under Bergslagen cirkulerar även nära/under kajmanplockställen. Norberg med... Gävlebukten? Shanghai och Hanoi. Kolla älvar, bilsjöar... På väg Antarctica eller Semisopochnoi?

Samerna måste kolla Samer utan och med barn och livestock. Även gravida med familj och andra.

Inari... Kola. Vita Havet, bortanför Kommodorskiye Ostrova...

Fattar ni illa? En session kan vara flera och flera dagar ihop och isär. Maajujju kommer med om de är många förr eller senare. Att söka dem sen är också igång antar jag. Alla möjliga plockar, känkarånger, sjukhus, t o m nya fiaskon eller naturkatastrofer. T o m i skydd måste fixas om det krävs specialister. T o m det klickar direkt efter har hänt på olika sätt även om de delar på upplocken och transporterna.

Svårare och sjuka, eller för länge och skadade enklast ta och larma om. Det kan behövas hjälp. Jag vet att sjukhus folk tror att det är kört eller hålls tyst om från olika kulturer och system. Inte bra. Aldrig bra blir många, så lek inte idioten. En superplockare är redan klar om du funderar. Larma om du ser sjukhusfolk. Samma med frisör, massör, tandläkare... Även veterinär.

Fundera. Människor. Ska de få in mera problem med och från?

Miris har såna också. Röda korset m fl...

Larma alltid äkta, de reffar direkt. Även plockare och specialister.

Just det. Det är ibland en eller många som blir info som behövs för en eller många. Kanske alla. Det har hänt. T o m plockställen och uppepå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar