Aktuellt 2024

söndag 12 juni 2022

Upplockare, på gång ALARM Kånkarånger - kontakta alltid larmcentral(bryt inte upp) och till specialisten

Flera djupplock uppkomst(super-kånkarånger)... Flera ställen i världen. Samer...

Såna upplock MÅSTE tas om hand av mycket proffsiga och erfarna direkt. Det är ganska lönlöst med vanliga metoder oftast. Men det går oftast bra med de nya rätta. Mycket bra! Men just att prova kan bli enorma besvär. En sån måste ha enorma resurser.  Alla såna kånkarånger och upplock måste ha egna dugliga+ specialister. Personliga. De kollar enklast allt när de vet flera syndrom och "fel" vartefter. Det är lite eget... Jag är en sån många gånger. Farsan lärde mig direkt detta och det finns såna kunniga för att det gick bra. Det är en för vanliga osmidig procedur som kan lösas enklast via larmcentral eller motsvarande miris/kustbevakning eller via upplockare.

Karibien en som "bryter" upp(förbjudet normal alltid, svets eller skärbrännare tar lång tid)... Det är 2 av 9 Åre Samer. Särna också 1 av 9.

En Åre Same i privat hamn från Mariner? Någon miris där redan. Stockholms inre skärgård?

Gör inte så. Kontakta Mirisen om du inte redan vet. Kan vara bra i alla fall att göra det. Asruttet att prova som combat. Inte att rekommendera.

Melbourne, Chile, Galapagosöarna, Aleutian islands/Alaska... Kiribati... New Caledonia... Balleny, Antarctica... Novaya Zemlja... Tromsö... Färöarna... Danmark... Honduras, Panama..

Kontakta alltid larmcentral.. Även om det är okända objekt plock eller uppkomst, i hamnar... last avställt, lager, depå, udda/defekt eller transport. T o m hängande i kranar eller i gruvor, kraftverk eller anläggningar... Var som helst egentligt. Även i naturen. Bra kolla hamnar, broar, parkeringar... och övrigt i utsikt, var som helst egentligt. Även radiomaster, storm-shelters, fyrar... Vanliga kånkarångställen. Varje objekt måste vara kollat. De måste veta allt på plats åt specialisterna också.

Original man(original människa). Att ha förälder och att vara förälder märker aldrig andra. Galante. Nästla dig inte, ställ om. Blanda inte ihop med att vara tjej och kille. Förnyelse och mottaglighet. Kroppsvätskor funkar, jag funkar. Det tar sin tid ibland. Oftast går det bra. Någon gärna kollen hela tiden... Så kommer man till en specialist. Sedan brukar man "tala om" vad som är och varit ganska detaljerat och misstänkt om mera bra att veta. Kan vara viktigt. Den upplockade kommer definitivt att prata. Tala om vad du hör som förälder. Annars måste specialisten få hjälp av släkting eller någon som vet hur det går till. Vi är oftast pappor och mammor som utomstående. Indianer pratar ofta med egna om detta behövs. Anhörig är rätta ordet direkt hos specialist. Därför är ID normalt vad som krävs. Annars måste man spåra sinkholen eller olyckan/katastrofen. Det tar en liten stund. Använd fantasin. Det kan rädda många andra... Tips. Skador innan t ex bilfärd. Uppdrag? Andra som räddas eller ska kollas?

Jag har varit en sån i respirator kan man säga. Bara farsan och morsan som ska klara av mig fint. Det tog en liten stund ibland. Allt från dagar till veckor eller månader... Ibland ganska snart. Jag  är t ex lika lång som före. Samma fysik men har för många skador med detta som tog ut mig med ryggskada och till detta slängde min kropp ut snart alla mina tänder med alla lagningar, t o m skruvar. Det jag mest kommer ihåg var att jag försvann från kläder till något som påminde om carbons, huden smakade nära på annat. Lite orolig för sinnena men det blev aldrig värre. Bara varit förkyld någon gång, kanske influensa. Jag brukar inte bli sjuk. Som liten, även om andra blev det. Aldrig själv.

Du kan läsa mera i Apatcho Quinn, mitt språk. Så klokt och fiffigt. Känslan består från historia, i nutid och in i framtiden.

Det är vackert där nere. Jag grät nästan med evigt smile. Bara vara ingen och att sakna där. Jag som redan är född som och redan någon... Kanske därför jag är människa. Lite fiffigt gudomligt med mig dit upp igen! Mannens överlämning. Helt privat och eget. Kom igen bara. Womiic sensa. Stäng av onödiga spermier. Då vill du inte välja, rata och försaka eller vara problem. Sånt fattar väl dina föräldrar!?

Oj, vilken creator och spirit jag är! Fråga om du kan hjälpa till som förstår det här. Behövs det?

Som sagt var, ingen idé att bli en skrotnisse. Man kan behöva lite hjälp, men jag gissar att det hade gått bra.

Oj, Albanien... Kånkarånguppkomst från Stilla Havet, Mariana? Svensktalande. Ubåt tog den.

En av 9 Finland där också... Mera i kraftbygge Frankrike och Polen... Sicilien mera. En därifrån men från Päiväjärvi nära. Polen i en grotta, med luft? Tjernobyl? Ryssland nord-syd flod utan eller lite vatten? Gränsen? Tunisien någon. Döda Havet någon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kom på något kul. "Dom har Sandra qvotar". Dom hars... Andas och Voodoo... San drack... Drak-votar... Hehe. Vilka k-ärr_nSr snöt?