Aktuellt 2024

fredag 1 juli 2022

Upplockare, på gång - en liten strategi?

Bra att kolla ibland på t ex Phivolcs... Just nu när stormarna är där. Kolla gammalt före MM. Även de andra. Möjligt har plockarna erfarenhet och uppsikt och behöver hjälp. Finns det lava-amfibier och special-combats där, ubåtar? Fråga Phivolcs om de behöver hjälp. Alla runt Kinesiska Havet, Bengaliska Viken och Japan.


Jag misstänker att det kan bli problem någonstans, men kan bero på flera vulkaner och laharer eller dålig luft... Det finns mera eller mindre okända karaktärer av hydrologi och väder runt om som fått fäste neutralt switched eller split conditions, delvis väntande. Även Himalaya och om väder-kollapser kommer med stormarna någonstans i någon form. Även Moluckerna och Banda Arc(Halmahera nära och Banda Sea)...


Om jag misstänker riktig otur "krockar" eventsen eller slidar in i varandra i tid, ett antal(historia). En del säger "nej" men det finns mera risk än M-flare Solen. Hunga-Tonga Hunga-Haapai och de andra kan förmå mera sånt. Kanske med någon mera. Stormyren och Estersmark och Päijänne vulkaner kan också krångla till det... Annat tips Erebus.


Mitt större tips är Hela Västra Pacific upp i norr och söder kan bli problem. Frågan är vilka event som överlappar eller blandar sig i. Sånt har hänt förr. Vi vet. Men det fanns knapphändigt dokumenterat.


När det är multievent och nästan inga kan det vara eller bli annat. Justa orsaken också. Maajujju och pole-jojjo...


Caledonia har Tahiti redan. Tibet med. Japan havet öst med.


Kolla farsans gamla.


Jag vill gärna att ni kollar lite indianernas plockställen om det blir knas. Det kan rasa isär också. Det var tanken med extra lahar-amfibier dessutom i Norden.


Detär mycket mulet och en del regn ny i Norra Hemisfären. Vad kan överraska? Att kylan i själva verket rasar ihop där nere. Men hänger detta ihop med magnetisk nordpol rörelser? Något har hänt. Gissar att de nya Arctic lava-chambers snart syns. Är det därför öknen blåste bort och floodingar? Var är blobbarnas trigga, tröskel och överraskningar!? Är upplocken rörliga nu därifrån eller nära? Är det med på sjukhus och kånkarånger? Kolla vad som synts före kommande på gamla. Använd den utsikten intelligent. Har plockfiaskon och event/trend varit där eller nu?


Om du ska surfa i t ex kustvattnen eller inner-vattnen, eller jaga reptiler och marint, kolla in:

Weather.org

Tropical Storm Risk.com(täckning vind)

HKO


https://www.phivolcs.dost.gov.ph/index.php/volcano-hazard/volcano-bulletin2




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upplockare fiasko på gång. ALARM Reptiler Norberg.

Rönningstorpsvägen. Björkås, Mimerlaven, gruvorna, villasamhälle nära, Norberg. De har Samer barn i orm i kajman, en bonde i reptilfortfaran...