Aktuellt 2024

lördag 5 november 2022

Hm.

Accompondit.

High treason.

Combat missions.

Droglövet avslöjat i generationskrig. Hela världen arresterar mycket komplicerade och framskridande gangsters inom alla sektorer, även militärt.

Världsetablissemanget avslöjas.

Stöldgods, hot förekommer, ubåt, folkgrupper penetrerade, drogverkstad, trafficking inblandat. Rosqüts avslöjade och deras offer när folk offrat sig oftast motstridigt, dumt och t o m medvetet. Analys av dissikering av plock-objekt kopplas snart till den världsliga verksamheten. Många liv, säkerhet och pengar i olika former inblandat även internationellt.

Lycka till då. Jag sa ju att det handlar om annat men ovisst våra egna olagligt och klatigare ön fan själv.

Det här handlar om s k prnkers och terrorister som dessutom evigt promotar utvalda att försöka att stoppa någon. Målet var att någon alltid blir kvar.

Det här handlar om massförstörelser och massmord som obegripligt inte varskott sig eller tillämpat det mera än idiot inför varandra. Oftast enkla gaser eftersom original man och fantastisk man ingått. Prankfel ingår. Olyckor. Kidnappning och andra brott har stegrat och stegats av dem själva i detta som folk själva kursiverat dessutom efterliknande oförstått engagerat sig i och med, även i avhopp och nedläggning.

Ett ex antal föreligganden åtar sig bl a säkerhetstjänsten i ytterligare frånvaro. Mera om detta har inte vi med att göra. Tyvärr är Putin och Biden varnade.

Orsak till händelsen och situiationen framkom felar på nära allt.

Big papas är terroriserade upptäcktes idag. Vittnade big papas jorden runt.
När detta avslöjas har jag personligen bara det läget, så ingen kommer undan.

Vi trackar vilseledande informationer och angöringar på lövet. Detta kommer att kräva lite av den fokus och medvetenhet som kan överleva, också genom marknaden och samhället. Var som helst.

Nu lyfter jag börsen. Ni andra klarar sig inte igen ens som behov eller påtvingat av mig uppföljning. Detta är mitt personliga generationskrig mot immaterialisering och högförräderi. Alla hov är varnade och påpekade att de känns till fortfarande liksom andra av detta.

Förmodat har världsmarknaden andra än såna aktörer med även äkta arabvärldarna. De blir toppade på att det handlar om mycket farliga materiella och miljömässigt livsfarliga enheter och kontroll, lika väl andras ursprung. Det ska vi inte ha i Europa. Gissar ingenstans.

Även Kina och Afrika är varnade.

Här är droglövet känt som "döden skiljer oss åt". Jag anklagar universellt. Nu är det här igen.

Ha en fin kväll och ett fint liv. En del tror att det blir fest i många tusen åt nu...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...