Aktuellt 2024

fredag 18 november 2022

Hm.

Hm. Vad är kläder?

Skall vara användbara. Tex gott nog för räddning, fungerande kropp och hälsa, miljö. Framförallt naturligt utrymme för en mans genitalier, de har mera än vetenskapliga order att beakta. Hygien är fel ord. Plats är felsytt och inte alls tillämpliga eller lämpliga oftast material och storleksberäkningar för män redan annat än i kartong. Bomull kan inte skapas som syntet förebild. Aldrig.

Tyvärr är bomull förebilden med män och släpper aldrig. Du har inte en enda mikroskopisk sportmössa anatomiskt heller redan. Användbarhet är inte att bry sig eller att tvätta. Det kallas för tekniskt användande.

Om du söker och spöke fibro, pirat och konsoll har du bara UTANFÖR egenskaper först.

Marknaden är urless och urkass. T o m de dyra environment a la knark och knirk syns på nätet. Ge upp.

Detta anser jag börjar lika era Homo sapien problem först. Är det fel nu kanske?

Alla delar upp batchar för konkurrens och marknadens skydd. Men det finns inget ju. Till och med detta borde finnas i nationalekonomi och marknadsekonomi beskrivet, inte bara lag. Då har vi bara trasor och skiten. Skärp till er. Skäms på er.

Långa? De håller värme och coolar av. Hur kan ni göra nu?

Strumpor för ben där fötterna sitter kvar... Finns det? Hur fan är detta möjligt? Jo, läs nedan. Du får inte med ovan, det bra längre...

Jag måste säga att det här var skitmarknad nummer ett. Ända i tredje milenniet. Uruselt.

Igen anser jag att CIA skall märka er på marknaden. Detta är högförräderi och svindleri i topp race förankring som bevis, god damn it. Så fungerat kommunism och nazism. Fråga!

Lägg av med det där. Bortom får du vara kvar.

T o m upplock är rakt ut i omöjliga fällan just nu. När är det bättre god damn you!?

Ni kunde knappt konkurrera eller hålla kvar legendariskt alls. Kolla på ungarna nu. Ni har dem som bevis och maffia. Fy er. De ser ut så ju. Ungarna!

Kolla ex-polis och ex-militär. Finns det ingen annan...

Fråga en ninja. Hela jävla världen fick stryk av Apatcho för att det där är produkten som världsekonomi ETC.

Fodret är tejp åt knark för någon... Fattar ni!???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...