Aktuellt 2024

lördag 25 februari 2023

AI, AI, AI... Vad söker MS?

 aktuell fil och mapp för skrivbordets bakgrund inställd med foto app men ej sparad angående kopia för windows 11 home ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Vad söker användarna på nätet? Fy vad konstiga sökningar och svar. Fiskar prenumeranter, medlemsskap...

Är det så svårt att få en egen kopia i val?

Uruselt datakraft på foto och draw. Inte ens minnas med bilder och ljud med som egen plattform.

Inte ens Foto app har minne för bildhantering. Från bild till bild. Inga bildtexter. Inga Vill du spara eller ha samma sökväg eller kopia?

Var knarkade MS? Ni har silicon valley eller asdyra utbildningar. Vad är detta????

Sluta larva er med Office. Den dör om internet tar över. Hela MS var så bra gjord och jag själv var med och påpekade detta till creator och irritation. Android är en amöba i krig och som monster för idioter. Samma med MS.

MS Auto.

Vill ni ha Samsung och iPhone nu?

7*

Hey my name is duude I come from india... (Nokia nyser) 

Hört mera? Batterier är färskvara och konsumtionsvara. Samma med powerbanks. Köp inte. De slutar göra utbytbara batterier. Dessutom får du ett års garanti, sedan.... fixa EN NY! Hurra vad de suger pengar. Kortplats i plånbok gör märken på skärmskydd. Plast och glas finns... Igen färskvara och konsumtionsvara.

Jaha. Nu har ni sett att de trodde att kommunisterna syns och knarkarna, gangsterna. Oj. Det blir dyrt det där. Hasta la vista!

Ska ni ner till upplockarnivå?

Combat missions.

Wake up för fan. Ni är ju så sladdriga att alla blir förbannade. Ser du inte vilka som använder det och info? Just det. Nazisterna. Dessutom är HELA säkerhet och ordning inblandat.

CIA. Kolla nyheter på radiak och RIKTIG SKAM/terror.

Detta är historiens värsta självanklagelser som uppenbarat sig som detsamma. Någon utomstående är fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...