Aktuellt 2024

onsdag 22 februari 2023

Auto economy och argentum coronoave

Så ja. Nu får big papas balansera lite ekonomi också. Men gör det någon annanstans, hos kanske likasinnade? Ja. Mitt åkte med högförräderi och svindleri i hela världen. Jag har inget, så ni vet det. Menni är ju vana att "korrigera" och rusa fast hållningen till samma. Då var vi ju klara redan på noll.

T o m IT håller hakarna utåtriktat själva med rena lyxen själva i t o m fängelser och familje-klasser. Men inte mycket är öppen info, så det passar igen... Säkerhetspengar är filosofi också hos såna, varning för samma igen, komplotter, lånar varandras sympatier utan någon vet, så "folk" ser normala ut... Vi är uppväxta med såna gamlingar omkring där man aldrig anar, som t o m varit krig med maniacs, sweepers och laglig själv registrering på och av i ett hav och land med alternativ. Helt utan vidare.

Härmed överlämnar jag mina bevis för eran fortsatta gender, karriär och som de världsrankade mångfaldiga brottssyndikat som inte skulle gå att besegra eller fokusera.

Fan vad det brann och small. Kanske var uppbackning. Snart der ni 50 år plus av vem ni är och har varit.

Ni får lära er själva, plocka själva och rensa själva i alla fall. Heja bara.

Läget?

Gangsters kan lyftas upp.

Pengar kan skrivas av.

Propagandan kan få fristad och psykologisk analys. Säkert opinion och klyfta.

Festen kan vänta...

Så det här räknas inte redan. Det är bara lite enklare platt fall förstånd igenom samma realitet. Inget annat. Inga andra.

Snart förstår ni... Tjejerna har sina namn med ask-spaden. Just det, titta bara på gangnam...

Fan vad fel ni är och har valt. Det går inte åt det där hållet alls. Vi andra bara tittar på. Jag lovar dig, det kommer inte ett dyft ut av att intressera sig alls. Tack för eran idoghet och lojalitet till man earth bara. Kanske just nu åtminstone en historisk milstolpe. Ni kan säkert bygga en ny argentum coronoave till världsmonumenten. Når inte att påminna om en vanlig(riktig) tjej än. Ta det lugnt bara.

En sak till. Tillåt inte min "profil" visa sig eller byggas ut om detta unikt heller. Lönlöst. Alien.

E diid cei. Apatcho Quinn.

Tips. Använd "indianerna"... Ni lär er att plocka. Plats för mera? Det var väl meningen vad jag förstått. Annars är det som vanligt.

Fy fan för high treason. Evigt. Folk ska bara "auto" sånt så... Oj bara. 2023-02-22... Kl 13:15 i Sverige. Sweet 16 days sa de. Vem vet.

Bara lite respekt och överséende skulle kostat några miljarder redan bara till mig. I dollar. Varje år ett bra tag. Resten hade varit fint. Networth Anna Tuli, ge och kom...

Stackars arabvärlden och tjejerna. Hur de än gör... Bara köpt barndödlighetsinfo, men vi passerar vårat. Gär mig en tjänst. Lyssna på äkta fakta och teknik om folk och samhälle redan nu. Ingen kan vara så jävla dum att gå tio ronder på förlust är historia redan detta MM.

Arg ent um. Coro no ave... Auto economy... Vilken slashas... Tjejer... Vad fan har ni gjort!?

Allting är fridens. Vi andra lever som saints utan knark och krig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...