Aktuellt 2024

fredag 17 februari 2023

En säker sträng

Era investeringsskydd och annat borde givit privat ränta.

De som suger pengar nu är givet bygg-sektorn och de statligt "inställda" företagen.

Rut och Rot kommer inte till en situation. Vad är allmännyttan skyldig om marknaden använder det? Kallar ni det för deflation och ger finans-marknaden inflation till allmännytta?

Statens riktlinjer sköter staten i första hand. Om du vill använda det, även privat, lämna in en förfrågan. Det kanske inte finns någon eller något?

Snacka om meningslöst rassel och pling. Sparka Ingves, t o m det kostar alla en förmögenhet som vi babyboom redan är impact av.

Nordiska politik finns inte, du får invänta bättre tider efter nästa kris.

Vad ser detta ut som? En smaskig karamell som ingen kan ta. Då är det kungahuset och etablissemanget?

Ursäkta om jag frågar. Går det runt med paragraf så på knark och barbar! Kanske säkerhet som public service?

Vad sysslar ni egentligen med. Jag kan förklara det mesta av fällorna för barn och generationer framåt. Rakt i fällan. Där ingen ska vara eller kan vara. Nu är de skadade och döda igen.

En säker sträng. Den spelar så falskt och fult så alla bara fortsätter. Var tog alla riktiga människor vägen???

Det är alltså inte min gender och situation även om det dyker upp. Kom ihåg det.

Så. Känns det bra och riktigt rätt eller ens rättvist nu? Nu står ni där med världsbild att det blir samma förutsättningar och fel bara. Nu är allt på Turkiets och Syriens nivå. Eller Ukrainas och Rysslands. Eller hemmaplan EU... Har ni inget bättre? Vi andra är inte med alls. Alla omkring är flera och har värre exempel än fan själv. Håll er borta, lär er lite världsligt.

Idag har jag förklarat en del igen. Som kommer från och till(???) våra egna. För att visa detta.

Sparken sitter i staten. Finanserna i ringarna. Längre kom inte varken IT eller Gangnam. Tänk om en recession och krig nu skulle argumentera, t o m upplockare och räddning. Fy dig.

Vi vet inte ens vad studenterna blivit av i våran generation. Inget annat heller. Försöker du sympatisera med terrorister mot vett och etikett? T o m polis och militär får dra finare gränser än att förvärra. Med vetorätt och omedelbar verkan. Annars blir polisen också psyket, går under i sig själva.

Common stoodge. Iue ninghe nul kea.

Heja bara alla andra. Kul att se era "tysta koncept" och vad som redan är kvar där och där...

Rut och Rot måste absorbera bygglov=funktion=situation. Då klarar ägare bilden och klarheten. Tiden. Ungefär som var kan man bara inte strypa VVS. Annars är ni fel. Kastar pengar på byggfusk, myndigheter och familjär och besläktad impact. Åker ni på dyrare semestrar så också? Varför?

Ni slavdriver, propagerar krig FÖR knark och döden. Ge upp. Initiativ-regerings skifte i Nordiska parlamentet tack. Opposition mot marknaden, folket och staterna tar mera än halva platsen. Hokus pokus. Vem är du nu?

Realitet. Underlagen för t ex EU och NATO är smutsiga och ohållbara. De är flera och förbjudna allt de har så. Presentera detta. Ge Nordiska chansen som forum. Vi andra kan redan "finanserna" och "krigen". Det kommer visst härifrån, när vi bett dem hålla sig utanför för att få motbevis, redan gangsters som bevis. Flera hundra miljoner människor åt alla håll samma sak.

Oj vad gangsterna svär nu...

Fan vad paff jag blev redan som barn.

Ge tillbaka det där. Du vet...

Nu vill ingen missa. Helt vanliga "chansen". Bättre än att vinna en miljard på spel. Något riktigt och rejält ser inte bättre ut alls. Vi fick prislappen och döden tillbaka från marknaden. Vi som de inte ens får nå alls. Vilken filosof och religion, politiker och social rörelse...

Nu bor de ändå i dödsbon. Snart vaknar kranen i det huset. Eller dörren. De vet var de är och särskilt hur...

Man earth. Be beautiful. I am. Fråga barnen bara. Det finns såna som vet redan samma från födseln. Mycket mera. T o m historia. Det är kvar när man är big papa, hur mycket som helst.

Finanser? Mästare där. Fixa är oerhört viktigt och skyndsamt nu. Heja bara.

Jo... Det är säkert... Jag utgick från mina egna...

Heja bara, bort med det där samma skit också. Håller med.

Massor med koll, säkerhet, upplock och livräddning. Ge inte upp. Här fick du se den sol vi har...

Vilken lirare jag är...

Lär er inte alls inblandning. Inget skit med. Utgångsläge inga andra upptäcker andras att ha och att vara förälder. Bort från farliga människor och platser, inga nästlingar. Det kallas för original man, diseasefree och medicinefree.

ALARM. Hoppsan. Gravida/skadade behöver hjälp. Larmet går. Det är våra egnas partners... eller vänner. Från Syrien. 9 år. Karolinska. Transport upplock något larmar. Nitrogen och mera? Upplockare fiasko eller larmade. Hittade östra sidan kalhygget Rönningstorpsvägen. Flera transporter och Samer där. En båt.

Glöm inte att bevaka strömavbrott och stör inte andra. Hjälp gärna till. Allt annat kan vänta egentligen.

Så här har vi våran vardag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upplockare fiasko på gång. ALARM Reptiler Norberg.

Rönningstorpsvägen. Björkås, Mimerlaven, gruvorna, villasamhälle nära, Norberg. De har Samer barn i orm i kajman, en bonde i reptilfortfaran...