Aktuellt 2024

söndag 19 februari 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Egna i Finland och mamma i Venezuela(haj) från Gaziantep(egentligt de från Syrien). Bil där från Guatemala.

Vulkankoll egna? Mera pip.

Igår en grotta med Syrien fartyg på ett hål. Massor med fiasko(?) Turkiet ubåtar där. Antarctica. Våra egna i mängder. Kolla andra destinationer och fiaskon, även strandade. Minst en fiasko med vatten strandad/på grund.

Kan vara mera egna plockade i Rocky Mountains, skulle ta allt där.

Det är 13 dagar nu sedan jordskalvet i Turkiet och Syrien. Detta gäller WORLD, GLOBAL även Marint och reptiler. Mer därtill, jordskalv, stormar, floodingar och annat.

Igår en viktig session på Alaska och Sibirien och nära med Volcano lakes jorden runt. Berör alla, finns info. Kolla detta morfat på Iberia och Anatoli. Jämför "gör samma som öken" eller hav mm... Pakistan med och kollar? Kolla Andesitic i Atlanten och Arctic mm... Madagaskar med? California/Karibien med? Inre Brasilien med? Australien med?

Våra egna specialister måste lyckas med Blobbkoll och kånkarånger också. Egna, släktingar och nästa. Järnvägar och fartyg mm kan vara med. Även mirisen special med tillfälliga byten och anordnat. Glöm inte amfibie och vulkanplockar. Bassänger...

ALARM Folk på bottnen under Norberg. Alla måste bevakas på upplock. Får aldrig lämnas kvar vad än annat som plockas. När ni tar allt skall ALLT tas, även sånt. Nu får ni leta i laharer och ras, lera mm. Finkamma allt. Sätt in specialplockare. De kommer upp genom laharer och annat med tiden. KATASTROF vad dåligt ni har kollen.

Ni måste lämna över det ni inte har kollat. Kan inte vänta.

ALLA plockare måste kolla sånt. Jorden runt. Där är de. Det fungerar så oavsett hydrologi. Mycket i grottor blir sånt också.

"De kommer upp sen någonstans" kan inte vänta. Alla såna ställen. Rapportera och larma. Räkna med att ALLA planerna kasseras en stund och sånt finns. Den nivån ska ni söka efter upplock, kontrollera och bevaka. Den kommer fram ju längre tid. Detta skall erfarna kolla om de förstått och känns igen. Och varför inte?

Härligt. Nu kommer de fram. Kanske behöver geokoll hur de hamnat där. Heja bara. Ha en liten staff för det, mitt råd. Kan bli mera och mera.

Dessutom floodingar i omgivningen betyder det här av erfarenhet. Nu har vi sånt här. Då är det en koll=dubbelkoll... Så fungerar det där nere och uppe vad som måste dessutom kollas. Bara en händelse så är det tre innan någon vet... Finns fyra, kanske mera redan historiskt. T ex Aral är fortfarande spellat. Räkna med det. Anatoli spellar de flesta att hitta, söka observationer och bland gammal fakta. Likely ställe, rapportera.

Det stämmer inte ibland vad jag hittar och hör. Det är inte bra alls. Det är en larmnivå som följer med även detta. Punkt slut.

LÄMNA ÖVER MED FAKTA. Det är nu detta måste kollas. Det går att komma på om ni kan superplockare och t ex combats som jag. Då är det så bara. Vi andra hör och upptäcker det, borde inte det är någon... Ni plockare måste ta för er att vara såna. Även larmtjänsterna skall vara dem. Annat är bullshit och fungerar ej alls. Då borde det gälla, eller hur!? Alla hjälp fungerar efter det. DETTA ÄR ORDNINGEN SOM FUNGERAR. Ingen annan av min erfarenhet. Man hittar den. Hittar så. Man fungerar så.

Inte ens Samer och Indianer jorden runt kan egentligen bli annat. Hjälp till. De är snart en månad.

Vad är det för försvar att inte dubbla säkerhet? Ni har ju fiasko-ubåtarna... Varför lyssnade ni inte på mig?!

Plocka, plocka, plocka. Alla ska räddas och upp. Vad de än säger.

Dessutom använd inte skitgrejerna för det. Fullt ös. Fråga.

Alla plock nu som är gamla ska upp också. Punkt slut. Larma om du anordnade annat.

Inga andra åtgärder kombinerat med såna underlag. Inte ens gruvor får spränga berg. Inga maskiner får gräva om hur som helst. Det tar en vecka att använda gruvbolagens utrustningar. Be om den hjälp på marknivån.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...