Aktuellt 2024

tisdag 28 februari 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Tvillingar 900-grupp i reptil och den i marint. Filippinerna.

De meddelar att armén(på ubåt) att de inte är villiga att plocka eller också på ett tag igen. Larmtjänsterna gillar inte ordningen där så.

De är Samer och våra egna där.

Vi har massor med eget folk som är även i Filippinerna. Har hört detta förut. Nu har jag fått nog av deras "armékrämpor" och bevingade mot upplockare och våra egna.

Jag föreslår att Filippinerna avser att fixa ett system för detta utan andra angelägenheter som passar oss andra som vanligt i hela världen.

Inte ens Filippinernas Generaler har detta befäst och klargjort alltså. Byt ut dem om de skall vara såna. Även Presidenten.

De är redan på ökända manövrar och procedurer varenda gång. Det räcker med en enligt lokal lag som hör egna inte godkänner sånt. Detta kostar säkerhet omedelbart och evigt har vi på tarifferna. 

Om ni ska vara där eller inte måste ni vara superplockare och täcka internationellt larmning och annat. Det finns INGENS ORDER eller POLICY i Filippinerna sedan urminnes tider att de inte känner till oss eller att våra räknas. Filippinerna ska vara tacksamma för att vi har räddat dem. Vi är dessutom heliga så för äkta Filippiner och bygger bara den principen.

Happy man. Good stuff.

Vi är dessutom trötta och har egna liv att leva som inte är i tjänst. Filippinerna ska inte omradera sig själva på såna sätt borde redan vara förstått. Vi ser och hör hur indianerna också vill meddela sig fint och gott med att detta skall fungera. Precis som era indianer borde förstå och vara tacksamma och glada för. Även våra. 

Jag vet redan impact i historia. Vi har alltid kommit fram till hur det borde fixas och att flera bör veta om detta. Men stackars gangsters och knarkare har tydligt förstört Filippinerna. Detta vet även den armé som min far och jag har träffat, samtalat med och balanserat egenskaper med. Jag ser inget ont, men lite fixerat bättre vore bra.

Alla dessa behöver specialisternas bästa nu. Något har hänt.

Hoppas ni fixar detta nu. Man blir lätt väldigt irriterad eller förbannad. Kan ni inte sätta in en civil-plock där? Ni får flytta på era "tester" och "missions" är nog säkrast.

Jag vet att Filippiner inte heller är intresserade om det blir multi-problem, just där de hamnar då.

Jag har passat över detta till larmtjänst men kan inte assistera. Då måste de använda det som finns och larma sökandet. Dessutom passande åtgärder.

De är för tröga åt olika håll. Borde inte förekomma alls. Gör inte affärer eller krig på sånt.

Filippinerna är fint och trevligt när det inte blir katastrofer. Annars har alla procedurer och detta hittas. Vi vet inte men här just egna då eller ibland. Det är helt fel sätt av oavsett vem och hur och varför alls. Dessutom krävs framåt MED lösning för att bedöma. Det passade inte igen

Den där "parkeringen" upplevs som bara pirat, gangster och olaglig.

Ni kan inte lagra väntan till att det överröstas med data-larm. Detta finns jorden runt. Det har att göra med förstånd, human, smidighet och karaktär inför detssamma. Man ska kunna hitta hur kanske någon eller hittar inga andra sätt.

Jag gissar att ni hittar var fiaskot är eller varför detta hänt. Trackingen måste vara klar för specialisterna direkt. Vi är omgivna av hav i hela världen. Inte kan lite tvär-gerilla och alter vara bra att ha som såna hur som helst. Så stora och mycket vatten... Bara en eller annan är helt ovidkommande och beklagliga beslut, principer och problem. Som en skithög i världen? Lite mästare kvantiteter logik måste ni klara utan VINST som human. Alla har uppfunnit syftena redan. Filippinerna har åtminstone varit mycket lojala och nära mästare på sånt i besvärliga lägen. Det ska ni klara av, tycker jag.

Dessutom har jag begärt hjälp offentligt om t ex Samer och larmtjänst. Fortfarande gäller Blue Sky(fråga) Auto, något som bygger en plattform av fakta. Inte bra att andra använder oss andra som inte ens är i tjänst eller aktiva, när som helst. Alla borde välkomna detta. Nya plockare saknar erfarenhet och detta kan lösa mycket, kanske allt. Man blir bara sån av att klara av det man ska för man earth. Det är extra bra för oss som vet vad som är(misstänkt) korruption och krig, högförräderi och svindleri...

Vad som eller ens om hänt något för mig okänt just nu. Läget är kanske inte alls bra, men Anatoli och andra världs-lägen är samma respekt vi har för er utan sån "okänd effekt och makt". Jag föreslår att ni lär er Polislagen t ex i Sverige. Även som "militärer".

Ni vet redan vem min farsa och jag är sedan före MM. Finns allt har klickat, de skulle sköta om sånt... Men alla klickade på serie och sekvens så att nästan bara jag fick starta upp kollen och komma på info.

Passa på att kolla internet(många avbrott) och hör efter om evakueringar, fiaskon och andra(även super-plockare och combats) har hamnat där. Eller t o m "svarta lådor" mm. Strömavbrott är ett särskilt mästerverk mitt i allt ibland. Det kan vara en farlig och onödig manöver de förklarar t ex våra som att göra något alls eller fel. Det står vi inte för att verka för alls. Ni räknas. Upplockare räknas. Alla som ska och kan bli plockade räknas.

Folk måste använda sina egna eller hjälp som ofta är i riskzonen. Om inte platsens situation(resurs) krävs klara det med upplockare och utrustning. Man MÅSTE använda intelligens för att förstå vem som hör någon och varför. Det blir svårt med t ex upplockare. Även militära. Men måste täckas av t ex som i Sverige av myndigheter och ordning. Här är chauffören, kaptenen och andra ansedda att känna till detta. Även en cykel, bil eller privata flyg eller enheter. Alltid folksamlingar eller anställda. Då fungerar detta.

Sådan diplomati blir svårt att uppfinna som när folk är olika. Det gör ingenting.

Hoppas det gick bra med Dukono. En del grottor är eller kan vara farliga från alla håll. Eller bara möjliga vissa stunder eller sätt. Lär dem hur de larmar där till Larmtjänst. Samer och Indianer har ibland att bara fråga.

Ojoj. Nu blev det fart på flera i Asien också, rätta sättet!

Här kollar jag lite Göta Kanal-Sala-Sveg... Norberg, rundgång gruva och Nord i Kronan och annat.

Det blev en riktig vända på pekningar, Norden, 60 degrees plus... Kvarken... Strömavbrott Eon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...