Aktuellt 2024

fredag 17 februari 2023

Upplockare, på gång, enklare nyheter

Flera platser hittade och combats tar hand om en del att plocka. Finns nu på djupaste blobbplock, kånkarånger, marina gravar(tectonic) och uppkomster, sprickor och t o m gruvor som måste stoppa sin aktivitet. Även i haven.

Många länder/nationer/republiker är inblandade jorden runt nu.

Det finns en del farligt och viktigt. Mycket folk och annat i Turkiets och Syriens Anatoli plus.

Den förra blogger-posten blev riktigt mastig live.

40.000 saknade? Är de i skogen i träden fortfarande? Eller på åkrar som ska plöjas gömda? Oj. En miljon? Galapagos.

Kolla allt jordbruk jorden runt. Fråga hur ni gör först eller om ni hittar någon.

Är öar Peru och Ecuador kollade. Miris? Fråga! Hela Chile var med överallt förut. Även Argentina. Aha. De är i deras floodingar och stormar, vårfloder. Små och torra eller värre. Finns jorden runt sånt. T o m i vulkaner i Sibirien, Kina eller däråt Kurilerna och Kamchatka. Man anar inte alltid kan vara en skadad. Finns såna floder och Atoller. Även föränderliga som blir så kanske igen. T o m i Norden! Pite Havsbad är misstänkt. Eller Finska Yyteri. Åland har under... ett sund eller mellan... Finns t o m med sandgrottor under bilplockar här och där. Det du. Men många är luriga, kanske bara lite eller i änden nära. Även hamnar och kanaler. Ibland måste man kunna sånt i t ex Västerås-fjärden och Mälaren, hydrologi och massor... Flygfält samma känsla.

Mirisen kollar mycket. Borde det. Civilt flyg också måste.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upplockare fiasko på gång. ALARM Reptiler Norberg.

Rönningstorpsvägen. Björkås, Mimerlaven, gruvorna, villasamhälle nära, Norberg. De har Samer barn i orm i kajman, en bonde i reptilfortfaran...