Aktuellt 2024

tisdag 28 februari 2023

Upplockare, på gång historiska fiaskon, folk och folk med entreprenörer THE INITIALFIRST RESCUES

De stora katastroferna har inte alls lösts försiggår sig allmänt ända in i dagen. Upp i dagen.

Blue sky automatic är igång eftersom människor förstår noll av samhälle och räddningar har andra balanser som bara åberopar original man. Inte alls politiskt eller religiöst heller.

Det gör det inte heller militärt. Det kan vi upplockare.

Senaste är denna morgonens fiasko vid Eiffeltornet, gruppen Blue Sy själva är fiasko. De är förfarade över faktan jag hittat och smakprov på vad jag gått igenom. Allt från serie och sekvens fiaskon med t o m  evakueringar, kommunikation och svarta lådor eftersöks, storleksordningen på skalven och beräkningen av dess omfång.

Det fanns inte kapacitet kvar. Nu kanske marknaden reagerat eller förstår sin sannings svårighet och den avsaknade humana improduktivitet som härskar i t o m hemliga och anonyma internet. Inte bara återspeglat med tro, hopp och ytterligare problem.  har bistått!

Kvar är en komplott som ingen har reagerat på innan plockarna kollat allvaret. Det handlar om en överlämnad och deras hantering av information som kommit fram, för att det inte fungerat och felat i yttersta detalj blev fatalt eller lekmans fynd och combating.

Att ta allt är kolla mera och var du redan är. Vi andra ansvarar inte för detta och inte heller larmningen, dess åtgärder eller problem. Det får n i sköta själva. Följ era instruktioner och den kännedom combats kan om sånt. Det är inte våra instruktioner. Det bara är där, kanske inte är mera än så för att platsen är sån. Det kan vara 1/2 miljon platser! Allt inkluderar allt civilt liv framåt på koll, alla som äger och brukar områden eller ytor. Dit ska ni också nå nu.

Where are Your rivers of believes going to go now?

The initialfirst resues are silent. The secondary has already came.

Blue Sky Automatic. Brings lives. But same shit go fucking the same.

27 kommentarer:

  1. Ni har skapat resurserna och samstämmigt bestritt dem kommer inte hit för annan information. Räkna med det. Inget alls egentligt.

    SvaraRadera
  2. Läs lagboken. Du skall stämma ihop med lagen om din person, tillhörighet och de riktlinjer och förordningar som passar dig. Dem har inte vi att betala för eller att ens egentligt intressera oss för.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Förutsättning för situation. Vilket andra redan förstått.

      Radera
  3. Det handlar om erfarenhet och material(fakta) och dess hantering. Det är inte om mig alls.

    SvaraRadera
  4. Detta är en TJÄNST enligt marknadslag att beakta. Hur du än gör. Därför kan jag bara rådgiva och upplysa om den info som jag kanske minns.

    SvaraRadera
  5. I dessutom andras tjänsteärende har du inte normal rätt personligt.

    SvaraRadera
  6. Då blir resultaten räddningar. Där är world och global. Tillräckligt omfång blir Blue Sky. Det handlar om upplockare är inte tillgängliga, (kommatering), säkra själva och behöver en helt ny rutin och systematik. En konsekvens finns möjlig, men iakttagelserna måste igångsättas och evolvera.

    SvaraRadera
  7. Detta har inte alls uppfattats. Inga tidsbegränsningar. Bara larma direkt och följ principerna om räddning.

    SvaraRadera
  8. Försök inte att genlära dig att vara en combat med uttryck som "samma sak". Helt otillräckligt och oerfaret. Allt och alla är unikt.

    SvaraRadera
  9. Ungefär som ett larm. Men nu handlar det om mass-larm och mass-alarm.

    SvaraRadera
  10. Så här är det. Kanske 80-95% av jordens befolkning har inte förståndet för detta. T o m det räcker inte i sig alltid för att bli den combat jag och en del av våra egna varit. Alltså gäller VÅRA EGNAS skydd. Dessutom till en grad av ANDRAS men inte tillgänglighet.

    SvaraRadera
  11. Så är även polislag och medborgarlag här.

    SvaraRadera
  12. Dessutom står ni utanför=sanningen. Även om ärenden och den "möjligaste plattformen och praktiskt hängivet och ämnat".

    SvaraRadera
  13. Nej. Inte ens egna barn kan missförstå eller återkalla detta. Så fungerar original man.

    SvaraRadera
  14. De kan förstå en del av t ex Apatcho Quinn. Det är exakta original man meningen verbalt oavsett historia eller naturens förutsättningar.

    SvaraRadera
  15. Viktigheten att rädda=sanningen just så. Då. Sen.

    SvaraRadera
  16. Då är vi korrekt original man självutvalda och utvalda efter vad som passar och inte stör.

    SvaraRadera
  17. Ni andra har inte alls färdighet, gångbarhet och... lämplighet. Oj vad de är två om det sista. Barbarerna, gangsterna och de vettvilliga.

    SvaraRadera
  18. Just det. De är mixade. Inte att det är samma sak. Det finns manuellt, automatiskt och t o m synkroniserat...

    SvaraRadera
  19. Tvivlar att du är en combat eller upplockare ens med uppmärksamhet.

    SvaraRadera
  20. Bara diplomatiska och ekonomiska problem. Du är snart historia så.

    SvaraRadera
  21. Konstiga val av eran original man ni har gjort. Kan man ju undra.

    SvaraRadera
  22. Som gjort för en ny era av en ny typ av CP-skadade naturligt?

    SvaraRadera

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...