Aktuellt 2024

söndag 19 februari 2023

Upplockare, på gång läget i min blogg world global

Massor med upplock Samer, Indianer, folk och särskilt alla möjliga hus och enheter med kånkarångplock, blobbplock just nu jorden runt. Husen har en kärna som följt med och åkt i sinkholes. Nästa blogg handlar om live skrivet idag 19 Februari 2023. Där lite tips om var hus hittats. De är på väldiga djup en del. Oroa er inte. Det brukar gå bra. Hoppas ni hittar egna nu. Vi gjorde det. Många tusental hus. Även annat med. Det mesta handlar om Turkiet, Syrien och Bolivia. Bl a Ukraina är med nu också hörs. Folk från hela världen som var där så klart.

Antarctica kan behöva hjälp med fiasko ubåt i lava/lahar? Minst en kvar. Ser en till ovanför? Aha. De evakuerade den under. Men kolla om mera. Alla håll. Djupt också. Plock sidan? Ja. Minst en där. Mera kolla i Villarica(lavakammare) och Hawaii/Midway vulkaner. Även Alaskas. Helt på ytan. Augustine mera.

Ubåtar i och fiasko eller knepiga uppkomster. Jorden runt. Seamount Karibien eller utanför? Kolla deras plockar.

Begrav inga bodybags, säckar eller påsar. Inga lådor. Alla skall kollas av specialister. Kolla om bassänger har kollare kvar hela tiden. Annars blir det ett problem igen om det går för länge. Något kan hända eller plötsligt kommer ingen fram dit.

Omkring 1000 hus i Sverige hör jag från mest Turkiet, några Bolivia och Syrien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...