Aktuellt 2024

torsdag 2 mars 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

10 bilar gangnam.

Sveg, Avan och Stormyren-Estersmark. Arctic och Antarctic. Kånkarånger med?

Kolla gammalt. Kan vara viktigt. Reptiler och marint. Miris?

Plockarna fiasko en efter en? Skrothög redan.

Norbergs Slalomklubb... Finland kollar också. Murmansk pip också. Leppävirta, Alapiha...Varkaus... Estonia... Kaliningrad... Melnikovo? Frankrike eller Alperna, Pyreneerna? Gibraltar? Etna?

Polen och Belarus? Moskva och Leningrad? Riga? Mera Riga?

Är det bara här i Sverige ingen fattar något, reagerar eller trackar?

Skaffa er huvudkoll på ställena ordentligt, var de kan hamna och hur. Varför anser ni det är förbjudet att avsyna trackingen? Nej. inte bara mirisen. Mirisen har en motsatt regel som är gångbar för räddning. Att Civila kan rädda sig själva. Var fan har ni läst lagboken och vem har instruerat om medborgaren?

Jaha, varför är Polislagen uppfunnen? Jag och farsan registrerade 7 miljarder människor också. Som resultat. Fattar ni ingenting? Civilförsvaret måste göra sin insats om ni är såna med allt. Fan va bra!

Var i helvete är jag, så att säga... Var är Nordiska? Förbjudet på den basisen? Up yours, rikspolisstyrelsen och försvaret. Titta tillbaka med samma resultat? Det är ju erat fel hela skiten då.

Detta har jag klagat på i EU parlamentet och FN:s säkerhetsråd. De hade NATO att kolla detta med såg det ut som. Nu då? Med Anatoli också?

Home Sweet home. Ursäkta, fixa funka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar