Aktuellt 2024

måndag 27 mars 2023

Upplockare, på gång ALARM world global plus tips

900.000 Inari Indianer. Troligt Härnösand. Ubåt där.

900 grupp egna där och under Siljan.

Då måste man fråga sig hur det ska göras. Kaskelotplockare mera frågat. Hajar under Siljan, minst två.

Kolla gammalt, world global. Även fiaskon finns misstänker jag. Tracka vidare, t ex Arctic och Atlanten. Koll mera Baltics, Brittiska Öarna...

Så stora grupper måste att plocka enstaka indianer och samer/renskötare på en gång.

Kusten Bottenviken Sverige, Norrland mera. Kolla trenderna och Island, Barents och Sibirien... Himalaya och Indiska Oceanen. Expandera bara...

Egna hus nr 2 i Härnösand nere med fynd igår Norberg.

Är det med båda Arctic och Antarctica på olika plock? Vad mera där? Rescue units och annat?

Mirisen ta en god koll och larma misstänkt eller fynd.

Det är -30 °Ce i Nora Finland igen och igen. Ni får leta is, liquefaction, lera, lavy-tavy och nitrogen. Uppe och nere. Även älvarna, vatten-resurser och kanaler. Kånkarånger också.

Rapportera/fråga Europa-Car om mera. Fråga Ryssland om mera.

Östersjön och Nordsjön plus måste kollas om blockerat av laharer eller lava, debris mm... Det kan vara besvärligt runt de Brittiska Öarna att komma fram på vissa ställen. Fiaskon där? Ta fram alla fiasko-ställen med EU och kolla. Även Atlantic. Det kan vara smått eller stort samtidigt med Atlanten. Spaningen gäller om INTE aktuellt med vulkanutbrott uppe synligt. Här är det så alltid (Stormyren och Estersmark). Island samma. De vulkaner som inte är aktiva är ibland eller OFTA såna. Norge Sverige och Finland har samma tendenser med bara lite lava. Rörelser kan göra(vara exakt) samma syndrom och nytt.

Nu har vi lava i Norden och haft eller mera kommer runt om. Dessutom Tsunami och hål i havet. Då skall spaningen bara ökas och behållas. Nu är de kopplade till översvämningar, landslides, flooding, jordskalv mera här också. Spana just så vidare. Vi har skogsbrand i Spanien. Landslides i Östra Atlanten... Detta utgångsläge är allvarligt. Det är så creepy om de kommer tillbaka via sånt... Särskilt gamla, många olika laharer och annat. Och nytt eller samma! De kan t o m vara i uppkomster i älvar och stränder... Mitt i en stad... Detta skapar problem och nytt för specialsökare om marint och reptiler. Mycket allvarligt läge? Larma dem hur som helst. Mirisen syns också, det är kontrolll av vissa grottor och annat. Kolla om mera och med på täckning marint och reptiler. Skadade hörs i kajman...

Kolla om flex-ställen är ungefär samma eller byter stort ibland i systemen, Finland och andra exempel. Sverige kan vara samma, åka runt lite missat. Indianer och just Samer måste förstå att kolla detta och att värdera. Fråga och upplys. Kolla igen eller passa på att lära dig lite. Det kan vara era egna eller andra redan där eller förbi, kvar? Det förekommer att någon har åkt förbi, även tidigare, någon fast och någon plock fram och tillbaka... kanske speciella ställen. Ibland är någon bara just där nära utan anledning, misstanke eller vana (går att komma på). Även såna ställen kan vara med på nytt, t ex Nordsjön eller Atlanten. Även Ryssland och Europa, Norra Afrika... Fantisera! Under oss som vanligt...

Bara lite varmare vatten är ett sätt. Oavsett havets strömmar och hydrologi som more or less likely. Bryt din rebel stand och kolla!

Det är lite sorgligt att det är t o m andra plockares säkerhet som blir så här. Bara att leta på och larma på. Heja-heja! Tänk på att det är för sent om det syns något eller något borta bara. Det här händer uppe och nere som kommer uppåt ibland. Det är bra att någon kollar stället ibland, vad som kan vara där(får plats) eller vad som kan hända där. Mycket viktigt för t ex ubåtar och dykare, gamla(erfarna) och nya plockare. T o m combats och measuring. Eller en stealth, bodybags, skadade...

Räkna med auto rescue units och massplockar, blandade och layers. Övertäckta mm... Bara ett objekt kan bana vägen för mycket i lera eller där det blir hål. Upp och ner, runt om helt... Flera objekt, kanske krångel och vips, nya hål eller grottor i samma...Det kan också vara creepy för alla eller någon/något uppe.

  1. Du iakttar och känner igen något. Dig själv.
  2. Nu gäller det att du känner igen lite till och någon annan.
  3. Inte så illa. Nu skall det kanske räddas, alltså larmas och kollas.
  4. Om du är osäker, begär hjälp. Så enkelt är det.
  5. Mera iakttagelser av andra eller du själv? Rapportera.
  6. Fråga om nytt skulle nå andra direkt möjligt.
  7. Fråga om samma manskap och utrustning räcker till.
  8. Glöm inte chemkoll(utrustning), propellerskydd och syrgas, maajujju och snabbkoll igen. Ibland hörs någon snart med aktuell eller gammal info.
  9. Kolla med uppkomster, andra plockar och nästa larmare om de vet. Tyvärr måste man lära sig hur det fungerar ibland, plötsligt eller som vanligt. Vanligt med mera nere och debris?
  10. Har anläggningar nytta av detta? Eller fiskare/jägare och fritidsfolk?
  11. Har specialister och räddningstjänst nytta av att veta? Precis som om de du plockar eller säkrar.
  12. Små barn kan dyka upp nästan var som helst. Kommer man åt dem?
  13. Är lava-plockare aktuellt eller bör känna till något eller någon? Larma vid misstanke/osäkerhet. Även om platsen.
  14. Sökt alternativ nära grotta och om pip? Fråga.
Det är lite upp till dig med samarbete och en korrekt profil. Kan ta tid att lära sig. Ibland kan någon något eller vet vem som kan. Superplockare begagnar ödet och sitt omedelbart. Verbalt.

Nu börjar det att hända något.

Chemkoll, propellerskydd och syrgas... Funderat på en explosion eller något som gått sönder? Eller en svart låda? Blue Sky auto?

Det finns något där nere ibland. Men om du sköter original man(människa) funktioner galante HITTAR DU MERA. Om du nojja har om vill inte, hittar du inte och räddar inte. Det hör inte till. Bara förklara. Skiten hör inte heller till normalt i alla fall. Bara att komma överens.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...