Aktuellt 2024

torsdag 2 mars 2023

Upplockare, på gång Allmän polisanmälan

För många bränder och "händelseutvecklingen" ackompanjerar klart att powergrids härjar. Mat är ofta förstörd och åtgärder om t ex annat än pengar och värden har switchar bort praktisk och kontrollerad kvalitet och synkronisering. ...Klicka

Just nu förekommer mängder med strömavbrott i Finland och Sverige. Blixt förekommer med tekniska fel och bränder i t ex Norberg.
Morfar kan finna orsaker som kan härledas misstänkt till Forsmark. Även elimport kan vara med.

Upplevelsen av människor faller in och med händelser. Konkurser och ekonomi kan sålunda vara felaktigt synkroniserade och tillfälligt/permanent felbedömda eller strategiska inkluderande statistik och andra orsaker även med brott.

Du får liksom andra inte syssla med andras egenskaper eller funktioner igen.

Rent fysiskt har väderblixt som här producerat sin närvaro i Februari. Direkt på en rad med vattenskador, läckage och bränder. Varningarna är iakttagelser sedan före MM av bl a farsan och mig. Även problem med till- och ombyggnationer har påvisats. Hela fiaskon förekommer. Min närvaro här vittnar om upplock och vidare utveckling i ärendet sedan en lång tid och på nytt. Permanenta och återuppleva syndrom förkommer möjligt i en mängd som möjligt berör renhållning, luftkvalitet och handel/transport, boende och vistelse. Misstanken blir automatiskt genererad.

Detta noteras av även säkerhetstjänster och myndigheter. Rapportera gärna iakttagelser och problem. Även räddning och upplockare. Håll sinnenas frid som original man och snart hittar någon bevis. Situationen är redan geologisk och fatalt angenäm problem.

Barnens situation får inte medföras kvar eller på nytt i problem. Möjligt är begränsningar också en liknande vanföreställning i jämförelser med mängd människor och utformningen av passeringar. Exempel är en entré och parkeringar, evenemang mm. Andra är statisk elektricitet och sporadiska känslighet för doft, även från natur. Slarv och mindre olyckor eller hur någon eller något händer sig olikt.

Tack för uppmärksamheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Upplockare fiasko på gång. ALARM Reptiler Norberg.

Rönningstorpsvägen. Björkås, Mimerlaven, gruvorna, villasamhälle nära, Norberg. De har Samer barn i orm i kajman, en bonde i reptilfortfaran...