Aktuellt 2024

fredag 17 mars 2023

Upplockare, på gång Arctic och Antarctica

Arctic and Antarctic ice sheets...


Inte så illa beräknat. Fick med en liten skiftning just nu. Morfar med kalibrering och ge märken åt olika upptäckter. Fråga vem som sköter om det först.

Jag räknar med att debris, liquefaction, lera, salt och chem measuring med biomassa ger intressanta sökningar och vetenskap. Samerna och indianerna i "Anglacsee"... Tips: Studera mat och dryck.

Mera projekt? Omgivande signifikant hydrologiska data med temperaturer, Ice Fort Sun Fort AA? Welcome! Nyttiga produkter för allmänheten, t ex livestock. Dessutom kan man snart jämföra upplock specialist data gissar jag. En del lokaler är både lämpliga och olämpliga att vistas på eller i. Våra gamla märken kan van vara av intresse.

En skillnad är möjligt Arctic att nå detsamma, vad jag upplevt, men detta borde ha kommit ikapp. I Antarctica är man mera noggrannhets-störd om detsamma. Det borde vara lika enkla projekt. Vi combats har en nyckelroll som man vill exponera till nytta. Nu kanske det är möjligt. Full respekt som vanligt. ALLT detta handlar förr eller senare om risker, skador och liv och död allt för enkelt. Både Arctic och Antarctica med indigenous och internationella plattformar stödjer och reglerar gott med respekt och förstånd. Även denna ekonomi är signifikant och blir alltid ett måste. Det släpper inte och hinner i andra fall bli generativt. Jag ser gärna en belöning och erfarenhetsmässigt en lättnad möjligt. Även som ett andra hem. Pionjärerna ska inte varken frysas in eller grillas. Att skapa ekonomi är A och O, egentligt som annars, var som helst.

Vi ser framtiden, eller de extrema möjligheterna. Lite. Men det behövs lite mera. Hela världen har kostnader i och om sig med detta. Där är kontoret en cykel eller skidorna när det måste... Ekonomi får glida lite mänskligt. Man måste komma på var, hur och när man kan behöva omväxling och kunna bry sig om sig själv. Nu vet du var du är, när du är där. Lika coolt som du är ett objekt... Heja bara!

Hoppas att våra bidrag hjälper. Tänk dig en färdväg med självräddningar...

Just nu är några hundra i gömma under snö och is. Kanske där en fläck är inte... Antarctica.

Flera i behov av specialister och närvaro på andra ställen.

Flera måste sökas. Arctic.

Tack för din goda vilja. Presentera den! Du är värd det, även om det väntar. Mera sånt! Lite ordning och respekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...