Aktuellt 2024

onsdag 22 mars 2023

Upplockare, på gång

Om du plockar är du inte där som lotteri, att vinna innan du täcker och plockar, även utan larm och order.

Det ska inte vara lättare för dig att vinna på lotteri än den upplockade. Din lotterivinst behöver du själv om det blir så att du behöver plockas.

Larmtjänsterna förutsätter detta. Även mirisplockare och superplockare. Det är inte konstigt att Anatoli åkte dit för att de inte lyssnade. Allt blev knas. Sedan blev det massfiaskon med viktiga plockar och ubåtar igen alltså. Före, under tiden och efter.

Detta är egentligen vad du borde räkna med, precis vad de upplockade vill och förutsätter. Minst problem. 

Inte konstigt at vi inte ens hittar våra egna eller om de är kvar eller helt borta.

Detta skall fungera även för polisen, räddningstjänsterna och mirisen.

Just nu tilläggs detta säkerhetstjänsterna och konvent, regeringar, parlament och t o m vilken diktator som helst. Alla kungahusen. Alla problem är genomskinliga.

Behöver du hjälp har du kanske ingen nytta av dem utan detta förstått, lika väl som vad en superplockare och combats handlar om. Combats är utanför och särskilda i evighet. Detta klarar superplockaren och är rätt kunskapsnivå för att söka, undersöka och rädda.

Ja. Vi ser att ni inte förstår original man. Nu kan jag rädda alla egentligt. Men är inte i tjänst. Det måste ni själva lära er. Våra tider så är begagnade, mycket nytt och ersatta metoder och kontroller vidare. Ibland behövs våran kunskap som är först och främst dokumenterade platser och sök-ratio eller kan ses som förslag.

Vi är individuella och många skadade. Jag är förtidspensionär. Dessutom skall man knappt göra det vi gjort som är många big papas. Men det är samma sak, ändå omöjligheter för andra. Mycket  är direkt. Spelar ingen roll vad du företräder eller verkar för eller mot. Det är vi som har uppfunnit och utvecklat metodik, redskap och verktyg för detta. Internet och multimedia ingår. Det är våra förslag som använder finanser täcks för syftena. Jorden runt.

1. Ingen får störa, använda eller förstöra original man. 

2.Använd de tilldelade resursernas begagnade öde att du är fast där av någon anledning. Alltså de larmare och räddningar som anges beslutade och verksamma för dig. Precis att du har ett hus eller en bil, eller nyttjar allmänna kommunikationer innebär samma för dig.

3. Det går snabbast och säkrast om du har egna som vet vem du/ni är och var, dessutom gärna hur man söker er. Fråga larmtjänst eller räddningstjänst, polisen eller dina lokala företrädare om sådant.

Om du hamnar någonstans är det enklare att ha räddning och specialister för sånt snarast. Detta kan inte vi, men kan ta reda på eftersom vi är som ovan står. När det gäller egna.

Om någon nekar till ovan föreslaget får även andra ingripa och anmäla den personen hos polisen. Andra betéenden som handlar om "rätt", brott eller t ex värden följer med i alla fall.

Det verkar finnas såna där "skyll dig själv" om detta kvar. Blue Sky Auto. Ni har inte myndighets-anpassad rätt om detta i de fallen heller. Aldrig om mina egna. Om du söker en privat klan om det måste du föranmäla detta hos polisen som särskild ansökan eller verksamhet. Du bör bli anklagad och misstänkt först vid behov eller beskrivning. Sedan förhörd, troligt fängslad. Hur egna löser sånt är inte en "sil" eller ett sorts krigs/offer eller klant filter.

1. Du hör inte till. Även fel kommer vi att beklaga, eliminera och tillrättavisa. Alla sätt.

2. Du har inte en rätt vare sig personligt som världsligt. Även fel kommer vi att beklaga, eliminera och tillrättavisa. Alla sätt.

3. Du har inte färdighet, lämplighet eller gångbarhet alls. Du saknar egentliga eller jämförbara bevis utan sådan rätt i alla fall. Absurt, helt enkelt. Detta inkluderar även procedurer, beslutsfattande, undersökningar och historiska perspektiv. Även fel kommer vi att beklaga, eliminera och tillrättavisa. Alla sätt.

4. Det är polisens lag att fullfölja information om detta i handhavande. Men alla andra säkerhetstjänster och objekt har redan förstått att de kan se polislag och brott genomgående mot(om) oss. Men jag informerar är inte lagbrott.

5. Om du ville vinna på high treason har du inte tiden på eller med din sida. Detta äventyrar dig och säkerställer en felaktig källa bland dina egna. Vilka "sent" som helst. Där likställs samtliga försök oavsett annan tänkbar målsman och redan evigt. Övrigt blir annat och ogiltigt, absurt ändamål, blir förklaringen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...