Helt egna diskar. Egen gourmet och kulinar feeling.
Annars borde ni kompa och sälja på en nöt-marknad. Det är så skamligt att detta bara sonika ansetts kosta och idag kostar en oxfilet 500 kr/kg. Ush för gris i köttbullar normalt. Det får heta stix-bullar nu för mig. Stix är gris och fågel, alla blandningar och sätt.
Beef and Stix klarar de inte av alls. Osthyllan och salami försvann också. Samma med sushi och det blir smörgåstårtor som är äckliga. Bara massa oljor. Äckligt.
Nu ser ni resten av marknaden, alla utan och t o m med fika och servering/restaurang. Allt mellan himmel och jord... T o m konditorier med mat och restauranger klarar inte av detta. Även snabbmat har bara gris... Pizza blev bara eller nästan vegan och gris... Krogarna har bara gris hela veckan...
Nu ser ni glass och godis... Frisörer och fotvård, massage...
Vill inte ni ta av er skjortan när ni ätit nötkött?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar