Aktuellt 2024

onsdag 19 april 2023

Dagens indian-trick

Ser ni nötkött som delikat och särskilt som vanligt totalt för sig själv i butiker och restauranger? Inget alls. Inte ens avdelade egna hyllor och bra datum klickar. Kalv=fiasko. Gris och fågel tabu i samma. Även sallad och ost, lamm, get, häst... Ska vara för sig. Aldrig nära ägg, fisk och bröd. Inte heller rengöring eller papper/kattmat mm...

Helt egna diskar. Egen gourmet och kulinar feeling.

Annars borde ni kompa och sälja på en nöt-marknad. Det är så skamligt att detta bara sonika ansetts kosta och idag kostar en oxfilet 500 kr/kg. Ush för gris i köttbullar normalt. Det får heta stix-bullar nu för mig. Stix är gris och fågel, alla blandningar och sätt.

Beef and Stix klarar de inte av alls. Osthyllan och salami försvann också. Samma med sushi och det blir smörgåstårtor som är äckliga. Bara massa oljor. Äckligt.

Nu ser ni resten av marknaden, alla utan och t o m med fika och servering/restaurang. Allt mellan himmel och jord... T o m konditorier med mat och restauranger klarar inte av detta. Även snabbmat har bara gris... Pizza blev bara eller nästan vegan och gris... Krogarna har bara gris hela veckan...

Nu ser ni glass och godis... Frisörer och fotvård, massage...

Vill inte ni ta av er skjortan när ni ätit nötkött?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Behöver en förmögenhet och omedelbart en bostad. Dessutom får ni nobben vad som helst. T o m aidssjuka kommer troligt härifrån p g a barbare...