Aktuellt 2024

söndag 30 april 2023

Upplockare, på gång ALARM world global

Stockholm special pek-session. 60 degrees.

Maajujju med möjligt. Samtidigt flera andra i/och från Norden också maajujju, ofta indianer och har egna livestock. En del splittar och letar andra och livestock.

Lär dig nästa larmare och plockare smart eller möjligt. Koll med andra så det blir bra plockat alltså, och åtgärder/transport. Det måste kollas ändå.

Ett knep provade jag nyss: Euro-car. Mongoliet och Kina. Kolla om de(ofta indianer, även Samer alltså) ser fiasko nära eller ingen plockare där.

Nästa knep: Guineabukten och Carlsbergs Ridge.

Orsak är bra koll nödvändig. Även botten i grottor. Dessutom bra om klart på reptiler och marint. De orkar med Antarctica och Arctic. Sök mera såna, t ex Indien... Sachalin, de vill dit av någon anledning. Vet inte varför. Eller ut från inre Australien till kusterna, alla håll. Kan vara såna. Jag lovar. Efter Wildfires är de där och ni får tävla med dem om och i det nya gröna! Kom ihåg att det behövs specialister på reptiler med marint, olika just wildfire och liquefaction. Båda morfarna med upplockare. Space-weather! En riktigt vidrig kajman klarar av att göra bo i båda och kanske igen, lever på att äta egna ungar. Räkna med debris och t o m is, ibland nedåt. Ibland är en reptil nyfiken som varit i öknen eller på badstrand. Eller i stan. Samma i Arctic och Antarctica. Sett det själv. Var mycket försiktiga vid plockunits. Lika där.

Flera storplockställen är knappt möjliga alls utan indianernas kunskap och samarbete sedan förut och igen. Livestock-indianer vet en del. Fråga. Eller fråga om du är där du inte ska eller snart kan inte vara där alls. Miris vet ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm. X-ray and thoughtful warnings remain or rush? ALARM world global

Sun x-ray. Investigate intensifying seismo combined with periodic sea peak period and significant wave height. Volcanic lava, ice and debris...