Aktuellt 2024

fredag 5 maj 2023

Hm. Not even what billions can do.

Nu tjafsar VPN och med HELT onödiga  charts i McAfee appen igen. Dessutom Drive igen och igen vid uppstart. Ingen vill ha såna grejer, skriv ingår automatiskt val en gång med kostnadsbärande för sig. Annars ett pris. Dessutom varför ange avbrott om automatiskt? Så trög ap som inte hittar på en gång är värdelöst och irriterande. Dessutom finns ingen uppdatering eller programstörnings-fri del med. Inte heller enheter i omfång och begränsning. j heller Acer om plattform och säkerhet för mina egna producerade eller projekt.

Windows 10 Home har tappat creator. T om Paint och text kan inte meddela vad som passar och var. Dessutom är inte detta en Skype plattform eller Office plattform. Inte normalt musik och fil tjänster heller.

Till detta inte Browser dator med begränsningar eller försök att styra eller riva med andra tjänster eller det tjatas om.

Om jag vill ändra detta vore bättre. Men som den är, inte nya chansningar för krypterade pengar och betalningar som binder med Använd eller ej. Varje Browser tappar farten och meningen också. Även "apparna" ni har är Programvara, inte appar. Annan programvara och enheter igen alltså. Uruselt koncept.

Vi har viktigare saker att se över. Generering in i detta ni gör håller inte med t ex text och rita eller ljud. Att koncentrera det till ikoner och populärisera "aviseringar" är absurt. Här och nu känsla. Orsaken är just detsamma som en browser klarar av eller ej, men oftast eller numera alltid med internet. Inte alls bra. Använd Windows och DOS som front emblem. Det finns ingen utveckling för t ex en passande Utforskare eller skrivbord heller ännu. Om det går att hitta?

Ok. Folk surfar. Men varför surfar ni bara tillbaka!?!?! Sånt kan bara Office producera eller projektera, sedemera publicera... Nu åker ju McAfee med. Och browsrs... DET kan bli problem!

1. En editor kan vara Intel baserad? Eller internet.

2. 1 igen.

3. Tangentbord smidigare, hur man använder räknas med. Språk och tillfälle.

Igen är alltså program. Eller hur. Var är enhetshanteringen lojal nu? Hur ska Office och Drive hanteras alls? Hur ska mina loggar räknas möjliga, som kanske Intel erbjuder? Hur ska back-up memory och mass-storage fungera? Var fan tar våra pengar vägen!!??

Ska ni tillbaka till att Adobe behöver annonsera sig och sin nedladdning nu på datorn eller internet om man inte ser sina grejer?

Så driften av MS och annat finansieras av vårat men ger inget? Ni ser ut som pirater, gossar och chicks. Utan återvändo. Dessutom redovisar inte en enda plattform sådan säkerhet. Ser så ut.

Hur många miljarder dollar har detta kostat tills detta?

Tänk om marknaden slår till med "Vi har kollen, häng med"!

I Sverige får inte du som andra person definiera "tjänster". Det gär creator. Sluta med det där kommunistkriget som redan är fiasko, dessutom omöjligt. Alltså är det förklaringen. Längre än så kom ni inte i alla fall. Känner du dig peppad nu?

Fråga Gangnam!

Ser ut som vanlig King-nam i alla fall... Det är man earth och farsorna fortfarande hur ni än gör. Men men...

T o m barnen förstår detta.

Sitter "fisket" i hårdvaran? Då fick du knåpa och baka ihop en amöba? Ta hand om den då!

Hur ser man amöban? Enheter! Uppkoppling! Inte har ni hoppat över feelingen "aj då, någon annans"... Det är ju ekvationen ovan!

Utvecklat som och för "Folk gör eget".

Mot förmodan var risken ett virus eller en mask. T o m mirisen och upplockare förstår detta.

CV runners...

Heey! Be careful about others! Kids too!

It's either the Indian or the weather.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm. Ska du bli seismolog eller Combat superplockare?

Man glömmer fackuttryck, men att studera och jämföra t ex sgo.fi figurer och ozone watch med geomagmetisk pol verkar intressant... https://a...