Aktuellt 2024

tisdag 9 maj 2023

Hm.

Om jag har två laptops med var sin telefon, varför håller inte jag rätten att styra vilken McAfee som har vad? Om jag förlorar en ny telefon får jag ersatt en gammal?

Varför krånglar ni med allt på en gång? Varenda grej är DIREKT OTILLGÄNGLIG. Inte ens två laptops har vad den andra gör och inte tillgängligt. Varför har ni inte fixat sånt? Det kan vara enda sättet. Att ha bluetooth är ju till för något. Varför har inte Android och Microsoft grejernas samarbeten? Det är ju köpprogram och antivirus samma.

Sorgligt att se. Samma med bara ett tangentbord. Varför inte skriva på den andra lap-topen på en gång med byte enkelt? Samma med telefon. Ingen intelligens. Bara väljer hörlurar eller annat när man HANDHAR telefonen.

Dessutom en enda mus markeras med två enheter. Varför inte komplett eller ej och hur man kan använda den? Just med switch extra tangentbord.

Ser ni vad som springer? Taggar... Och MS Office haltar med bisakletas 365 försök. Knarkare kommer det hela tiden fram. Dessutom gangsters. Ge dem en rejäl omgång med MS, Acer och Android... Även Google. Men använd inte som förut, bara jobbigt. Lös det med vad som redan finns använt och användbart, vilket inte alls är där just nu, men finns... Creator! Men din rengöring ser inte alls bra ut, eller hur. Jag tror fan ni knarkar allihopa.

McAfee tar ju priser över 365. Makalöst.

McAfee protection center är otillgängligt på Windows 10 Home. Orkar inte vänta. Vill inte se Bing, dubbel fiske och pop om drive, ingenting längre. Blir jättearg på allt onödigt. Alla VPN och datapriser...

Om ni är programmerare VISAR NI DEN PROFILEN DÄR. Inte heller ikonsladder kommer att fungera. Ingenting i MS Start-meny är intressant direkt. Dessutom flikhantering som flippar i Edge(10 Home), blir bara streck kvar. T o m göm eller fäst meny är såååå skönt slippa fladder.

Taggar skiter vi i, oavsett viktighet. AI och Bing tjat är inget att ha bara för att browsern syns. Vill inte se såna meddelanden som "Klart - kör på" eller annat med knappar. Jag bestämmer vad jag tycker som användare och avvikare. Det är eran programmerares plattform, att ha en kundkrets.

Jag har sagt det förut. Agent togs bort. Fel. Dessutom klubb med inloggning inte aktuellt. Händer sällan att anpassning skall vara möjligt. Inte ens med enheter.

Dålig plattform. Många och tidskrävande uppdateringar och nya jämt. Var är erat fel? Jag bara undrar.

DOS har också regler men det blev segt? Visst har MS riktig policy kvar sen vi programmerade och guidade, tipsade. Fråga om det passar dos. Kanske felet. Skulle kanske uppdaterats lite friskare det med. För mycket fara, sjukt och idiot numera det mesta annars. Satan vad style ville komma fram också... HTML skulle förenklas samtidigt... Ser ni Course och Courseblock!?

Tänk när DOS kunde varit Radio och uppdatering! Eller TV. Var är alla handikappade? MS dans med krycka? Prova...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Det kom ett riktigt spöregn. Halv tre på natten/morgonen. Det var riktigt stora droppar!