Aktuellt 2024

onsdag 10 maj 2023

Upplockare, på gång

Blue sky auto plockare söker genom grottor och sprickor med bl a laharer. Troligt en del nytt.

Verkar vara Stormyren och/eller Estersmark med och t ex andra mera lokala källor och eller andra vulkaner.

Kolla Magma och Phivolcs, även annat kontinentala och hav eller Arctic och Antarctica. Möjligt någon extinct med som är i samma system eller varit/blir i bakgrunden. Även extinct kan ändra karaktärer helt eller stundvis kan finnas.

Flera larm under natten och denna morgon om lava-amfibie eject, folk i grottor och plockar eller i fordon.

Jag blev så trött att jag måste sova.

Nya medhjälpare förekommer ibland. Trevligt. Men ubåtar hör vi inte så mycket av just nu. Inte heller hur stort det är. Flera laharer och world, global gissar jag.

Oftast är det löst material och aska som märks av laharer. Men riktig lavaplock ser ut att vara med direkt eller nära.

Alla objekt. Bra koll uppepå, Marint, reptiler och vilt. Okänt om hus eller mirisplock just nu.

Tänk igen på is, hål i havet(och grottor och sinkholes!) och propellerskydd(folk uppkomst och i vattnet).

Combats och sökare tips. Tänk på ändrade tryckförhållanden i grottor och hålor. Alla håll och sorter. Om instängda. Då kan någon eller flera lokaliseras och vad som händer möjligt för plockare och combats att ta reda på. Särskilda larm kan förekomma. Åtminstone bra koll. Även nitrogen/chem och annat otrevligt, t o m konstiga marint, reptiler och vilt...

Annat tips. Inte så vanligt att direkt förstå. Olika massor med liquefaction i sig skiktat eller stundvis.

Fråga om hjälp med dubbelkolla gammalt kollat. Även helt andra platser på jordklotet. Ibland hörs någon kanske eller igen.

Flera jorden runt kollar och rapporterar igen.

Det brukar gå bra, men vissa ställen ofta(nära handfull) misstänker jag att tectonic och volcanic kollare börjar snart undra vad det är för ställen. Även storplock och sjukhus, anläggningar mm.

Till slut blir en som är aldrig rädd för vatten rädd i alla fall om en situation. Då är det bra att prata med någon som kan upplock och rutiner eller själv klarar sånt. Det är t ex tekniskt intressant för marknaden och olika experter. Bara en ubåt eller ett fartyg, eller varför inte ett flygplan. Combats lokalt kan förstå snart vad ställena är i sig för olika objekt och händelser. Rapportera gärna eller fråga om det är med. Sånt kan lösa problem som vid laharer och annat någon gång. Ibland blir det en extra checklista på ställen. Svårt avgöra eller kanske känt redan. Kan vara avlägset, en sidoeffekt eller något nytt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Demo "DJ chapter wrote love" 2024