Aktuellt 2024

söndag 7 maj 2023

Upplockare, på gång

Rosa moln i sin dager. Men har vi missat syndromen och känslan runt om vad som pågår. Kanske de ser en annan färg även av space-weather. Härledning till fissure på glaciär blir vulkan lava med samma... Allt där mysterium och måste kollas allt.

Men hur gör naturen? Kan detta synas ytligare eller subytligare med volcano lakes och olika caldera fortfarande?

Mycket att fundera på. Blixtar och dunder. Hur nära kommer raset inuti och nära? Är plockarna där och ok?

Har vi en liten kaviartub av uppvärmning? Energi finns. Men hur och när syns den och var vet vi först att man inte kan vara? Vatten och tsunami. Varmt och kallt. Is eller en större is nära eller djupare ändå? Kommer den uppåt?

Hittar vi grottbildningen och de olika delarna av dem? Är samma grotta under mera eller kvar? Är det en annan sort på lava och annat tills lava? Hur mycket av havet vill vara med där? Eller rasar det ner/sänks där eller nära? Kanske en stad eller en flodbank, ett kraftverk... Finns det mera nivåer och energi? Den vill dit?

Jorden är fantastisk. Man vill bara vara kvar. Hur än djupt man hamnat.

Men dimma och olika monsuner eller sol i kvadrupel? Huh.

Vi får väl fundera på varelser... Hitta alla och allt.

Men en sak förvånar mig. Ingen geolog svarade på om explosioner gör ett nät eller en serie av grottor. Man förstår att någon klarar sig summa summarum. Det är inte så pjåkigt. Borde inte vara det. Jag hör en sån. Superplockare! Kebnekaise...

Jag ska igen tala om att det är människans påfund och oaktsamhet som skadat människan. Mest. Även i underjorden och på marken och vattnet. Men se upp. Misstro inte. Någon är där om är där. Bara att komma på det.

Kraftverk någon vill klara sig... Kina.

Nu ser du mina namn: Canasherna, Kandeldanska, Padmafs, Triberna, Salkvarken...

Det är något annat som sticker upp än du själv... (håller oss uppe). Hm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lie to Me