Aktuellt 2024

måndag 5 juni 2023

Upplockare, på gång tips

Titta inte bara. Ni kan redan vara observatörer åt specialplockare oftast om det är mera och lite krångligt. Bara fråga eller larma. Meningen är att "återuppta" och "återställa" plockandet när det är lämpligt och nödvändigt. Även ordinarie. Lär dig direkt var du och andra kan inte vara alls eller bör vara, helst hur. Att upptäcka tidigaste är nog bäst. Tänk på att ubåtar och superplockare snabbt kollar läget och räknar med något, kanske som passar info som tillgås flera. Dessutom är det trevligare om räddningstjänst och specialister hittar ny eller nödvändig info. Det är sånt man inte ska missa. Fiasko vill gärna ha info, klartecken och ordningen återställd, känns bra så.

Om det stannar upp bör någon vara enkelt koll på som täcker. Kan vara superplockare och själva utformningen som klickar, t o m flera på raken. Ofta finns orsak fel plockställe. Men det måste kollas hur det fungerar. Nere och uppe. I och vid annat.

Ha en fin dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm. Combat missions.

Swedish police. They are Nazis and terrorists. High treason. They have uniforms and pick them world global for preparing and performing all ...