Aktuellt 2024

tisdag 11 juli 2023

Hm.

Släpper ni allt på Arabvärlden och andra privata, magnifika original man I alla fall? Som om vissa andra krigar så blev flera bara.

Bu för neutralitets-visioner i andras portionering och vanmakt, där den lättar i inga besked eller rättvist alls. Vi ser ju redan igenom dessutom, vi andra.

Jämför knarkarsläpp och Rosqüt, vapenslätt, släpp och toppning, även terräng. Ni tror ni är rätt då...

Ge fan i indianer, upnorth och "uppbackningen" igen, dom ni stal amöban och kräver den...

Ni är inte vad t o m fi använder i uttryck, som eller ens om... Rättfärdiga.

Bu för NATO komplotten också. Bu för Royals som krävde detta och Royals som förbisåg detta med "prank-effekter". Erat hemliga krig är fusk förvärv om rent spel gäller.

Ni har förlorande menigheter om andra bakom er när det gäller andras. Dessutom är styrkan och manskapet ett skämt mot er själva. Bara lättare resultat godkändes dit ut... Visa de gamla resultaten nu då!

Om och om igen har ni ursäktar er inför indianer. Men detta var oväntat. Tar en liten stund bara för original man att backa undan evigt inför bevis och det ni nu blivit och gjort. Vi är original man, den stora massan. The man is too big, the man is too strong...

Fråga Putin och Selenzky om bevis får du se... Nu blir det ut snart. Som Talibanerna och Kaukasus. Annars får vi bara skiten, och tittar på igen... Ni anar ingenting...

Läs här: Indianer tar inte order liksom etablering i folkmassa och utsikt. Fråga!

Snart ser det ut som Harward och andra, bara stan...

Heey indi, they're gonna learn...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.