Aktuellt 2024

torsdag 27 juli 2023

Psykopath scene - dags betala priset sanningen

Det är svårt att begripa kostnadsfisket på olokaliserad och hemlig internet. Jag tycker inte om det alls. Det är till skada för alla och helt ovidkommande gangsterspring om normalfel och dithän problem. Det där är misstänkt vad som helst redan och dömda för grova brott.

All formalitet, kännedom och försök att binda kontakter rättfärdigas av naturens mänskliga element och felbarhet igenom denna ovidkommande trend och lycksökning. Det är inte alls vad som kan pågå när det gäller.

Högförräderi pampar och profiler går motstridigt både tillväga och premiärt i fight och har inga som helst förklaringar, försvar eller maner. Alla har bevittnat en enda felbarhet inklusive en odelbarhet och dominans som sträcker sig utöver auktoritet, praxis och möjligheter.

Mig får ni varken politiskt, religiöst eller tillförlitligt något alls så. För mycket gangsterskola och galningar. T o m andra uttryck och fasoner där en genomskinlig vet begagnat döden, terrorn och omänsklighetens nya vilsenhet.

Fortsätter ni så tar vi bort den fria rösten och är tvungna att annalka både behov, begärt och skenhelighet som kostar och smakar. Men det underlaget står sig klart i högförräderi. Om det är sanningen åker vidkommande med i utredningar om vapen, knark och illojala hämnder utan försvar. Sån är lagen och du skyldig att vara införstådd och motverkande.

I den godes namn, det här fortsätter. Det finns ingen som ska klara av det där på det sättet heller. Inför döden står de lagligt. De vet vilka de är redan. Men inget händer. Våld, menighet, på papper och centralt enterprise ingick redan.

Numera finns ingen säkerhet. Inga åtgärder klassas gångbara och bara multipla risker och fiasko. För ingenting.

Ge upp. Försvinn. Lägg ner allt själv och visa dig aldrig igen. I dina föräldrars eget namn och själ. Om du inte kan vända om dig nu och vara normal är ju just omöjligt att du vill kan, bestämmer och får som du behagar. Ingen vistelse är riktig för dig längre. Kommer aldrig att bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...