Aktuellt 2024

onsdag 27 september 2023

Hm. Rut och rot bara fel nummer. Alterithus.

Dags för takbyte, t ätt och fasadtvätt. Före MM var katastrof och dyrt blev det med kombinerade saneringar, materialsaneringar även markläggning, takläggningar, fasadrenoveringar och t o m inåt. Även garage och förråd, balkonger, stenläggningar, dörrar och fönster.

Nu måste man hålla efter.

Föreslår att detta med detta kräver redan insatser som är generativa och just ett bygg- och anläggnings-sensibeltprogram.

Allt regnande och vind sedan 80 och 90-talet har fortsatt. Tror inte redo för människan ännu.

Koordination med mikro och mini infrastruktur åtgärder. Kostar för mycket att göra som förut. Detta pekar redan på samma.

Föreslår ett Alterithus program utreds för mark- och fastighetsägare. Där marknaden erbjuds klassifikation och köpslår med bidrag.

Fastighetsägarna bör ha dokumentation i den klassen. Möjligt blir skattesatsen lägre.

Fortifikation med säkerhetsklass bör nämnas.

Stenungsund modell föreslås. I miljöklass och bekämpningsklass.

Klarälven. Torsö och Meriestad, Stormyren... Samerna egna..

Fyrkammar-riksdag! Pengar kan finnas men de behöver definition och program med förankring. Privat följer samma regler.

El, vatten och avlopp, internet och väghållning med många standarder har manipulerat fram en fälla skall undvikas. Mycket ovisst och obehag, kostnader och knepiga enklaste egenskaper verkar föra sig samtidigt. Detta får inte bli ömsesidig ekonomi besvär, ej heller för marknaden och mörkertalet på svinn, lokal korruption och den modell som t ex räddning och säkerhet utsätts för. Människan och medborgaren redan i fokus.

Beslut om tillgångar och efterfrågan med kontroll av medel som köpslagning tillgår, själva verkstan är som en liten börs. Detta skall börsen klara av gissar jag. Men "deras" (börsens) pengar kan bara gå via regering och riksdag när anses rätt. Riksbanken får klargöra sin rapport och statschefen bör ha viss insyn och avkunna etablissemangets egna egenskaper för sig när tillämpat, symbolisk rättvisa med expertis kan vara sakkunniga och egenskapliga. Om regering och riksdag finner orsak till fel eller okännbart har två kammare särskilda uppdrag inför Alterithus expansion och Alterithus nedläggning, där t ex kommuner, länsstyrelser och media delges prospekt information, vilket i sin tur tillgång av ALLA medborgare. Huruvida sammanhang och situation bedöms kan vara av säkerhetsklass, allså en enhet myndighet till samlat. Dessa kan i sin tur handha en viss kontakt och expertis tillgänglig som kommer fram av 4-kammarriksdagen. Exempel är upplockare och specialister(sjunkhål). Detta projekt kan balansera räddningstjänster, som bör vara kvar helt enkelt. Börsen kan i sin tur med detta ha en extra koll på angeläget och av bedömning samverka eller föra vissa protokoll som statschefen har tillgång till, eller just regeringen eller departementen. Även MP inom civilt och militärt. Förmodat kommer en viss del av Nordiska parlamentet ändock om motstridigt ha en viss funktion eller insyn om så anlitas.

När andra sektorer beivrar sin medgång bör kanske något göras.

Meningen är att anpassa och smidiggöra efter räddning och behov, att detta inte klickar och fostrar medborgaren och marknaden. Sådant material bör avkunnas efter lämplighet och signatur. T ex Riksbanken, säkerhetstjänst och lokala råd och tillfälliga.

Det som regeringen redan har som uppgift anses utvidgat med detta, förhoppningsvis av kvarstående och ny demokrati, garanti och välfärd.

Pensionssystemet bör uppslås överfört från sjuk- och garanti-ersättning till domfast proportion och avlasta oegentligheter även utan ekonomisk situation. Allmänna polisanmälningar blir sekret utan visdom, räckhåll och åtgärder i det befintliga systemet och dess underhåll. Proportionerna missanpassningar skall undvikas. Förtidspensionärer skall ha en egen garanti och framtid där sjukvård inte skall regera, ej heller med säkerhet.

Samtliga regeringens förslag i tid och otid tyder på brottslig karaktär, inte bara verksamhet. Dessa avslås alltid i synnerhet och fortsätter. Nu skall det bli omöjligt eftersom ingen kan beskriva en situation alls längre utifrån ett demokratiskt felslag. Detta anser jag vara en bedömning och annan fortsatt möjligt som är förbisett.

Enligt lag är slavdriveri förbjudet försöket och har bara ordningar att följa. Om du skall ändra på en människas tillvaro säger lagen att du måste ansöka om tillstånd. Men kvarstår att du etiskt och moraliskt anses undergången eller missanpassade, varför andra bedömningar är oundvikliga. Den "laga kraft" du söker så har inte tillgång gäller dessutom. Troligtvis blir du förr eller senare häktad. Var medborgare skall veta sitt eget bästa blir en entydig överlämning vid behov. Ditt skydd har inte stärkts. Kostnader, uttryck och värderingar om detta är inte av sådant intresse möjligt. Marknaden kan agera, för att de har en ordning. Men verktyg och plattform kan skifta. Du ska inte störa privat heller. Detta för att klargöra felet och säkerhet i aspekt inte skall omfördelat eller snedvrida av potentiella hot. Säkerhetstjänster delges lämpligt. Grunddefinition av t ex ägare, förare eller informatör kan klaras ut. Polisens eget program bör kontrolleras, inte för stor skada.

Förfarandet för statschef bli förslagsvis att införa 4-kammarriksdag med utsedda stämningsläget/stämningsmän i regering och riksdag, samt den generativa och sekvens regeringars företrädare.

Svenska kronan kvarstår och läget anser jag barm. Statschefen skall lillika avvika med etablissemanget försök till insyn, påverkan och kontroll av original man. Alltså ej av myndigheter. Nya straff förkunnas möjligt.

Bäring, case clear. Combat missions. Blue Sky auto.

Räddningstjänst bör troligt samla in information där hus byggts där väg går och tvärt om. Sådana uppgifter kan finnas i olika genrer privat och myndighet.

N del effekter av detta anses positiva. Notera dem.

Egenskaper att beakta:
Hel och ren fasad, tak och genomrengjort, vatten och avlopp, värme och ventilation. Skorsten, vattenavrinning.
4-kammarbrunnar och fettavskiljare riskfaktorer, symbios miljö processar sig någonstans... kan vara saneringsproblem och kräver förnyade mark- och anläggning åtgärder. T o m plattsättningar, asfalt, grusgångar mm...
Buskar och träd, mängder med besvär, tips och råd.
Balkonger, fönster, dörrar, räcken, papperskorgar, återvinning, papperskorgar, komposter...
Sopbilen, skyddstransporter t ex till återvinning.
Allmänna rengöringsmaskiner tillstånd och Alterikopplat om avgifter för drift och ogynnsamma följder med i bilden, t ex estetiskt och praktiskt.
Alterit kan påpassligt ingå i sanering av entreprenör och byggföretag, även mögel och parasiter, bakterier mm... dessutom bygg och anläggning, förbränning, brand och olycka, damm från vind och vatten där även nära och eget dagvatten ingår.
Fågelskydd, skydd mot husdjur, allemansrätt och hundar/katter, även jordbruk(oftast odör och damm).
Trafikkvotering. Luftföroreningar och mark/anläggning rengöring.
In och utbyggnader, även avgränsningar.
Återvinningskomplex klass, med insamling och dess plats.
Oljud förstörelse klass tom och aktiv miljö.
Cykel och gångtrafik klass.
Service, kontroll, bevakning och entreprenör,  klass.
Material kommission Alterit kvalitetstjänst.

Man bör kunna vistas utomhus. Givetvis bör polisen granska risker och förutsättningar utifrån detta och förebyggande åtgärder anser jag möjliga.

Det här är stort men lagom, betydande insatser och åtgärder kommer att synas och upptäckas. Finansiering anser jag bara möjligt så här.

Inläggets rubrik påminner sitt ditt:

Hm. Rut och rot bara fel nummer. Alterithus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hm.

Kolla ökenväder och Arctic väder framåt. Välj maps i meny höger, https://www.weather-forecast.com/ Även Arctic och Antarctica. Ser ut som kr...